Anthem fest 14.8.08 hangar 11 tel aviv- נדחה לתאריך לא ידוע
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: אנשים תחזיקו חזק..
ההיתכן כי Kamelot בארץ?
http://eventful.com/events/tel-avivyafo ... 09795810-4
עפ"י אוונטפול כן אבל אל תשכחו שאתר הזה כבר ידוע לשמצה מרוב ילדים קטנים שזייפו הופעות.
http://eventful.com/events/tel-avivyafo ... 09795810-4
עפ"י אוונטפול כן אבל אל תשכחו שאתר הזה כבר ידוע לשמצה מרוב ילדים קטנים שזייפו הופעות.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
קצת קשה להאמין לזה כשכל אחד יכול לערוך ולהוסיף משתתפים.
- MrReD
- שגריר האופת'
היו כבר כמה פעמים שהמציאו הופעות שם.. שההפקה תכריז על זה רשמית על נשמח כולנו.
-
- דרימיסטית מתקדמת
אבל שיכריזו כבר... זה מורט עצבים ברמות מטורפות
ובלי קשר לליינאפ, אני פשוט לא מצליחה לראות את עצמי כ"כ הרבה שעות בהאנגר המחניק הזה... כ"כ חבל שזה לא OPEN AIR...

ובלי קשר לליינאפ, אני פשוט לא מצליחה לראות את עצמי כ"כ הרבה שעות בהאנגר המחניק הזה... כ"כ חבל שזה לא OPEN AIR...
- MrReD
- שגריר האופת'
אם המפיקים יהיו נורמליים, אז יארגנו איזה דרך שנוכל לצאת ולהכנס חופשי.. אולי צמיד שכל בן אדם מקבל עם הכניסה ככה שאם אתה קורע את זה אתה לא יכול להכנס שוב וככה אתה לא יכול לרמות את השומרים ולהכניס עם כרטיס אחד 20 חברים.
-
- דרימיסטית מתקדמת
גם אם יהיה אפשר להיכנס ולצאת, עדיין, כשנהיה בפנים, אנחנו נתבשל למוות...
- MrReD
- שגריר האופת'
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אז ככה...
ווידין טמפטיישן ביטלו את בואם לפסטיבל.. במקומם, יגיע מחליף הולם.. הדליינרס אחרים..
ווידין יופיעו בהפקה נפרדת ב12 לאוקטובר..
ת'אמת, זה לא חדש לי.. שמעתי את זה לפני שבוע שבועיים בערך.. ושמעתי באותה נשימה שסלייר כנראה יחליפו.. מה שיראה לי הזוי.. אבל חצי משפט נכון, ווידין לא באו, כולי תקווה שהחצי השני מאומת..
ווידין טמפטיישן ביטלו את בואם לפסטיבל.. במקומם, יגיע מחליף הולם.. הדליינרס אחרים..
ווידין יופיעו בהפקה נפרדת ב12 לאוקטובר..
ת'אמת, זה לא חדש לי.. שמעתי את זה לפני שבוע שבועיים בערך.. ושמעתי באותה נשימה שסלייר כנראה יחליפו.. מה שיראה לי הזוי.. אבל חצי משפט נכון, ווידין לא באו, כולי תקווה שהחצי השני מאומת..

-
- דרימיסטית מתקדמת
Re: Anthem fest 14.8.08 hangar 11 tel aviv
don't hold your breath
נשמע לי הזוי למדיי שסלייר יגיעו...
תכלס, הדבר הכי חכם זה להביא להקת פאוור שתמשוך גם קהל מסוג שונה.. כמה דת' יכול כבר להיות בערב אחד?
נשמע לי הזוי למדיי שסלייר יגיעו...
תכלס, הדבר הכי חכם זה להביא להקת פאוור שתמשוך גם קהל מסוג שונה.. כמה דת' יכול כבר להיות בערב אחד?

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
פוואר אני די בטוח שיביאו.. השאלה היא, מי?!
סלייר נשמע הזוי ביותר.. אבל נראה, מה יגיע.. אני מאמין שתוך שבוע-שבועיים לכל הפחות יודיעו מה קורה..

סלייר נשמע הזוי ביותר.. אבל נראה, מה יגיע.. אני מאמין שתוך שבוע-שבועיים לכל הפחות יודיעו מה קורה..
- MrReD
- שגריר האופת'
ראבק לא מעניין אותי מי בא כבר (אלא אם כן תבוא עוד להקה שאני אוהב) רק שימכרו כרטיסים כבר

-
- דרימיסטית מתקדמת
לדעתי יותר משבועיים שלושה, הם מורחים את זה כבר דיי הרבה ולא נראה לי שהם מתכוונים להפסיק עם זה בזמן הקרוב 
בכל מקרה, השמועות אומרות שהם רוצים להשאיר להקה אחת הפתעה... נשמע לי הזוי בהחלט, אבל צריך לחכות ולראות :\
האמת היא שבגזרת הפאוור יש שמועות חזקות על סונטה... הלוואי

