אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה
הם לא תמימים בדיוק כמו ששניכם לא תמימים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Rysher
- דרימיסט שרוף
אני אתעלם מה"אמרנו לכם" הזה
לגבי הגולן-הוא לא יוחזר כל עוד סוריה מקיימת קשרים עם איראן ולא באמת פונה לשלום
גם בגלל שהוא נכס אסטרטגי קיומי לישראל וגם בגלל שכל ממשלה (ממשלה ככלל-לא ראש ממשלה שמדבר על האופציה)
שתראה סימנים שהיא הולכת לוותר על הגולן כנראה תופל מיידית,פשוט אין רוב בעם
(ואני לא אדון ב"בעד ונגד" של הנושא עכשיו)
ירושלים אולי לא נכס קיומי למדינת ישראל,אבל ברור שממשלה שתראה סימן כלשהו של חלוקת ירושלים
תופל גם היא ע"י העם...בדיוק מאותה סיבה.
רק שאלה לי אלייך,קראת את מה שכתוב בלינק שנתתי בהודעה הקודמת שלי?

לגבי הגולן-הוא לא יוחזר כל עוד סוריה מקיימת קשרים עם איראן ולא באמת פונה לשלום
גם בגלל שהוא נכס אסטרטגי קיומי לישראל וגם בגלל שכל ממשלה (ממשלה ככלל-לא ראש ממשלה שמדבר על האופציה)
שתראה סימנים שהיא הולכת לוותר על הגולן כנראה תופל מיידית,פשוט אין רוב בעם
(ואני לא אדון ב"בעד ונגד" של הנושא עכשיו)
ירושלים אולי לא נכס קיומי למדינת ישראל,אבל ברור שממשלה שתראה סימן כלשהו של חלוקת ירושלים
תופל גם היא ע"י העם...בדיוק מאותה סיבה.
רק שאלה לי אלייך,קראת את מה שכתוב בלינק שנתתי בהודעה הקודמת שלי?
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
מי זה הם? תושבי עזה? מה בדיוק התכוונת?DivineComedy כתב:הם לא תמימים בדיוק כמו ששניכם לא תמימים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט-על
מסכים עם (כמעט) כל מה שאמר ריישר ושוקרון.
ההתנתקות היא אחד המעשים המגעילים והאוויליים בתולדות המדינה. ראשי המדינה הזאת כאילו חיים באופוריה פציפיסטית מנותקת לחלוטין מהמציאות. מה, לא חזיתם שהמצב בנגב המערבי ושדרות רק יחמיר אחרי שתצאו?? רבאק, אשקלון מופצצת! פאקינג אשקלון! אני באמת לא מבין מדוע נקטו ראשי הימין את גישתו של ביילין. פעם שחקו על דרכו הקיצונית והיום מלאכתו של ביילין נעשית דווקא ע"י מתנגדיו הקמאים. יצאתם מלבנון - קיבלנו מלחמה וחטיפת חיילים. יצאתם מעזה - קיבלתם הרוגים בעוטף, חטיפת חייל ואנו בדרך למצבע צבאי. אף אחד עוד לא הבין עדיין שבריחה אצל שכנינו שווה להתקפלות וחולשה!?!? אתם עדיין חושבים שמישהו בצד השני חושב בצורה רציונאלית ולא רוצה להשמיד את המדינה!? ועוד מדברים על הגולן!!! אחרי שכל מה שעשינו נכשל שוב ושוב ושוב אנחנו נוקטים את אותה גישה בדיוק! זה ככלב שחוזר על קיאו, זה טירוף הדעת.
יהיו חיילים הרוגים, אבל עד שלא נבין שזו מלחמה על הבית אנחנו לא נתפוס את חומרת הבעיה. ובכן ידידיי - זו מלחמה על הבית. אם ישוביי העוטף הם לא הבית אז שדרות הבית. אם לא שדרות אז אשקלון זה הבית. ואם תחזירו את יו"ש זה גם יגיע למרכז ולשרון בקלות. פיניתם יהודים מה"כיבוש" בעצמונה ודוגית וקיבלתים את תושבי כפר עזה ש"מתנתקים" לדגניה בשביל לעשות חג במקום שפוי, בלי צבע אדום.
פינוי עם הסכם או בלי לא ממש משנה לי - זו נבלה וזו טרפה. כל מה שעשינו אי פעם שקשור להסכם עם העם הנבזה הזה נכשל. מעולם לא עמדו במילתם, לא קיימו הבטחותיהם. פעילי הימין זעקו "אל תתנו להם רובים" - איש לא הקשיב. ידענו שהם יופנו נגדינו, איך מישהו יכול לחשוב אחרת? הרי הם אומרים במפורש שהם בדרכם לירושלים ולא ייותרו על זכות השיבה לעולם. שכבר תשכחו מקווי 67, אנחנו רוצים 48. וגם בזה זה לא ייגמר - תהיו בטוחים בזה. אבו-עלא מתהדר ואומר ש"גם לטרון על השולחן" קיבל אצבע ורוצה את כל היד. חוצפן.
רבין בזמנו טען שאם הם יעזו לתקוף "נשבור להם את העצמות". שרון דיבר דומה. אף אחד לא עשה כלום. ממש לא מעניין אותי המצב ההומניטרי או נפגעים בצד השני. ברור שחפים מפשע ייפגעו, אבל בצד שלי נפגעים כבר כ"כ הרבה חפים מפשע שזה ממש לא מזיז לי. אם היה אפשר לפתור את זה בלי לפגוע בחפים מפשע זה כמובן היה האידאל, אך מצבנו רחוק מלהיות קשור לאיזשהו אידאל. ועניי עירי קודמים.
