מקווה שהוא ישמע בסגנון 8V, קצת נגיעות מ- ToT, פרוגרסיביות מ- I&W, סיפורים טובים מ- SFAM!

KICK ASS DREAM THEATER!!!!!!
דוסית עם רגשי נחיתות קשים... דוס זה ממש לא מילת גנאי וזה נורא עושה טוב לשמוע אותך שואל את זה בכזאת תמיהה. דוס טרור הוא כינוי לדוס הרציני הזה שחייב לעשות בלאגן כי יש מד"סית ושהופך את העולם בשביל מנין ושבכל הזדמנות יכניס איזה דבר תורה... בקיצור, דוס כמו שצריך להיות.bents כתב:בטח מילת גנאי, אנחנו שונאים דוסים.DivineComedy כתב:רגע, דוס זה מילת גנאי?
ומה זה דוס טרור?
(:
+1, אבירם!!Ne_Plus_Ultra כתב:חדשות מצוינות![]()
אני לא רוצה משהו ספציפי, לא באמת אכפת לי אם הוא יהיה מטאלי יותר, קלאסי יותר, עם נגיעות פיוז'ן, עם קונספט.... אני רק רוצה שהמוזיקה תהיה טובה ומרגשת כמו שדרים מסוגלים לייצר.
גם אני כנראה מתגייס בזמן הזה.. נקווה שנספיק לשמוע את האלבום ואולי נספיק לראות אותם בישראל..Gilad Shefer כתב:או.קיי.
אני התייחס לאלבום זה כאל מתנת הגיוס שלי - אני מתגייס לצה"ל ביולי 2009...
אתה פשוט לא קולט עד כמה אני מסכים איתך! לא יזיק קצת עוד שירים אינסטרומנטאלים!eyalkr91 כתב:גם אני כנראה מתגייס בזמן הזה.. נקווה שנספיק לשמוע את האלבום ואולי נספיק לראות אותם בישראל..Gilad Shefer כתב:או.קיי.
אני התייחס לאלבום זה כאל מתנת הגיוס שלי - אני מתגייס לצה"ל ביולי 2009...
הדבר היחיד שאני רוצה שישתנה מהאלבומים האחרונים זה שיהיה אינסטרומנטלי כבר...
לא.... לא כ"כHakofa כתב:חח זה מרגיש כמו לחכות לספר הארי פוטר חדש שעומד לצאת
יווו! עכשיו שמתי לב ש SDOIT זה כמו סדויט! סתם. גם אני שותף לתחושה שזה מזכיר את הציפיה לעוד ספר בסדרת הארי פוטר כי גם אני מאוד אהבתי את הסדרה...Hakofa כתב:ואווו עוד אלבוםם![]()
![]()
אני לא מאמינה שזה כבר האלבום השני שאני מחכה לו!!! אני צעירה מדי בשביל זה!!!
אני אהבתי את SC אבל...לא יותר מדי.. בוא נגיד שהוא דיי אכזב אותי, כי ציפיתי למשהו מדהים כמו SFAM (חח עכשיו כשאני חושבת על זה זה שפם!!).
אם עכשיו דרים יוציאו עוד אלבום כזה שהוא יותר לכיוון מטאל, אני ממש אתאכזב, כי הבנתי שהם רצו לעשות משהו צעיר כזה וחדש, אבל הבנו את הרעיון, עכשיו תחזרו להיות פרוגרסיביים כמו פעם!!!![]()
בא לי סגנון AWAKE או I&W, והלוואי שיהיה קונספט!! למרות שבטוח לא יהיה![]()
וכן כמובן שיכתבו עוד קטעים אינסטרומנטליים שמזמן לא שמענו, למרות שליקוויד חזר לפעילותאבל זה לא נחשב!!
![]()
בקיצור עכשיו צריך לחכות, חח זה מרגיש כמו לחכות לספר הארי פוטר חדש שעומד לצאת
עכשיו שמתי לב, שהסמיילי הזה די דומה לך עידן.YtseJam כתב:אני לא חושב שזה נכון לכתוב "שיהיו פרוגרסיביים יותר". SC או OVM ואחרים לא פחות פרוגרסיביים מכל אלבום אחר שהם הוציאו, בין אם הם נשמעים כבדים יותר או קלים יותר... הרבה חושבים את זה גם על ToT, אבל אני דווקא חושב שקל לטעות ולחשוב ככה.