Ozerivarium כתב:הלו ! כל מה ששיך לפטרוצ'י הוא קדוש , והגיטרות שלו מפעם דווקא סבבה לגמרי לדעתי .
לא הגזמת בכלל.........
אני לא מתלהב מהסיגנצ'ר שלו...לא האיבנז ולא הMM.
האמת שמבחינת סאונד אני דווקא מעדיף את פטרוצ'י בעידן האיבנז (AWAKE ו-SFAM אשר הסאונד בהם מעולה...וגם LTE2)
כן אבל זה דווקא יותר קשור לשאר הציוד שלו, האפקטים וכו'...
כי כשהוא מנגן שירים מהתקופה הזאת עם הגיטרות music man הנוכחיות שלו הוא עדיין מגיע לאותו סאונד בדיוק.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
Greenburger כתב:כן אבל זה דווקא יותר קשור לשאר הציוד שלו, האפקטים וכו'...
כי כשהוא מנגן שירים מהתקופה הזאת עם הגיטרות music man הנוכחיות שלו הוא עדיין מגיע לאותו סאונד בדיוק.
ככה אפשר להבין שהגיטרה זה רק שלב כ"כ קטנטן בכל השרשרת של הסאונד
תכלס, אם היה לי את הציוד של פטרוצ'י נראה לי שאפילו אם הייתי מחבר את הוושבורן המסריחה של חבר שלי זה היה נשמע פיצוץ.
Ozerivarium כתב:הלו ! כל מה ששיך לפטרוצ'י הוא קדוש , והגיטרות שלו מפעם דווקא סבבה לגמרי לדעתי .
לא הגזמת בכלל.........
אני לא מתלהב מהסיגנצ'ר שלו...לא האיבנז ולא הMM.
האמת שמבחינת סאונד אני דווקא מעדיף את פטרוצ'י בעידן האיבנז (AWAKE ו-SFAM אשר הסאונד בהם מעולה...וגם LTE2)
אם אני לא טועה פטרוצ'י הקליט את SFAM עם המיוזיק מן.
הדגם החדש של פטרוצ'י - BFR F1 עשוי מעץ מהגוני אקזוטי ועץ רגיל שביחד נותן לך יותר וריאציה במשחק סאונד , מה שנותן לו את היכולת לעשות קלין מושלם , יפה נקי , ודיסטורשן שמעיף אותך מהחלון .
Ozerivarium כתב:הדגם החדש של פטרוצ'י - BFR F1 עשוי מעץ מהגוני אקזוטי ועץ רגיל שביחד נותן לך יותר וריאציה במשחק סאונד , מה שנותן לו את היכולת לעשות קלין מושלם , יפה נקי , ודיסטורשן שמעיף אותך מהחלון .
Ozerivarium כתב:הדגם החדש של פטרוצ'י - BFR F1 עשוי מעץ מהגוני אקזוטי ועץ רגיל שביחד נותן לך יותר וריאציה במשחק סאונד , מה שנותן לו את היכולת לעשות קלין מושלם , יפה נקי , ודיסטורשן שמעיף אותך מהחלון .
הBFR היא מאלדר,מהגוני ומייפל..
היא שילוב..
כך או כך הייתי לוקח אותה לסיבוב בכל יום נתון
"לילה אחד עשיתי סקס במשך שעה וחמש דקות.
זה היה כשהזיזו את השעה קדימה."