ההתנתקות היא אחד המעשים המגעילים והאוויליים בתולדות המדינה. ראשי המדינה הזאת כאילו חיים באופוריה פציפיסטית מנותקת לחלוטין מהמציאות. מה, לא חזיתם שהמצב בנגב המערבי ושדרות רק יחמיר אחרי שתצאו?? רבאק, אשקלון מופצצת! פאקינג אשקלון! אני באמת לא מבין מדוע נקטו ראשי הימין את גישתו של ביילין. פעם שחקו על דרכו הקיצונית והיום מלאכתו של ביילין נעשית דווקא ע"י מתנגדיו הקמאים. יצאתם מלבנון - קיבלנו מלחמה וחטיפת חיילים. יצאתם מעזה - קיבלתם הרוגים בעוטף, חטיפת חייל ואנו בדרך למצבע צבאי. אף אחד עוד לא הבין עדיין שבריחה אצל שכנינו שווה להתקפלות וחולשה!?!? אתם עדיין חושבים שמישהו בצד השני חושב בצורה רציונאלית ולא רוצה להשמיד את המדינה!? ועוד מדברים על הגולן!!! אחרי שכל מה שעשינו נכשל שוב ושוב ושוב אנחנו נוקטים את אותה גישה בדיוק! זה ככלב שחוזר על קיאו, זה טירוף הדעת.
יהיו חיילים הרוגים, אבל עד שלא נבין שזו מלחמה על הבית אנחנו לא נתפוס את חומרת הבעיה. ובכן ידידיי - זו מלחמה על הבית. אם ישוביי העוטף הם לא הבית אז שדרות הבית. אם לא שדרות אז אשקלון זה הבית. ואם תחזירו את יו"ש זה גם יגיע למרכז ולשרון בקלות. פיניתם יהודים מה"כיבוש" בעצמונה ודוגית וקיבלתים את תושבי כפר עזה ש"מתנתקים" לדגניה בשביל לעשות חג במקום שפוי, בלי צבע אדום.
פינוי עם הסכם או בלי לא ממש משנה לי - זו נבלה וזו טרפה. כל מה שעשינו אי פעם שקשור להסכם עם העם הנבזה הזה נכשל. מעולם לא עמדו במילתם, לא קיימו הבטחותיהם. פעילי הימין זעקו "אל תתנו להם רובים" - איש לא הקשיב. ידענו שהם יופנו נגדינו, איך מישהו יכול לחשוב אחרת? הרי הם אומרים במפורש שהם בדרכם לירושלים ולא ייותרו על זכות השיבה לעולם. שכבר תשכחו מקווי 67, אנחנו רוצים 48. וגם בזה זה לא ייגמר - תהיו בטוחים בזה. אבו-עלא מתהדר ואומר ש"גם לטרון על השולחן" קיבל אצבע ורוצה את כל היד. חוצפן.
רבין בזמנו טען שאם הם יעזו לתקוף "נשבור להם את העצמות". שרון דיבר דומה. אף אחד לא עשה כלום. ממש לא מעניין אותי המצב ההומניטרי או נפגעים בצד השני. ברור שחפים מפשע ייפגעו, אבל בצד שלי נפגעים כבר כ"כ הרבה חפים מפשע שזה ממש לא מזיז לי. אם היה אפשר לפתור את זה בלי לפגוע בחפים מפשע זה כמובן היה האידאל, אך מצבנו רחוק מלהיות קשור לאיזשהו אידאל. ועניי עירי קודמים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אמממ אודה על האמת- לא... יצאתי דפוק?רק שאלה לי אלייך,קראת את מה שכתוב בלינק שנתתי בהודעה הקודמת שלי?
- Rysher
- דרימיסט שרוף
ליאור יקירי,זה היה אחד הניסוחים היפים שראיתי איי פעם,כמעט פואטי...
"ועניי עירי קודמים"
אהבתי ביותר,מסכים לחלוטין עם כל מילה
"ועניי עירי קודמים"
אהבתי ביותר,מסכים לחלוטין עם כל מילה
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
- דרימיסט מתקדם
מישהו בכלל שמע על al-takeyya?
אני לא מסוגל להבין איך מישהו שמכיר את המושג (ואני בטוח שלפוליטיקאים יש מספיק יועצים שאמורים לדעת דברים כאלה) מסוגל בכלל לחשוב על רגיעה עם חמאס.
אני לא מסוגל להבין איך מישהו שמכיר את המושג (ואני בטוח שלפוליטיקאים יש מספיק יועצים שאמורים לדעת דברים כאלה) מסוגל בכלל לחשוב על רגיעה עם חמאס.
I'll commit suicide or die trying
- Rysher
- דרימיסט שרוף
לא מכיר את המושג הזה...תסביר אותו בבקשה?
-
- דרימיסט-על
תודה לך ריישר! אני גם זוכר את הפוסט שלך כשהקסאם נפל אצלכם. זה היה מזעזע. אני מניח שגם החתימה שלך קשורה לזה.
ושוקרון, אל תפחד לכתוב מה שאתה חושב. תעמוד על דעותיך!
ושוקרון, אל תפחד לכתוב מה שאתה חושב. תעמוד על דעותיך!

