אתה לא יכול להיות שליט העולם כל עוד אתה לא שומע נויז. תזהר אני אקרא למרזבואו שיפליץ עליך, הוא שליט העולם הנוכחי והוא הורג אנשים שמנסים לקחת לו את התואר בכך שהוא מפוצץ להם את המוח בעזרת נויז.
וכדי שתפחד עוד יותר... הנה תמונה של מרזבואו משחק סוליטר:
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
אתה עוד מעז לזלזל במרזבואו?! תתבייש לך!
אולי הוא לא נראה מאיים במיוחד.... אבל תאמין לי, הוא הרס לי את הרמקולים בלי לגעת בהם... יש לו כוחות על.
עכשיו. תלחץ פליי, תן לזה לחדור לשד עצמותיך ותכיר בכוחו של מרזבואו!! או שאתה סתם פחדן...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gTRZdFqAOGA[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
זה לא אמור להפחיד אותך זה אמור לחדור לשד עצמותיך ואתה מפחד שזה יחדור לשד עצמותיך ולהודות שמרזבואו הוא האל האחד והיחיד.
וממש לא נראה לי שאתה עושה קולות יותר מפחידים בשירותים. חוץ מזה שמרזבואו לא צריך שירותים, פלוץ אחד של הרעשן הזה ואתה חירש. וגם מת. אתה מת חירש.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זיו הרגת אותי עכשיו . YOU KILLED IT ! , מסכים עם כל מילה , venereology ושאר ממתקים זכוכיתיים שלו שברו את מנופי הקול בהיסטוריה האנושית . היחידים שיגברו עליו מבחינת עוצמת רעש זה masonna או government alpha (אולי כן ? ) .
ofri17 כתב:bloody apple, מישהו יודע איך אני הופך שיר באייפון 4S לצלצול? חתכתי קטע ממש מגניב של משיר של מסטודון (Bladecatcher) ואין לי מושג מה עושים הלאה.
קבצי רינגטון באייפון הם בעלי סיומת m4r. התוכנה הבאה תעזור לך להפוך קובץ mp3 ל-m4r. שים לב שרינגטון באייפון יכול להיות עד 30 שניות. http://mp3tom4rconverter.org
תודה רבה... ד"א אם אני כבר פה יש לי עוד שאלה, יש שירים מסוימים שהנגן שלי (אייפוד טאצ') פשוט מדלג עליהם, זאת אומרת השיר כתוב על המסך כמה שניות ואז עובר לשיר הבא באלבום. השיר מתנגן בלי בעיה באייטיונס ובמחשב אבל כל פעם מחדש כשאני מסנכרן אותו הוא מדלג. מישהו יודע מה אני עושה?
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום