הודעה מהפייסבוק
כרטיסים משולבים ל Obituary / Salem וכן כרטיסים לפסטיבל Anthem Metal Fest 08:
הכרטיסים יצאו למכירה, וכעת ניתן למצוא אותם בנקודות המכירה הבאות בלבד:
ת"א:
מטאלשופ – פרישמן 42, טל: 03-5235115
UFO - דיזנגוף סנטר, ליד שער 6. טל: 03-5257666
באר שבע:
VANS – הרצל 82, טל: 08-6657005
פרטים נוספים על הפסטיבל יפורסמו בקרוב מאוד.
מומלץ לא לכחות ולקנות כרטיסים לפסטיבל כמה שיותר מוקדם! ככל שיתקרב הפסטיבל, מחיר הכרטיס יעלה!
מחיר הכרטיס לפסטיבל במכירה טרום מוקדמת: 340 ש"ח
מחיר הכרטיס המשולב: 400 ש"ח
כל הקודם זוכה!!!
יש מצב שאקנה כרטיס משולב ( לא משולב ל-2 אנשים אלא לשתי ההופעות של אוביצ'וארי והפסטיבל !) ב-400 .
Nevermore בפסטיבל Anthem הישראלי
לאחר שמועות שונות שהתפרסמו לאחרונה אודות פסטיבל המטאל הגדול המתוכנן להתקיים ב-14 לאוגוסט, שיקרא Anthem Metalfest, שיחררו מפיקי האירוע הודעה רשמית לגביו: "כפי שידוע לכם, מכירת הכרטיסים לפסטיבל Anthem Metalfest, שיערך ב-14 לאוגוסט, כבר החלה. הפסטיבל, שיתפרס על יום שלם, יציג מגוון של להקות מטאל מקומיות: They:Swarm, Betzefer, The Fading, Salem, Distorted וכן את הלהקות השבדיות: Dark Tranquillity, The Haunted ו-Opeth. בנוסף, אנחנו שמחים להודיע על תוספת מצוינת לרשימת הלהקות של הפסטיבל השנה: Nevermore האמריקאית.
שמות שתי להקות נוספות שיופיעו בפסטיבל יפורסמו ב-30 למאי. ב-11 ליוני יפתח האתר הרשמי של הפסטיבל (בכתובת AnthemMetalFest.Com), בו יינתנו פרטים על הלהקות המשתתפות, מבנה הפסטיבל והמתקנים השונים, כנהוג בפסטיבלים דומים בחו"ל. עם עזרתכם האדיבה, נוכל להפוך את Anthem Metalfest לאירוע בין לאומי שנתי שיישאר על המפה."
איייי נוורמור, איזה הרכב פסיכוטי!! אחד האהובים עלי בשנים האחרונות במטאל . אחרי שראיתי אותם בגרספופ אני חייב לציין שפראייר מי שלא ילך לראות אותם, בטח אם לפניהם ואחריהם יש את אופת' ומשוגע יש מסיבה!!
תמונה מהמפגש שלי עם ההרכב האדיר הזה:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
נשארו עדיין כרטיסים, אני אהיה בחנות כנראה ביום ראשון, תשלח לי הודעה פרטית בבקשה.
אני יכול לשמור כרטיסים אבל כרגע רק לשבוע. המפיקים באים כל שבוע לאסוף את הכסף ומדובר בסכום גבוה לכל כרטיס.
אם למישהו יש בעייה רצינית יותר (כמו גרינבורגר שדיבר איתי) אני אנסה לשמור ליותר זמן.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
[quote="ufomatan"]איייי נוורמור, איזה הרכב פסיכוטי!! אחד האהובים עלי בשנים האחרונות במטאל . אחרי שראיתי אותם בגרספופ אני חייב לציין שפראייר מי שלא ילך לראות אותם, בטח אם לפניהם ואחריהם יש את אופת' ומשוגע יש מסיבה!!
תמונה מהמפגש שלי עם ההרכב האדיר הזה: [/quote
איי איי איי איזו חולצה של דילינג'ר דפקת ! חולצה ממש יפה .
אני סימנתי על נוורמור כאחת הלהקות שלהביא אותם לארץ הם בגדר הבלתי אפשרי.. בגלל החברת הבוקינג שעובדת איתם..
כנראה שלוקאש הצרפתי(המפיק) יש חוקים משלו, והוא יוכל להביא כל נאד שיש היום במטאל..
אני ממש מקווה שאני אוכל להגיע ושזה לא יפול לי על הקצונה..
הבעיה היחידה שלי זה שאין לי בדיוק עם מי ללכת . חבר אחד שהיה אמור לבוא איתי - סוגר . עוד כמה חברים או שאין להם כסף ללכת או שהם סוגרים . קיצר פאק . מישהו רוצה להצטרף אליי ?
אני בכל מקרה רכשתי היום כרטיס , את הפסטיבל הזה אני לא מפספס .
בכל הנוגע לאוביצ'יוארי , לא אוכל להגיע בגלל שזה נופל על שישי . .
איפה הכסף!
הייתי בשמחה בא רק שאין אגורה בכיסי! וזה יקררר
אוף
דרך אגב Plaschkes (שוב אני מסתבך עם השם שלך.. מצטער )
איך אתה שומע גם 'משוגע וחבריהם, וגם את דרים שלנו?
אף אחד מהאנשים שאני מכיר ששומע דברים כאלה, לא אוהב את דרים. בלשון המעטה לא אוהב את דרים.. ז"א ממש שונא אותם