meity כתב:רכשתי אתמול בדיסקסנטר את:
riverside- rapid eye movement
rush- rush in rio
מלכת הפלקט- אח יפני
את הסרטים הנסיכה הקסומה ופורסט גאמפ
ועכשיו הזמנתי ממוזיקה נטו את :
On An Island -David Gilmour
Snakes and Arrows - Rush
American Doll Posse- Tori Amos
ואת הסרטים התפוז המכני ועיר של מלאכים
הרבה זמן שלא ראיתי קניה שכזאת מייטי.
פשוט תתחדשי ואין לי מה לאוסיף עוד: פשוט שיחקת אותה עם כול פריט!
תודה רבה
כן לא יודעת יש לי קטע מוזר כזה תמיד דיסקים\ספרים \סרטים (שאת זה אני ממש כמעט ולא קונה) אני קונה בחבילות אחת לכמה זמן ככה עד שאני גומרת לשמוע את הכל עובר זמן ואפשר לקנות את החבילה הבאה..
והרבה זמן לא עשיתי קניה של דיסקים , נראה לי שיחד עם המשכורת שנכנסה השבוע נכנסה בי גם המוזה לחדש את האוסף ...
כמובן שאת כל מה שקניתי כבר שמעתי פשוט ההיתי צריכה שזה יהיה לי במקורי לאוסף
מלכת הפלקט מעולה.
וחוץ מיזה את כל הקניה הזו עשיתי יום לפני הארוע הטרגי של הפלאפון שלי.
ושוב הבעיה היא לא להחליף את הפלאפון זה דווקא נתן לי סיבה טובה להחליף אותו אחרי שכבר הרבה זמן אני חושבת על זה .
הבעיה היא שאני עובדת כל הסופש ואני אהיה מנוטרלת לגמרה בלי פלאפון ואין לי ממש את הזמן גם ללכת לתקן\להחליף אותו בגלל העבודה,עד יום ראשון לפחות..
אני גם רוצה!!
הסדרה הזו ממכרת - אני בצפייה הראשונה שלי -
בעונה הרביעית כרגע ב-AXN - מזל שהם קנו את כל העונות
את הסרט לא ראיתי נראה לי שאוריד באימיול וזהו-
קיוויתי שיקרינו אותו בערוץ MGM אבל no luck so far..
בקיצר עידן רכישה שווה ביותר
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
קניות מהיום:
porcupine tree- nil recurring - תענוג כמו תמיד, חבל שזה כל כך קצר. גם אלוהים נותן כאן סולו גיטרה בטרק הראשון
the mars volta- the bedlam goliath- מוכיחים שעוד לא עבר זמנם, איזה הרכב מטורררררף!! אפילו הזמר השתפר באלבום הזה בצורה משמעותית. הרבה בלאגן, הרבה פרוגרסיב אגרסיבי וטוב, כמה חיכיתי לאלבום חדש שלהם.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan כתב:קניות מהיום:
porcupine tree- nil recurring - תענוג כמו תמיד, חבל שזה כל כך קצר. גם אלוהים נותן כאן סולו גיטרה בטרק הראשון
טוב לדעת שג'ורדן רודס משתתף באלבום של פורקיופיין טרי, זה אפילו לא היה כתוב באתר שלו
כל אחד והאלוהים שלו...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
bents כתב:Edguy-hellfire club
AC/DC-stiff upper lip
Blind gurdian- fly
Paradise lost- belive in nothing
Dream theater- falling into infinity
רציתי את edguy-היו מחירי הפקרות בתו השמיני, אז אספתי עוד 3. את דרים, כהרגלי בקודש, קיבלתי מתנה(:
עוד 2 וכל הדיסקוגרפי [אלבומי אולפן] של דרים, ממתנות בלבד
אם אתה רוצה. יש לי את
Edguy - Theater of Salvation
שאני ממש לא אוהב ושמעתי אותו פעמים ספורות. אני מוכן למכור או לעשות טרייד אם אתה מעוניין.
קניתי לאחרונה את:
Mars Volta - The Bedlam In Goliath
דיסק אדיר!