מישהו מתכוון לטייל שמה/לעבוד? לפני שנתיים הייתי כל יום(תשאלו את נעמה כמה היא ראתה אותי ביום
טעם העיר 13!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
טעם העיר 13!
כמידיי שנה, סוף מאי מביא איתו את פסטיבל האוכל השני בגודלו בעולם.. מהווה הנאה אחת גדולה של ריחות, טעמים וכמובן, אלכוהול..
מישהו מתכוון לטייל שמה/לעבוד? לפני שנתיים הייתי כל יום(תשאלו את נעמה כמה היא ראתה אותי ביום
).. שנה שעברה עקב הטירונות המעצבנת לא יצא לי להיות.. השנה לשמחתי הרבה אצא לי להיות ולהינות כמעט כל יום.. 
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Re: טעם העיר 13!
זה לא מסוג האירועים שהמילה "דחוס" לא מתחילה אפילו לתאר מה הולך שמה? שלא לדבר על הסניטריות?
בכל אופן, איפה מתקיים האירוע?
אולי לשם שינוי נעשה משהו לא-מועיל.
בכל אופן, איפה מתקיים האירוע?
אולי לשם שינוי נעשה משהו לא-מועיל.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אם הייתה יכול לתאר ארוע שלא מתאים לי, זה היה זה 
איך אפשר עם כל האנשים??
איך אפשר עם כל האנשים??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
המקומות האלה תמיד עושים לי קלסטרופוביה..מילא למטרה מוצדקת, מוזיקה (כמו יום הסטודנט) אבל בשביל אוכל? נההה.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
האירוע כמו כל שנה, מתקיים בפארק הירקון..
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
טל רודס
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני אולי אלך, רק בשביל האוכל ההודי של רינה פושקרנה.

אם אתה הולך כמעט כל יום לפסטיבל טעם העיר, אז למה בחמישי הבא אתה לא יכול לבוא לערב דרים? בוא תוותר על יום חמישי הבא ותזיז אותו ליום אחר ואז תוכל לבוא לערב דריםהשנה לשמחתי הרבה אצא לי להיות ולהינות כמעט כל יום
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
ההמוניות הזו פשוט יוצרת אצלי אנטוגינזם מוחלט!
להידחף בין אלפי אנשים מיוזעים בכדי לאכול מזון רווי בקוליפורמים - ממש לא מושך!
להידחף בין אלפי אנשים מיוזעים בכדי לאכול מזון רווי בקוליפורמים - ממש לא מושך!
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
-
liordavidlior
- דרימיסט-על
קוליפורמים זה הכי אחי.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לא היה יותר קל לכתוב חיידקים? 
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
יש מצב שאני אגיע עם עוד 2 חברות מהצבא.. קל"ב 

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ביום חמישי כבר קבעתי עם חברים מהבסיס ללכת.. אינני יכול להקדים זאת.. בגלל שזה יום חמישי, היום האחרון של השבוע מבחינת הצבאטל רודס כתב:אני אולי אלך, רק בשביל האוכל ההודי של רינה פושקרנה.
אם אתה הולך כמעט כל יום לפסטיבל טעם העיר, אז למה בחמישי הבא אתה לא יכול לבוא לערב דרים? בוא תוותר על יום חמישי הבא ותזיז אותו ליום אחר ואז תוכל לבוא לערב דריםהשנה לשמחתי הרבה אצא לי להיות ולהינות כמעט כל יום
-
טל רודס
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
טוב, אז אני מניח שאראה אותך מתישהו השבוע שם ומקווה לראות עוד חבר'ה מהפורום. 
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
באיזה יום אתה מתכוון להיות שם?
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אולי פשוט כל מי שמתכוון להגיע יגיד באיזה יום הוא מתכוון להגיע....
אני מניח שאני לא אראה אף אחד מהפורום כי בד"כ אנחנו נוסעים בימי חמישי ובדיוק על היום הזה יש את המפגש (אם אני לא טועה).
אני מניח שאני לא אראה אף אחד מהפורום כי בד"כ אנחנו נוסעים בימי חמישי ובדיוק על היום הזה יש את המפגש (אם אני לא טועה).