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Rysher
- דרימיסט שרוף
ממש לא,שאלתי כדי לרמוז לך שתקרא אותו כי אני חושב שתאהב את מה שכתוב שםavrahamshuk כתב:אמממ אודה על האמת- לא... יצאתי דפוק?רק שאלה לי אלייך,קראת את מה שכתוב בלינק שנתתי בהודעה הקודמת שלי?

ליאור,לחתימה אין קשר,הקסאם נפל בתאריך המזעזע 11/9
החתימה היא ציטוט מהסרט Vendeta
-
- דרימיסט מתקדם
העולם על פי האיסלם מחולק בצורה גסה לשני חלקים שהם Dar al-Islam שזהו בעצם החלק המוסלמי של העולם ו Dar al-Harb שזה החלק שעוד לא שייך למוסלמים.
הפירוש התכל'סי של Al-takeyya הוא "שקר למען אללה". איסלם זאת הדת היחידה שבה לשקר זה מצווה אם הדבר תורם לאינטרסים של האיסלם. הרי המטרה הסופית של איסלם היא להשתלט על כל העולם וכל האמצעים כשרים. חלק מהאמצעים האלה זה Al-Takeyya כאשר רעיון ההודנה הגיע מהמושג הזה. הרי הודנה אף פעם לא נועדה למטרות שלום אלא רק בשביל התחזקות הכוחות האיסלמים כהכנה למלחמה חדשה (היא גם מוגבלת ל 10 שנים). על פי המצווה הזאת מותר להם גם לעשות הסכמי שלום ולהפר אותם בלי למצמץ אפילו.
הפירוש התכל'סי של Al-takeyya הוא "שקר למען אללה". איסלם זאת הדת היחידה שבה לשקר זה מצווה אם הדבר תורם לאינטרסים של האיסלם. הרי המטרה הסופית של איסלם היא להשתלט על כל העולם וכל האמצעים כשרים. חלק מהאמצעים האלה זה Al-Takeyya כאשר רעיון ההודנה הגיע מהמושג הזה. הרי הודנה אף פעם לא נועדה למטרות שלום אלא רק בשביל התחזקות הכוחות האיסלמים כהכנה למלחמה חדשה (היא גם מוגבלת ל 10 שנים). על פי המצווה הזאת מותר להם גם לעשות הסכמי שלום ולהפר אותם בלי למצמץ אפילו.
- Rysher
- דרימיסט שרוף
O M F G!!!!
אני לא מאמין שישראל לא טרחה לציין את זה בפני העולם עד היום!!!
למה אין אנשים כמוך במשרד החוץ?!

