כן, די מגוונות. ההופעה הראשונה הייתה הופעת ה-DVD שצולם בלונדון (LAMENATIONS), חצי ראשון DAMNATION וחצי שני כסאח!, שתי ההופעות האחרות שראיתי היו בטור של Ghost Reveries: אחת בלונדון והשנייה בארץ.
יש גם מופע סטנדאפ של אקרפלדת' תוך כדי ההופעה. בהופעה בלונדון הוא הציג את הקלידן פר וייברג כריק וייקמן וכו'... (אתם מוזמנים לבדוק את הסקירה שלי על ההופעה ב- http://www.talofer.com, יש גם ראיון עם פר וייברג).
כן, די מגוונות. ההופעה הראשונה הייתה הופעת ה-DVD שצולם בלונדון (LAMENATIONS), חצי ראשון DAMNATION וחצי שני כסאח!, שתי ההופעות האחרות שראיתי היו בטור של Ghost Reveries: אחת בלונדון והשנייה בארץ.
יש גם מופע סטנדאפ של אקרפלדת' תוך כדי ההופעה. בהופעה בלונדון הוא הציג את הקלידן פר וייברג כריק וייקמן וכו'... (אתם מוזמנים לבדוק את הסקירה שלי על ההופעה ב- http://www.talofer.com, יש גם ראיון עם פר וייברג).
הסקירות ממש עשו לי כבר חשק =) תודה
ואקרפלדת' ממש מצחיק
איך ב-Roundhouse Tapes לפני Windowpane הוא אומר:
"Time to the song that will get us chicks backstage"
קשה לי לדמיין מה זה יותר מידי סטנד-אפ, אבל הוא בהחלט מסוגל לזה
אבל זה כבר יכול להיות נושא מעניין לדיון אחר
"לילה אחד עשיתי סקס במשך שעה וחמש דקות.
זה היה כשהזיזו את השעה קדימה."
אם זה 110 מצבנו מעולה . בתכלס - לא אכפת לי לראות את כל ההופעות , אני פשוט צריך לדעת אם להתחיל לשמוע את כל הלהקות האלה או שאני משלם רק להופעה אחת וזהו .
Ozerivarium כתב:אם זה 110 מצבנו מעולה . בתכלס - לא אכפת לי לראות את כל ההופעות , אני פשוט צריך לדעת אם להתחיל לשמוע את כל הלהקות האלה או שאני משלם רק להופעה אחת וזהו .
ה"שמועות" אומרות שאופת' וווידין טמפטישיון בכלל יהיו ביום אחר.
לפי מה שאני רואה בפייסבוק, פתחו Event של Obituary וSalem, וכתוב שם שיהיה פסטיבל בקיץ... אז נראה שההופעה המשותפת של סיילם ואוביצ'וארי תהיה ב6.6 ומתישהו בקיץ יהיה את ה"פסטיבל" הזה עם כל שאר הלהקות.
עמית צודק, גם אם תסתכל בלו"ז של ההופעות של אופת', אתה תראה שהם מופיעים בגרמניה ב6.6 אז ככל הנראה שההופעה תהיה מתישהו באזור התאריך ההוא.
בטוח שעד סוף החודש/אפריל יהיה משהו יותר רשמי מההשערות שלנו.
חוץ מהשורה שעמית ראה שמי שרוכש כרטיסים לשני האירועים יזכה בהנחה, רואים בבירור שהמודעה מחולקת לשניים, שלא לדבר על זה שבחלק השני של המודעה, לפני שרשום על אופת' ו- Within כתוב: בקרוב
כאילו שסיילם ו- Obituary ייקחו את המקום הגדול המרכזי בהודעה במקום אופת'....
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
BOX 5 כתב:אוווווף
אני בארה"ב חודש, ואנ'לא יודעת אם אני אהיה פה בתאריך של ההופעות...
קיבינימט, שתיהן להקות מטורפות שאני אוהבת ממש!@!$!%^
דאמ.
תראי התאריך של אופת' לא סגור עדיין, הוא סגור על הקיץ אז אולי תהיי בארץ.
בטוח מה שיקרה לי זה שההופעה תצא שאני אמור להיות בפולין ואז תהיה לי מזה דילמה למה ללכת.