אני ממש מחכה לסיום הסדרה. יאללה רק עוד חצי שנה. רק. כן..
אשכול סדרות טלוויזיה
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Re: אשכול סדרות טלוויזיה
חחח בחודשים האחרונים הסדרה כבשה את הפורום
- AlucarDT
- דרימיסט-על
הסדרה הכי טובה בטלויזיה היום.טל רודס כתב:התחלתי לראות לפני כמה ימים Breaking Bad סוף סוף , איזה סדרה גדולה. הספקתי כבר את העונה הראשונה וחצי מהעונה השנייה ואני פשוט מכור

- ofri17
- דרימיסט שרוף
אני אתמול סיימתי את העונה השנייה 
סדרה מטורפת
סדרה מטורפת
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
-
טל רודס
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם אני בינתיים סיימתי עונה שנייה אתמול ואני באמצע העונה השלישית. איזה ביצים מפלדה יש לוולטר ווייט, אין דברים כאלה.
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
זו אולי ההצתה הכי מאוחרת שהייתה לי אי פעם, אבל עכשיו כשסיימתי לראות the wire, אני חייב להודות למי פה שהמליץ עליה ובזכות ההמלצה נזכרתי להתחיל לראות.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
^ סדרה אדירה.
סיימתי היום לראות את העונה החמישית של sons of anarchy, ממליץ מאוד מאוד מאוד למי שלא מכיר.
סיימתי היום לראות את העונה החמישית של sons of anarchy, ממליץ מאוד מאוד מאוד למי שלא מכיר.

- NamelessATM
- דרימיסט-על
אחרי שסיימתי לראות רוק 30 (
) ליפני שבוע חיפשתי סדרת קומדיה חדשה לראות, התחלתי לראות Arrested Development וזה גדול! במיוחד השחקן של גוב, שגם לפעמים הופיע ברוק 30. אני עכשיו באמצע העונה הראשונה, אחלה סדרה.
בלי קשר, גם התחלתי לראות עמוק באדמה וראיתי עד עכשיו 3 פרקים, גם סדרה טובה ומעניינת, אבל זה לא ברייקינג בד שאני עכשיו יחרוש פרקים של זה ברצף, לאט לאט אני אראה את זה
בלי קשר, גם התחלתי לראות עמוק באדמה וראיתי עד עכשיו 3 פרקים, גם סדרה טובה ומעניינת, אבל זה לא ברייקינג בד שאני עכשיו יחרוש פרקים של זה ברצף, לאט לאט אני אראה את זה
-
gils77
- דרימיסט שרוף
עמוק באדמה זו אחת הסדרות הכי טובות שראיתי, אני חושב שנייה רק לbreaking bad.
אני ממש נהנה מהעונה החדשה של קליפורניקיישן למרות שפתיחת העונה הייתה יותר טובה ועכשיו קצת חזרו לכיוון הישן שהוא קצת חרוש.
בנוסף התחלתי לראות הסופרנוס..מעולה.
אני ממש נהנה מהעונה החדשה של קליפורניקיישן למרות שפתיחת העונה הייתה יותר טובה ועכשיו קצת חזרו לכיוון הישן שהוא קצת חרוש.
בנוסף התחלתי לראות הסופרנוס..מעולה.
-
טל רודס
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
התחלתי לראות The Following, ראיתי את הארבעה פרקים הראשונים. לא ממש התלהבתי מקווין בייקון למען האמת. מה שביזארי לחלוטין הוא שעל תחילת הסדרה מופיעות שם שתי שחקניות מ- Californication, הזוי לחלוטין (אחת מהן היא דמות מרכזית בעלילה של The Following).

- Axxon N
- דרימיסט-על
העונה השנייה של Black Mirror הייתה פשוט שלמות!!!
לפי דעתי אף פרק לא עקף את הפרק הראשון בעונה הראשונה ברמת הגאונות שלו אבל הפרק השני והשלישי היו פשוט מדהימים (גם הראשון אבל פחות...)!!
היום הודיעו שהצילומים לעונה השלישית של שרלוק יתחילו ב 18 במרץ! כלכך מחכה לזה!!
לפי דעתי אף פרק לא עקף את הפרק הראשון בעונה הראשונה ברמת הגאונות שלו אבל הפרק השני והשלישי היו פשוט מדהימים (גם הראשון אבל פחות...)!!
היום הודיעו שהצילומים לעונה השלישית של שרלוק יתחילו ב 18 במרץ! כלכך מחכה לזה!!
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
-
gils77
- דרימיסט שרוף
אני גם מאוד נהנתי מ"מראה שחורה" אבל לא ברמות של העונה הראשונה.
הפרק הראשון היה מצמרר, השני היה מזעזע והשלישי היה קצת צפוי ולא כזה העיף אותי כי זה לא הרגיש לי מקורי כמו שאר הפרקים.
בוא נקווה לעוד עונה שתגיע עם עוד רעיונות גאוניים של הבריטים האלו.
הפרק הראשון היה מצמרר, השני היה מזעזע והשלישי היה קצת צפוי ולא כזה העיף אותי כי זה לא הרגיש לי מקורי כמו שאר הפרקים.
בוא נקווה לעוד עונה שתגיע עם עוד רעיונות גאוניים של הבריטים האלו.