אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
liordavidlior
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי liordavidlior »

Rysher כתב:אין חפים מפשע,יש אשמים בעקיפין

http://israblog.nana10.co.il/blogread.a ... de=8735933
1000+
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
darthsate
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי darthsate »

"אין אזרחים חפים מפשע בעזה" - גועל נפש :yuck: איזו הצהרה מטופשת וחסרת כל קשר למציאות.
האמת מורכבת הרבה יותר ממה שהבחור הזה כתב ולוואי שהיא היתה כ"כ פשוטה. :irked:
------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

darthsate כתב:"אין אזרחים חפים מפשע בעזה" - גועל נפש :yuck: איזו הצהרה מטופשת וחסרת כל קשר למציאות.
האמת מורכבת הרבה יותר ממה שהבחור הזה כתב ולוואי שהיא היתה כ"כ פשוטה. :irked:
+100000000
מזאת השטות הזאת? הקטע של "כל הערבים הם אותו חרא".. אנשים שתומכים בזה לא מבינים שזה בול אותו הדבר כמו האנשים שתמכו בנאצים.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הבעיה בכל הסיפור היא התגובה של ישראל שהיא תגובה מתונה מדי. על ישובים וערים בישראל מוטל איום קיומי, וישראל לא מגיבה מספיק חזק. הגיע הזמן שבממשלת ישראל המכובדת יחשבו קודם כל על חיי תושבי מדינת ישראל ואחרי זה על דעת הקהל בעולם (ולא מעניין אותי שקונדוליסה מגיעה השבוע לביקור). ישראל חייבת להפעיל ארטילריה כנגד המחבלים , ולהרוס בשיטתיות בתים ואפילו שכונות מהן נורים קסאמים ורקטות אחרות. אין צורך להרוג בני אדם, פשוט להודיע להם מראש לפנות את הבתים שלהם תוך שעה, כי הם הולכים להיהרס בקרוב על ידי ארטילריה וכוחות אוויריים. כאשר השטח יהיה מיושר ופתוח, אז כבר המחבלים לא יוכלו לשגר רקטות בקלות. אין ברירה אחרת, אין פרטנר למו"מ כרגע, וישראל חייבת להגיב בצורה קשה כדי להחזיק את אפקט ההרתעה.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל אמר הכל. מסכים איתך.

חוצמזה, נימאס לי כבר מההצגות ומהפרובוקציות של הפלסטינים כדי שהעולם יהיה איתם. אני לא מאמין לשום פצוע שהראו בטלויזיה.. הכל פרובוקציה מול המצלמות..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אליעד, הראו כבר בעבר איך כל הצילומים האלה של האמבולנסים שמגיעים בדיוק שנייה אחרי שצה"ל "יורה", הם צילומים מבוימים בצורה מקצועית מאד. הבעיה של ישראל בין היתר זה שההסברה שלנו חרא ואנחנו לא מראים לעולם איך הפלשתינאים משקרים במצח נחושה ועושים פרובוקציות.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:אליעד, הראו כבר בעבר איך כל הצילומים האלה של האמבולנסים שמגיעים בדיוק שנייה אחרי שצה"ל "יורה", הם צילומים מבוימים בצורה מקצועית מאד. הבעיה של ישראל בין היתר זה שההסברה שלנו חרא ואנחנו לא מראים לעולם איך הפלשתינאים משקרים במצח נחושה ועושים פרובוקציות.
זה כל הצחוק פה.. אנחנו חוטפים טילים מעזה והממשלה שכל כך דואגת מהמוניטין של ישראל בעולם לא יודעת אם לתקוף או לא.
אז ביינתים התושבים של עוטף עזה חסרי אונים והצבא תוקף מדי פעם את עזה וישראל עדיין יוצאת חרא במדיה.

אני מדי פעם רואה עם ההורים שלי את החדשות בערוץ הספרדי שיש בארץ, שם אף פעם לא מראים את ישובי עוטף עזה ותמיד מראים את תושבי עזה המסכנים שצה"ל ללא סיבה מפוצץ להם את התחת..
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

קצת קשה לעשות הסברה שאתה מחסל והורג 60 פלסטינים ב24 שעות.. תסכים איתי :?:
ובצד הישראלי פצועים קל וכמה טילים.. ככה העולם רואה את זה.. מה לעשות..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

