וואלה לא ידעתי על זהYtseJam כתב:אחרי הניסיון המר שהיה לרבים מאיתנו עם הגרסה המוגבלת של SC, אני לא יודע כמה מאיתנו יזמינו מהם שוב.
"אז תשכח מזה!"
וואלה לא ידעתי על זהYtseJam כתב:אחרי הניסיון המר שהיה לרבים מאיתנו עם הגרסה המוגבלת של SC, אני לא יודע כמה מאיתנו יזמינו מהם שוב.
אני לא מבין איך אפשר להגיד על Space dye vest שיר חרא...Greenburger כתב:גם מה שאני חשבתיDead כתב:בויקיפדיה כתוב "The title references their first and only radio hit, Pull Me Under"YtseJam כתב: - הרדיו הזה חייב לסמל משהו
אולי זה מה שהרדיו הזה מסמל?
ולמה באמת הם חושבים שזה שיר חרא? כמה שידוע לי הם חושבים רק על Space Dye vest וכמה שירים מ- FII שהם חרא...
הם אומרים את זה כי זה שיר שמור כתב, ובגלל שהוא עזב אותם הם מכפישים אותו.dreamt כתב:אני לא מבין איך אפשר להגיד על Space dye vest שיר חרא...Greenburger כתב:גם מה שאני חשבתיDead כתב:בויקיפדיה כתוב "The title references their first and only radio hit, Pull Me Under"YtseJam כתב: - הרדיו הזה חייב לסמל משהו
אולי זה מה שהרדיו הזה מסמל?
ולמה באמת הם חושבים שזה שיר חרא? כמה שידוע לי הם חושבים רק על Space Dye vest וכמה שירים מ- FII שהם חרא...
חח אני בכלל קראתי את זה שהלהקה אומרת על השיר שהוא חרא בגלל מור כאן בפורום, עד אז לא "ידעתי" את זה בכלל (ובצדק)YtseJam כתב:מהודעות כאלו מתחילות שמועות.
זו לא "הלהקה" אומרת שזה שיר "חרא", אלא מייק פורטנוי שטוען שהשיר הזה הוא כולו יצירתו של מור ולא מתאים בעליל לאלבום Awake, לדעתו, ומוסיף ואומר שאם הלהקה הייתה יודעת שמור הולך לנטוש אותם, אז הם בכלל לא היו מוסיפים את השיר לאלבום.
הלהקה לא חושבת שהשיר הוא חרא.
הלהקה לא מכפישה את מור על סמך השיר, והם גם לא עושים זאת. למעשה, היחידים שבאמת מכפישים את מור הם המעריצים [העיוורים] של הלהקה.
אני לא חושב שיש דרך טובה יותר לסיים אלבום מאשר מבשיר אישי ומרגש, וזה לא משנה בכלל איזה אלבום זה. מה גם, שהשיר מסמל את העזיבה של מור, ככה שניתנה לו משמעות עוד יותר גדולה. מאוד מעציב אותי שהלהקה לא מנגנת את השיר הזה לעולם - אני תמיד מדמיין אותו ככה, עם יוניסונים באמצע שבאים על חשבון קטעי הציטוט... זה יכול להיות אדיר, ופשוט... חבל.YtseJam כתב:מהודעות כאלו מתחילות שמועות.
זו לא "הלהקה" אומרת שזה שיר "חרא", אלא מייק פורטנוי שטוען שהשיר הזה הוא כולו יצירתו של מור ולא מתאים בעליל לאלבום Awake, לדעתו, ומוסיף ואומר שאם הלהקה הייתה יודעת שמור הולך לנטוש אותם, אז הם בכלל לא היו מוסיפים את השיר לאלבום.
הלהקה לא חושבת שהשיר הוא חרא.
הלהקה לא מכפישה את מור על סמך השיר, והם גם לא עושים זאת. למעשה, היחידים שבאמת מכפישים את מור הם המעריצים [העיוורים] של הלהקה..