אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה
וכמו שגדעון סער אמר השבוע בנאום הנקרא "ניאום הסמרטוטים".. שקרא למפלגת קדימה והעבודה חבורה של סמרטוטים, ובצדק.. ודליה איציק אחת מיוזמות ההסכם, ידעה לצנזר אותו.. איפה חופש הביטוי??
דוגרי חבורה של סמרטוטים.. מצד אחד אתם תומכים בחוק לפיזור הכנסת, אבל מצד שני בצורה דבילית חותמים על הסכם וירטואלי ולא רציני על ביטול החוק..
אבל זה טוב לליכוד.. שטות כזאת או אחרת של הקואליציה, תוריד מהם תמיכה..
רואים מי אלה קדימה והעבודה, אט אט הקולות של קדימה יחזרו לליכוד.. וב"ה ואם בין תרצו או לא תרצו, ביבי יהיה ראש הממשלה הבא..
דוגרי חבורה של סמרטוטים.. מצד אחד אתם תומכים בחוק לפיזור הכנסת, אבל מצד שני בצורה דבילית חותמים על הסכם וירטואלי ולא רציני על ביטול החוק..
אבל זה טוב לליכוד.. שטות כזאת או אחרת של הקואליציה, תוריד מהם תמיכה..
רואים מי אלה קדימה והעבודה, אט אט הקולות של קדימה יחזרו לליכוד.. וב"ה ואם בין תרצו או לא תרצו, ביבי יהיה ראש הממשלה הבא..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ב"ה ביבי ר"מ!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
- Odysseus
- דרימיסט מתחיל
ביבי? ניר הכל בסדר?
תמיד תעשה את מה שהבטחת כשהיית שיכור, זה ילמד אותך לסתום את הפה.
א. המינגווי
א. המינגווי
-
- דרימיסט-על
נו, רק אני שמתי לב שניר כתב את זה בציניות?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסט מתקדם
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני שמח שלפחות מישהו אחד מכיר אותי פה. 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Odysseus
- דרימיסט מתחיל
אי אפשר לדעת מה השתנה פה כשלא הייתי
א. המינגווי
א. המינגווי
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ב"ה ביבי ראש ממשלה...
זה לא שאני מחזיק ממנו יותר מדי, אבל במצב הנוכחי הוא הטוב ביותר. הוא אדם חכם וימני.
זה לא שאני מחזיק ממנו יותר מדי, אבל במצב הנוכחי הוא הטוב ביותר. הוא אדם חכם וימני.

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Odysseus
- דרימיסט מתחיל
אין ספק שהוא חכם. אם הוא לא היה חכם הוא לא היה מצליח להגיע לצמרת השלטון למרות היותו נוכל קפיטליסט (וכמובן שלא אשכח לו את נוכחותו בכיכר ציון באותה עצרת ידועה לשמצה). אם פופוליזם היה אמנות, ביבי היה צייר יותר טוב אפילו מבגין.
אני מתנחם בזה שהוא עדיף מליברמן
כמה התגעגעתי לאשכול הזה
*נערך למגננה
*
אני מתנחם בזה שהוא עדיף מליברמן
כמה התגעגעתי לאשכול הזה

*נערך למגננה

א. המינגווי
א. המינגווי
-
- דרימיסט מתקדם
אה..אני חושב שקיבלתי תשובה למשמעות "כוחות האור" ו"כוחות החושך" של ניר.
טוב..אז כנראה שאני מצטרף ל dark side. לא שיש לי יותר מדי דברים טובים להגיד על ביבי, חוץ מזה שהייתי בעד התוכנית הכלכלית שלו, אבל יש לי עוד פחות דברים טובים להגיד על כל שאר הפוליטיקאים הקיימים בנוף הפוליטי של היום.
טוב..אז כנראה שאני מצטרף ל dark side. לא שיש לי יותר מדי דברים טובים להגיד על ביבי, חוץ מזה שהייתי בעד התוכנית הכלכלית שלו, אבל יש לי עוד פחות דברים טובים להגיד על כל שאר הפוליטיקאים הקיימים בנוף הפוליטי של היום.
I'll commit suicide or die trying
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
תכלס ביבי הוא שמאלני בימין. בטח עדיף מכל הפאשיסטים שם. הוא בנאדם אפס אבל לצד המדיני אצלו אני לא דואג 

-
- דרימיסט מתקדם
אין לדעות המדיניות של פוליטיקאי שום משמעות. ברגע שהוא עולה לשלטון הוא פשוט זורם עם הזרם.
I'll commit suicide or die trying
- Odysseus
- דרימיסט מתחיל
מה שרק מחזק את העמדה שלי שביבי קפיטליסט שרוצה לדפוק את כל העניים במדינה, מתוך ידיעה שלא משנה מה הוא יעשה הם יצביעו לו גם בבחירות הבאות כי לימדו אותם שהעבודה זה רק שמאלנים מנ*אקים.
א. המינגווי
א. המינגווי
- avrahamshuk
- דרימיסט-על