את ההסברה צריך לעשות גם לפני התגובה הצבאית וגם במהלכה. ברגע שעיר מותקפת, ישר לדאוג להציף את רשתות הטלויזיה בעולם עם תמונות של גני ילדים שנפגעו, פאניקה של תושבים, הרס, ולשלוח נציגים משגרירויות ישראל בעולם להתראיין בכל מקום אפשרי.
חוץ מזה, ברגע שהפלשתינאים מראים צילומים שקריים, ישר צריך לצאת לתקשורת ולהגיב ולהוכיח שמדובר בשקרים ומניפולציות. לדוגמא הפלשתינאים הפיצו תמונות של ישיבת ממשלה של חמאס שמתנהלת לאור נרות לפני כמה שבועות, הם רק שכחו לא לצלם בצד את החלון שהראה שיש אור בחוץ, והם סה"כ כיסו כמעט את כל החלונות בבד מיוחד שיחסום את כניסת האור. או למשל הפגנה של אנשים שנושאים נרות כי כביכול יש חושך , רק שברקע רואים שלטי ניאון של חנויות דלוקים. ככה זה שלמדינת ישראל יש הסברה חרא והיא לא יודעת גם איך להגיב לשקרים של הפלשתינאים.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:את ההסברה צריך לעשות גם לפני התגובה הצבאית וגם במהלכה. ברגע שעיר מותקפת, ישר לדאוג להציף את רשתות הטלויזיה בעולם עם תמונות של גני ילדים שנפגעו, פאניקה של תושבים, הרס, ולשלוח נציגים משגרירויות ישראל בעולם להתראיין בכל מקום אפשרי.
חוץ מזה, ברגע שהפלשתינאים מראים צילומים שקריים, ישר צריך לצאת לתקשורת ולהגיב ולהוכיח שמדובר בשקרים ומניפולציות. לדוגמא הפלשתינאים הפיצו תמונות של ישיבת ממשלה של חמאס שמתנהלת לאור נרות לפני כמה שבועות, הם רק שכחו לא לצלם בצד את החלון שהראה שיש אור בחוץ, והם סה"כ כיסו כמעט את כל החלונות בבד מיוחד שיחסום את כניסת האור. או למשל הפגנה של אנשים שנושאים נרות כי כביכול יש חושך , רק שברקע רואים שלטי ניאון של חנויות דלוקים. ככה זה שלמדינת ישראל יש הסברה חרא והיא לא יודעת גם איך להגיב לשקרים של הפלשתינאים.
זאת באמת תהיה דרך הפעולה כי טובה.. צריך להוכיח ללא ספק שבמקומות האלה או שיש פעילי טרור או שמאותו מקום משגרים טילים. ככה לא יכול להיות ספק שאנחנו תוקפים עם סיבה וגם צריך לראות את זה בכל מקום ככה לא יהיה ניתן להטיל בספק את ההצדקה הישראלית להתקפות שלנו.

בואנה טל? מתי תהיה שר החוץ שלנו?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מתי אהיה? לא יודע בעצמי. המדינה הזאת מראה לי את הדלת החוצה לאירופה בכל צורה אפשרית, אני די מיואש ממה שקורה פה וממה שקורה עם עצמי מבחינת קריירה פה.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:מתי אהיה? לא יודע בעצמי. המדינה הזאת מראה לי את הדלת החוצה לאירופה בכל צורה אפשרית, אני די מיואש ממה שקורה פה וממה שקורה עם עצמי מבחינת קריירה פה.
שאני יעזוב לארגנטינה (אם המצב פה ימשיך להתדרדר) אני יזמין אותך בכיף אלינו.. ממש לא יזיק בארגנטינה איזה פוליטיקאי טוב. וגם אתה תקבל מלא קולות כי ממש אוהבים את דרים שם חח..
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני אצטרך ללמוד ספרדית בשביל זה :-)
אני בעקרון עדיין במיונים לקורס צוערים פה של משרד החוץ, אבל גם מנסה להתקבל להתמחות בבריסל. מקווה שיהיו לי בשורות טובות בקשר לכך בעתיד.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

טל רודס כתב:אני אצטרך ללמוד ספרדית בשביל זה :-)
אני בעקרון עדיין במיונים לקורס צוערים פה של משרד החוץ, אבל גם מנסה להתקבל להתמחות בבריסל. מקווה שיהיו לי בשורות טובות בקשר לכך בעתיד.
מקווה בשבילך גם מר טל :)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

*מחזיק לך אצבעות.
עכשיו עלתה לי השאלה, בכמה שירים של דרים יש קטעים עם שפות אחרות?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Ozerivarium כתב:
מקווה בשבילך גם מר טל :)
תודה.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

פיגוע ירי בירושלים בישיבה..

ההסלמה של הימים האחרונים(וגם של השנים האחרונות) מצריכה כניסה מסיבית לרצועה.. למה להיות זונה של הפלסטינים ולשתוק להם ולסיים עוד יום ברק 3 מחבלים הרוגים?? למה לא 30 או 300?? בנוסף לחייל שנהרג היום..

שיצאו מהאדישות ויתחילו לפעול
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

נחזור לעינייני פוליטיקה..

יום שני בוחרים יו"ר מועצת סניף הליכוד ברמת השרון.. אבל שלי ועוד שתיים מועמדים לרשת את הכתר ולהיות חבר מרכז מס'1 של הסניף ברמת השרון.. הסיכויים טובים לאבא שלי להבחר עפ"י מה שהבנתי..

יו"ר מועצת סניף=חכ"ים ליכודניקים יתחילו להתרוצץ יותר בבית=כאב ראש וכו'..

בהצלחה לו:)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שיהיה בהצלחה לאבא שלך.

לגבי פיגוע הירי, עצוב וחבל. מזל שקצין צה"ל התגורר בסמוך למקום והרג מייד את המחבל. האימפוטנטיות של אולמרט והממשלה יוצרים מצב שארגוני המחבלים כלל לא חוששים להמשיך ולבצע פיגועים, אין לישראל שום הרתעה.
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

מעניין שהם מתבכיינים שאין להם מה לאכול אבל אחרי פיגוע משום מה צצים ממתקים...
I'll commit suicide or die trying
שלח תגובה