שימו לב להצעה חדשה שנמצאת כרגע בדיונים: http://news.walla.co.il/?w=//1209540
המשטרה יוזמת חוק לחיפוש סמוי בבתים
על פי ההצעה שפורסמה ב"הארץ", שוטרים יוכלו לחפש ולהחרים ראיות ללא ידיעתו של בעל הבית. "זו פגיעה קיצונית בזכויות האזרחים"
על פי ההצעה שפורסמה ב"הארץ", שוטרים יוכלו לחפש ולהחרים ראיות ללא ידיעתו של בעל הבית. "זו פגיעה קיצונית בזכויות האזרחים"
א) אחד הרעיונות המטומטמים, זה שתשים את כל האסירים הביטחוניים באזור שדרות לא אומר בהכרח הקאסמים יפגעו בהם.stunn כתב:באין פתרון אחר נראה לעין, גם אני בעד העברת בתי הכלא הביטחוניים לשדרות.
לוקחים אסירים בטחוניים, ממקמים את תאי המאסר שלהם בשטח אחר של המדינה שלך (שדרות) נניח בקרוואנים עם סורגים.
נראה אותם ממשיכים לירות אחרי הפגיעה באסיר הראשון.
תגיד טל, יש איזה חוק בינלאומי שאוסר על ישראל לעשות את זה?
יאללה סגרנו ,בכיף אני בורח לאירופה ואתה לארגנטינה.MrReD כתב:פשוט נוראי כל הקטע עם הכלכלה.. אבל זה ככה בכל העולם..
לא משנה, טל אתה בורח לאירופה ואני לארגנטינה
אני לא מומחה למשפט בינלאומי ואמנות שכאלה אבל אני מניח שאם יעשו את זה, אז כל מיני ארגונים של יפי נפש כמו "בצלם" וכו' ישר יקפצו. צריך לחשוב בצורה רציונאלית ולא אמוציונאלית. הפתרון להפסקת הקסאמים הוא לדעתי לא העברת האסירים לשדרות, כי אם פעולה צבאית מרתיעה שתגרום להפסקתם. אני כבר הרבה שנים אומר שאפשר לייצר "תאונת עבודה" בתוך עזה, לקחת משאית דלק למלכד אותה במלא חומרי נפץ ולפוצץ אותה בזמן הפגנה של חמאס, אחרי שיהרגו להם 10,000 איש, הקסאמים ייפסקו. סליחה על הקיצוניות ואני ממש לא ימני בדעותיי, אבל מדיניות ההבלגה של ישראל היא פשוט שערורייתית. לישראל יש את הזכות החוקית להגיב באופן בו היא רואה לנכון כנגד איומים על תושביה וגבולותיה, חבל שאנחנו לא מנצלים את זה, ורק חושבים כל הזמן על מה העולם יגיד, לפני שחושבים על טובת המדינה ותושביה.תגיד טל, יש איזה חוק בינלאומי שאוסר על ישראל לעשות את זה?
ניפגש איפשהו בעצירה שלי באירופה?טל רודס כתב:יאללה סגרנו ,בכיף אני בורח לאירופה ואתה לארגנטינה.MrReD כתב:פשוט נוראי כל הקטע עם הכלכלה.. אבל זה ככה בכל העולם..
לא משנה, טל אתה בורח לאירופה ואני לארגנטינה![]()
אני לא זוכר שאמרתי כלום על דיפלומטיה ולא על לחי שנייה, אני רק אמרתי שעובדתית אלימות לא עוזרת.טל רודס כתב:כן אפשר בהחלט!
ניר, נוכחנו לדעת בכל השנים האחרונות שכל הדיפלומטיה והמשא ומתן לא עוזר, כי ברשות הפלשתינאית אתה מדבר עם אבו מאזן ומי ששולט הוא החמאס.
תפנים, שלהחזיר להם בחיים לא יעזור.stunn כתב:אני חושב שכמה שהם מפגינים יותר אלימות אז יותר ישראלים מאמינים בהפניית הלחי השנייה.
זה באמת מוזר.