אני לא מאמין שישראל לא טרחה לציין את זה בפני העולם עד היום!!!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני לא מאמין.... ומישהו עוד חושב על שלום עכשיו?!
גיא, איפה אתה גר?
גיא, איפה אתה גר?
- Rysher
- דרימיסט שרוף
קרית חיים(חיפה)
למה?
למה?
-
- דרימיסט-על
כי זה לא פוליטקלי קורקט.Rysher כתב:אני לא מאמין שישראל לא טרחה לציין את זה בפני העולם עד היום!!!
וכי מה, יש בכלל לדת חלק בסכסוך הזה? זה סכסוך על חבל ארץ שנובע מאינטריגות ומרחבי מחייה היסטוריים מסוימים, שרק אם נוותר על כמה שטחים פה ושם, הכל ייגמר ונגיע לפשרה עם הסכם מסודר עם חוט אדום ונציג מהבית הלבן. אז נוכל לנגב חומוס ברמאללה ולשבת על נרגילה במחנה בלאטה.
.Not
- Rysher
- דרימיסט שרוף
כל פעם שישראל מתנהגת בקו של "פוליטיקלי קורקט" אני מרגיש מטומטם ופראייר בתור ישראל
כשנשיא איראן,אהובינו משכבר הימים,מכחיש את השואה וקורא למחוק את ישראל מהמפה זה פוליטיקלי קורקט?
איפה הימים שישראל לא שיחקה לפי הספר אלא לפי הביצים התעוזה וה"חוצפה הישראלית"?
וזה כן סכסוך על רקע דתי,לפחות בחלקו...אחרת למה הם מבקשים להם את ירושלים 'הקדושה'?
ואני מדגיש שהקדושה כאן נובעת מהזיקה של האסלאם לירושלים...
האסלאם הגיע ל'פלשתינה' של אותם ימים עם כיבוש צלאח א דין,לדת יש תביעת אצבע גדולה מאוד בסכסוך הזה
כשנשיא איראן,אהובינו משכבר הימים,מכחיש את השואה וקורא למחוק את ישראל מהמפה זה פוליטיקלי קורקט?
איפה הימים שישראל לא שיחקה לפי הספר אלא לפי הביצים התעוזה וה"חוצפה הישראלית"?
וזה כן סכסוך על רקע דתי,לפחות בחלקו...אחרת למה הם מבקשים להם את ירושלים 'הקדושה'?
האסלאם הגיע ל'פלשתינה' של אותם ימים עם כיבוש צלאח א דין,לדת יש תביעת אצבע גדולה מאוד בסכסוך הזה
-
- דרימיסט-על
אמרתי את מה שאמרתי בציניות אחי.Rysher כתב:וזה כן סכסוך על רקע דתי,לפחות בחלקו...אחרת למה הם מבקשים להם את ירושלים 'הקדושה'?
- Rysher
- דרימיסט שרוף
אה
אופס

אופס

-
- דרימיסט מתקדם
רק רוצה לתקן את עצמי לפני שיקפצו עלי. Dar al-Islam (בית האיסלם) כולל בתוכו מדינות מוסלמיות וגם מדינות שמאפשרות לעסוק באיסלם בצורה חופשית שיש להן גבול משותף עם כמה מדינות מוסלמיות. אז לפחות מבחינת הגבול אנחנו בסדר
אבל בערך כל ארופה, אוסטרליה ואמריקה נמצאות תחת ההגדרה של Dar al-Harb (בית החרב) ודווקא האהבלים האלה מנסים למצוא דרכי שלום.
אגב, מדינה שיש בה רוב מוסלמי אבל הם לא בשילטון גם שייכת ל Dar al-Harb אז יאללה בואו נלך על איזה רגיעה כי 10 שנים זה הרבה זמן ולמי איכפת מה יהיה אז אה?

אגב, מדינה שיש בה רוב מוסלמי אבל הם לא בשילטון גם שייכת ל Dar al-Harb אז יאללה בואו נלך על איזה רגיעה כי 10 שנים זה הרבה זמן ולמי איכפת מה יהיה אז אה?

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כי אולי יהיו שם בקרוב אנשים כמוניRysher כתב:O M F G!!!!

היציאות מלבנון ועזה היו המהלכים הטובים ביותר שבוצעו על ידי ממשלות ישראל בשנים האחרונות. לא הייתה שום סיבה להישאר בלבנון כמו שלא הייתה שום סיבה להישאר בעזה, בשני המקרים, שטח לא של מדינת ישראל ומקום בו חיילים נהרגים סתם לחינם.
הבעיה היא שאותן ממשלות לא טרחו להגיב ולהתכונן כראוי לאיומים שנוצרו כתוצאה מהיציאות מלבנון ועזה, אך עדיין היציאות מלבנון ועזה היו החלטות מצוינות.