קצת הגזמתם לא??
אני מסכים עם טל שלדעתי ארסנל הרבה יותר אטרקטיבית ממילאן אבל אישית אני די סולד מהכדורגל האיטלקי, גם מהקבוצות וגם מהנבחרת שהראתה לנו שהזכייה הגועלית של יוון לא הייתה במקרה, אלא באמת אפשר לקחת תארים עם כדורגל מגעיל.
אבל...כמו שכבר ציינתי כדורגל אטרקטיבי לא מבטיח הישגים (תראו את בארסה ולכן אני חושש שארסנל עם כל ההתלהבות שיש בה עדיין לא מספיק מנוסה כדי להגיע לגמר השנה, ההייפ הגדול ייצור יותר ויותר מתח בתוך הקבוצה ונראה אם השחקנים הצעירים וה"לא זקנים" שלה יוכלו לעמוד בו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
מחצית שניה נהדרת בדרבי הלונדוני בין ארסנל לטוטנהאם מסתיימת עם עוד ניצחון של ארסנל 2-1. בנדטנר עם שער ניצחון בערך חצי דקה אחרי שנכנס.
שני השערים הראשונים אגב היו מעולים...גם של אדביור וגם של ברבאטוב.
כמו שאמרתי קודם לכן.
ארסנל משחקת פנטסטי העונה.
אבל כתר האליפות יגיע בסוף אלינו צפונה, אל מנצ'סטר יונייטד האחת והיחידה.
הניצחון שלנו מחר על אברטון חזק חזק בכיס.
מזל טוב לתמיר כהן שעשה שינוי חשיבתי בשנה ומשהו האחרונה, ומשחקן ישראלי עצלן שאוהב לבלות במועדונים, התחיל לעבוד קשה ובשביל זה הוא נמצא איפה שהוא היום. אם הוא ימשיך ויתמיד בדרך הזאת, הוא יצליח מאד בליגה האנגלית!
ולא שכחתי לציין שניצחנו היום את החלאות, ששוב עשו במכנסיים ברגעי המפתח .גם במשחק לא טוב שלנו, התרנגולים המשלשלים לא מסוגלים לנצח ומחטיאים בפנדל במצב 1:1, כמה לוזרים אפשר להיות?!
טל רודס כתב:אני רוצה שיהיה תיקו, אבל יש לי הרגשה שריאל תנצח.
בדוק לא יהיה 0-0, ריאל בהחלט תבוא בתור הפייבוריטית אבל בגלל שהמשחק יהיה בקאמפ נואו אז בארסה בהחלט תתן מאבק.
מה שדפוק זה כל השמועות האלה שאם בארסה מפסידה אז יפטרו את רייקארד.. זה יהיה אחד המהלכים המטומטמים, למרות שלא נראה שבאמת יש סיכוי שיפטרו אותו.
MrReD כתב:יאללה חברה להתחיל לגלגל הימורים, מי לדעתכם לוקח מחר בסופר קלאסיקו?
כולי תקווה שריאל ייקחו, אבל בקאמפ נואו תמיד קשה, ואף אכזרי לעיתים.
יהיה משחק גדול, זה בטוח. אחרי התיקו 3 בעונה שעברה, זה המשחק הכי מעניין מבחינה תקשורתית בעולם.
מעניין אם רונאלדיניו ישחק.
לפי מה שקראתי היום, הוא שוב הסתכסך עם רייקארד באימון המסכם לקראת המשחק ולא תורגל בהרכב הראשון.
אגב, גם דקו לא עתיד לפתוח על אף שהוא כשיר ב-100%.