-
טל רודס
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני אהיה שם ביום ב' בערב.yyzboy1928 כתב:באיזה יום אתה מתכוון להיות שם?
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אוקי.. הייתי היום בטעם העיר וחזרתי לפני איזה שעה וחצי..
יבורוכו דובל והדוכן הבירה שלהם.. מבחר מועט של בירות איכותיות!! (ולא דובל) בדוכן שלהם. הקטע הוא, המחיר ברצפה.. חצי ליטר 20 שקל!!! איזה סידור..
אלכוהול, לא חסר.. חוץ מהדוכן בירות הגדול הרגיל(עם הורדת מחיר די דרסטית של 15 שקל חצי ליטר של בירות כמו ווינשטפן,הוגרדן,גינס ושאר הירקות)והדוכן האיכותי להפליא של דובל, יש שמה הרבה ברים של שתייה חריפה וכו'.. אוכל, לא חסר.. תאימנו לי שלא חסר.. מלא!! דוכנים.. אטרקציות גם לא חסר.. שזה כולל יופלייט חינם בכניסה, חישגד בחינם, קרמיסימו ב2 שקל, סלט של לרדת בגדל(הסדרה הזאת עם הבלאק הול סאן בערוץ 10) חינם, פיראום והגבינות העלק יווניות שלהם, סנדוויץ טוניסאי מעולה ב15 שקל עם טונה סטארקיסט, דוכן נחמד של היינץ עם מבחר קטצ'ופים איכותיים, גלגלצ, רד בול והמסיבות פרחות שלו וכו'!!!...
ולמעשנים ואוהבי הג'ז
יש דוכן מעולה של וול סטריט החברה של הסיגריות, שעם שומר בכניסה שחוסם צוציקים להכנס לשם, עם מוסיקת ג'אז ווקלי מאוד מאוד יפה.. ואם מישו מביא לבולנדה הקוזינה שמה קופסא עם סיגריה בפנים, מקבל קופסה של 25 סיגריות של וול סטריט חינם.. אבל זה עצמו דוכן שלא היה מבייש בתי קפה ופאבים שמנגנים שמה ג'אז ושאר הירקות..
קיצר, מומלץ בחום להנהתנים שביננו ואוהבים הקיצ' הזול(תרתי משמע)
יבורוכו דובל והדוכן הבירה שלהם.. מבחר מועט של בירות איכותיות!! (ולא דובל) בדוכן שלהם. הקטע הוא, המחיר ברצפה.. חצי ליטר 20 שקל!!! איזה סידור..
אלכוהול, לא חסר.. חוץ מהדוכן בירות הגדול הרגיל(עם הורדת מחיר די דרסטית של 15 שקל חצי ליטר של בירות כמו ווינשטפן,הוגרדן,גינס ושאר הירקות)והדוכן האיכותי להפליא של דובל, יש שמה הרבה ברים של שתייה חריפה וכו'.. אוכל, לא חסר.. תאימנו לי שלא חסר.. מלא!! דוכנים.. אטרקציות גם לא חסר.. שזה כולל יופלייט חינם בכניסה, חישגד בחינם, קרמיסימו ב2 שקל, סלט של לרדת בגדל(הסדרה הזאת עם הבלאק הול סאן בערוץ 10) חינם, פיראום והגבינות העלק יווניות שלהם, סנדוויץ טוניסאי מעולה ב15 שקל עם טונה סטארקיסט, דוכן נחמד של היינץ עם מבחר קטצ'ופים איכותיים, גלגלצ, רד בול והמסיבות פרחות שלו וכו'!!!...
ולמעשנים ואוהבי הג'ז
יש דוכן מעולה של וול סטריט החברה של הסיגריות, שעם שומר בכניסה שחוסם צוציקים להכנס לשם, עם מוסיקת ג'אז ווקלי מאוד מאוד יפה.. ואם מישו מביא לבולנדה הקוזינה שמה קופסא עם סיגריה בפנים, מקבל קופסה של 25 סיגריות של וול סטריט חינם.. אבל זה עצמו דוכן שלא היה מבייש בתי קפה ופאבים שמנגנים שמה ג'אז ושאר הירקות..
קיצר, מומלץ בחום להנהתנים שביננו ואוהבים הקיצ' הזול(תרתי משמע)