יום ראשון בפורום וכבר נכנס לעניינים...
מה יש לכם מזה שביבי הוא קפיטליסט? קפיטלזם זה רע? כמובן שאסור להגזים ולהפריט אפילו את האמא של הממשלה אבל בגדול זה פשוט עובד...
והתוכנית הכלכלית שלו הצילה את המשק ויגידו מה שיגידו כל המתנגדים לביבי. אני לא חושב שיש פרשן כלכלי היום שלא מסכים עם זה.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
מילים כדורבנות, ומחזק את מילותיך..avrahamshuk כתב:ב"ה ביבי ראש ממשלה...
וחוצמזה, אכן, קפיטלזם זה לא דבר רע.. זאת השקפת עולם.. זה כמו שאני יגיד ששמאל זה רע.. שוב, מדובר בהשקפות עולם של מפלגה..
שוב, קפיטלזם נולד בשביל להוציא מכל אזרח במדינה את הפוטנציאל שבו.. שהוא כן, יכול לעבוד ולחיות בכבוד בכל מקום עבודה..
סוציאליזם זה לחיות על חשבון המדינה.. הרבה אנשים חיים על חשבון המדינה, וקמים כל יום ב1 בצהריים ע"ח המדינה.. וזה לא שהם לא יכולים לעבוד.. זה פשוט כי טוב להם המצב הזה.. ואני לא מדבר על נכים, שכן, הם צרכים לקבל כסףף מהמדינה כי הם אינם כשירים לעבוד ב100%..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מרקס מתהפך בקברו 

- Odysseus
- דרימיסט מתחיל
המשק אכן התחזק, העשירים בהחלט התעשרו עוד יותר. אבל הפערים במדינה רק גדלים והמגזר הציבורי הוזנח לגמרי.avrahamshuk כתב:![]()
יום ראשון בפורום וכבר נכנס לעניינים...
מה יש לכם מזה שביבי הוא קפיטליסט? קפיטלזם זה רע? כמובן שאסור להגזים ולהפריט אפילו את האמא של הממשלה אבל בגדול זה פשוט עובד...
והתוכנית הכלכלית שלו הצילה את המשק ויגידו מה שיגידו כל המתנגדים לביבי. אני לא חושב שיש פרשן כלכלי היום שלא מסכים עם זה.
ההפרטה מאיימת לפרק את המדינה הזאת. בסוף זה יהיה כל אחד לעצמו, כמו בארה"ב (איזה כיף עכשיו אנחנו יכולים לדפוק לכל מי שנכנס לנו לבית כדור בראש באופן חוקי למהדרין!).
א. המינגווי
א. המינגווי
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
נכון, קפיטליזם מוגזם גם הוא בעייתי, למדינה יש את החובה לדאוג לאנשים שלא יכולים לקיים את עצמם.( אבל כמו שג'יימי אמר לא את העלוקות!) ונכון, יש פערי ענק במדינה אבל ביבי חשב לטווח ארוך. אם הוא היה נותן המון כסף לשכבות החלשות אז לטווח הקצר הפערים היו מצטמצמים אך אחרי כמה שנים המשק היה קורס כי אף אחד לא היה בא להשקיע פה ואז כל השכבות החלשות היו חוזרות למצב הקודם כי לא יהיו מקומות עבודה.
אבל אם אתה יוצר פה גן עדן למשקיעים אז בטווח הארוך יהיו פה הרבה מקומות עבודה וכך גם השכבות החלשות, או לפחות אלה שרוצים לעבוד, ירוויחו גם הם.
וניר, מרקס יכול להתהפך עוד קצת ואולי גם לעשות סלטה או שניים. זה לא מעניין...
אבל אם אתה יוצר פה גן עדן למשקיעים אז בטווח הארוך יהיו פה הרבה מקומות עבודה וכך גם השכבות החלשות, או לפחות אלה שרוצים לעבוד, ירוויחו גם הם.
וניר, מרקס יכול להתהפך עוד קצת ואולי גם לעשות סלטה או שניים. זה לא מעניין...
- Odysseus
- דרימיסט מתחיל
גם עכשיו בעלי ההון מספקים המון מקומות עבודה. הבעיה היא שהם מעוניינים ברווח אישי נטו ולכן תנאי ההעסקה של עובדי הקבלן (ע"ע השכבות החלשות) הם ללא ספק תנאי עבדות מודרנית.
ככל שהכוח המניע של המדינה הוא רווח פרטי, נעלמת המחוייבות הלאומית והציונית. את האחים עופר לא מעניינת טובת המדינה ואנשיה אלא הכיס שלהם.
ככל שהכוח המניע של המדינה הוא רווח פרטי, נעלמת המחוייבות הלאומית והציונית. את האחים עופר לא מעניינת טובת המדינה ואנשיה אלא הכיס שלהם.
א. המינגווי
א. המינגווי