בכל מקרה, אחד החברים שלי מתבאס כל שניה, בהתחלה שרק אופת' ודארק טרנקוויליטי היו בתכנון הוא גילה שהוא יהיה בחו"ל בתאריך הזה אז הוא די התבאס. אחרי זה אמרו שנוורמור גם באים, וזה לגמרי שבר אותו

לא סתם הוא מסכן נורא
כן זה היה אני , שמעריץ של אמפרור התנסח עליי במין התנשאות כזאתי , אבל עברנו מזמן את זה , למדתי כבר להתעלם מפלוצים כאלה .WhoIsMax כתב:יכול להיות שזה ככה בגלל שאנשים מגיעים לדרים ואחרי זה מגלים את הtech metal או מה שזה לא יהיה, והיה פעם דיון בפורום על אחד מהאנשים שאחרי הופעה הוא דיבר עם איזה מעריץ של אמפרור שכשמע שהוא אוהב דרים הוא ענה "אה כן.. זה יעבור". אז רובם (אני לא מכליל) קצת מתנשאים וכאילו "עברו" את דרים, בגלל זה היה נראה לי קצת יוצא דופן. אבל אין שום דבר רע בזה.
בכל מקרה, אחד החברים שלי מתבאס כל שניה, בהתחלה שרק אופת' ודארק טרנקוויליטי היו בתכנון הוא גילה שהוא יהיה בחו"ל בתאריך הזה אז הוא די התבאס. אחרי זה אמרו שנוורמור גם באים, וזה לגמרי שבר אותואם משוגע באמת יבואו אני לא יודע מה באמת יהיה איתו
![]()
לא סתם הוא מסכן נורא
+1yyzboy1928 כתב:לאחרונה גם אני שומע משוגע.. ויש עוד כמה פסיכופטיים כאלה ואחרים שאני שומע.. ודרים הם הפיבוריט שלי.. אין שום קשר לדברים..
הרבה אנשים מהפורום הולכים להיות שמה.. אני מאמין עוזרי, שלא תהיה לך בעיה בכ"א
נכון , זו הרוח .liordavidlior כתב:באיזשהו שלב בחיים לומדים להפסיק להסתכל על הכל בשחור ולבן, זונחים לאט לאט את ההגדרות ופשוט שומעים מה שערב לאזניים. בלאק מטאל, מזרחית, פרוגרסיב, מוזיקה טכנית. מה זה משנה תכל'ס?
תשמעי, התכנון שלנו היה מראש לתפוס את סונטה ואת דרים במהלך שבוע אחד.BOX 5 כתב:היית בסונטה?!
זה פשוט לא פייר![]()
לא משנה מתי אני טסה ולאן, אף פעם לא תהיה הופעה שלהם באותו זמן...
כדאי מאוד שהפסטיבל יפצה על זה..
ההיגיון אומר שהם יבואו, כל הקטע עם הטור האירופאי ובכלל העובדה שלסונטה אין אף הופעה שבוע לפני ההופעה ושבוע אחרי... נו נו נו! רק שיאשרו כבר :\
אני אכולת קנאה לחלוטין!Carpe Diem כתב:תשמעי, התכנון שלנו היה מראש לתפוס את סונטה ואת דרים במהלך שבוע אחד.BOX 5 כתב:היית בסונטה?!
זה פשוט לא פייר![]()
לא משנה מתי אני טסה ולאן, אף פעם לא תהיה הופעה שלהם באותו זמן...
כדאי מאוד שהפסטיבל יפצה על זה..
ההיגיון אומר שהם יבואו, כל הקטע עם הטור האירופאי ובכלל העובדה שלסונטה אין אף הופעה שבוע לפני ההופעה ושבוע אחרי... נו נו נו! רק שיאשרו כבר :\
לאחר תכנון מדוייק תפסנו את ההופעות הבאות: דרים+סימפוני בצרפת, ואז סונטה+אפיקה+רייד דה סקי בשטודגארט ברמניה
שלחתי לך הודעה בפרטי כדי לא "להספים" את האשכול, אגב כל מה שקשור לנושא האלכוהול את מוזמנת לכתוב באשכול אלכוהולBOX 5 כתב:I WILL![]()
אגב, מתי הסבב בירות הבא? נראה לי שאני אקנה כמה
לא דיברתי עם ניר כבר הרבה זמן...yyzboy1928 כתב:קיצר, ספיקולציות לא יעזרו לנו.. פלאשקס, מה נקב אומר?