היום הייתי במיונים לפני המבדקים בבה"ד 7.. בחנו אותי בראור, שהיה לא רע לדעתי..
2000- 9:40
87 בטן
63 סמיכה
מקווה שזה מספיק טוב..
הייתה פאשלה ואיחרתי במעט לבהד 7.. יתרה מכך, איחרתי להם ארוחת צהרים בגלל אי הבנה.. הם אמרו לכולם עשרה ל1 ואני חשבתי 1 ועשרה.. הייתי צריך לקבל טלפון מהם בשביל להגיע..

סך הכל הוצאתי ממני את המקסימום היום.. למרות שכולי לא מרוכז ועייף מאוד(נדודי שינה בלילה.. לצערי.. על המחשבה על היום) כתוצאה מכך, כושר הדיבור שלי היה די בעייתי, לא בעייתי לגמרי אבל עדיין..
מה שהיה אחרי הבראור בבוקר זה סימולציות שבין מפקד לפקוד, עבודה בקבוצה, ולחפור על נושאים.. הביאו לי על צנזורה בתקשורת.. חפרתי מעט על זה בצורה הטובה ביותר לדעתי..
עבודה בקבוצה ידעתי להגיד את דעתי שצריך ולהתערב כשצריך כדי שישמעו את מה שיש לי להגיד.. וגם כאילו בתחקיר של המקרה שהביאו לנו בקבוצה.. ידעתי להגיד כל דבר.. כמובן, כושר דיבור היה די בעייתי כאן.. שוב, חוסר הריכוז..
בראיון אמרתי שהמוטיבציה שלי מאוד גבוהה. ואם חלילה אפול, תמיד אני אנסה שוב.. ושאני חתום ר' ושיש לי זמן.. ולמה סימנתי 9 ב"כמה אני נותן מעצמי".. אז אמרתי משו שאני תמיד נותן 100% אבל התחושה הפנימית אומרת שאני יכול לתת עוד..
כולי תקווה שאגיע למבדקים, ובתקווה להעלות לעצמי את המתאם מ0 ל1 או 2.. התחושה אומרת שהייתי בסדר.. אבל הייתי יכול ליותר.. האחרים הראו יותר מנהיגות ממני לצערי.. למרות שגם ידעתי להראות..
כולי תקווה שאאגיע למבדקים.. אחרי זה יש מבחני רף או משו כזה.. מקווה גם לעבור את זה..
ושוב תודה, אשמח לשמוע אתכם מביעים דעה על מה שרשמתי.. אולי אפשר להבין מכאן עם הייתי טוב.. או שבראור זה משו שמסתכלים עליו בצורה רצינית משאר הדברים..