בכל מקרה, השמועות אומרות שהם רוצים להשאיר להקה אחת הפתעה... נשמע לי הזוי בהחלט, אבל צריך לחכות ולראות :\
האמת היא שבגזרת הפאוור יש שמועות חזקות על סונטה... הלוואי
- MrReD
- שגריר האופת'
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני מתקשה להאמין שסלייר יבואו . אם כן , אני לא כזה יקפוץ מהגגות , לא מתלהב מהם אחרי ששמעתי את Riegn In Blood .
בכל אופן אני פחות או יותר בדיעה של אלי , רק שימכרו כרטיסים ואופת' יופיעו . עם כל השאר נראה איך נסתדר . אם סונטה יבואו מה טוב .
בכל אופן אני פחות או יותר בדיעה של אלי , רק שימכרו כרטיסים ואופת' יופיעו . עם כל השאר נראה איך נסתדר . אם סונטה יבואו מה טוב .
-
- דרימיסט-על
אם סלייר יגיעו, אני אקפוץ מהגג של פאקינג עזריאלי.Ozerivarium כתב:אני מתקשה להאמין שסלייר יבואו . אם כן , אני לא כזה יקפוץ מהגגות , לא מתלהב מהם אחרי ששמעתי את Riegn In Blood .
למרות שקצת קשה להאמין שזה יתגשם.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לא יודע מה איתכם חברים, אבל כל המריחה והאי ודאות שאתם מדברים עליה מריח לא טוב - מסריח אפילו.
וזה מסריח בדיוק כמו אורון ממטליסט! כבר ראינו איך הפקה ישראלית בניהולו יודעת להרוס פסטיבלים, ולאכזב את האנשים שבאים להופעה של להקה הופעה. לדעתי ישראל עוד לא מוכנה לפסטיבלים כאלה - כי אין אף אחד בסצינה שיכול להארגן דבר שכזה כמו שצריך.
אני די מפקפק בפסטיבל הזה - כי הוא גרנדיוזי מדי.
למרות שאני כמוכם מאוד רוצה לבוא לשם ולראות את אופת'. במיוחד שלא הצלחתי להשיג כרטיס להופעה הקודמת שלהם בארץ
וזה מסריח בדיוק כמו אורון ממטליסט! כבר ראינו איך הפקה ישראלית בניהולו יודעת להרוס פסטיבלים, ולאכזב את האנשים שבאים להופעה של להקה הופעה. לדעתי ישראל עוד לא מוכנה לפסטיבלים כאלה - כי אין אף אחד בסצינה שיכול להארגן דבר שכזה כמו שצריך.
אני די מפקפק בפסטיבל הזה - כי הוא גרנדיוזי מדי.
למרות שאני כמוכם מאוד רוצה לבוא לשם ולראות את אופת'. במיוחד שלא הצלחתי להשיג כרטיס להופעה הקודמת שלהם בארץ

Music Is The Energy Of Life!
- MrReD
- שגריר האופת'
בינתיים אתה יותר מדי בפאניקה, החברה האלה כבר ארגנו הופעה של משין הד, עכשיו מאגנים עוד אחת עם אוביצ'יוראי.
אני יכול להגיד לך גם שאם WT לא היו מבטלים אז גם ככל הנראה שכבר שבוע הבא היו מכריזים על כל הלהקות ומתחילים למכור כרטיסים, אבל בגלל הביטול עכשיו הם צריכים להשיג עוד להקה.
תן להם עוד חודש, אם עד אז לא יהיה באמת מידע ובאמת ימרחו את הזמן.. אני כבר ידאג.
אני יכול להגיד לך גם שאם WT לא היו מבטלים אז גם ככל הנראה שכבר שבוע הבא היו מכריזים על כל הלהקות ומתחילים למכור כרטיסים, אבל בגלל הביטול עכשיו הם צריכים להשיג עוד להקה.
תן להם עוד חודש, אם עד אז לא יהיה באמת מידע ובאמת ימרחו את הזמן.. אני כבר ידאג.
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני ממש לא בפאניקה. זה סתם מעורר בי חשש, זה הכל. הכל לקוח מנסיון העבר 

- MrReD
- שגריר האופת'
עדיין לא נראה לי שצריך לחשוש, היה ביטול שבכלל לא באשמתם, זאת נראת כמו הפקה רצינית וגם אם הם לא ישיגו להקה מחו"ל שתחליף אותם אני בטוח שהם יסתדרו.
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
העיקר שאופת' יגיעו - כל השאר לא מענין.MrReD כתב:עדיין לא נראה לי שצריך לחשוש, היה ביטול שבכלל לא באשמתם, זאת נראת כמו הפקה רצינית וגם אם הם לא ישיגו להקה מחו"ל שתחליף אותם אני בטוח שהם יסתדרו.