אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי avrahamshuk »

לניר. כתבת שהיה שקט ושלווה עד שהקיצונים הדתיים הרסו. ואני אמרתי שהמתנחלים (הייתי בטוח שאתה מדבר עליהם, הם בד"כ דתיים. ובוודאי לא דיברת על חרדים) נהנו הכי הרבה מתקופת השקט וסבלו הכי הרבה מהאינטיפאדה. הם בוודאי לא רוצים אותה.
אז הם יכלו להקים גבעות וישובים חדשים- חדשים לבקרים. היום על כל קראוון מסכן יש משקיפים של שלום עכשיו שילשינו עליו. ואני זבל אם יש בדווי מחוץ לרהט שבונה את הארמון שלו על אדמות פרטיות ועם אישורים. פשוט סעו באיזור באר שבע. וכן גם בכפרים הערביים שליד ההתנחלויות. נראה לכם שכל מה שהם בונים שם זה מאושר? על זה שלום עכשיו בחיים לא ידווחו.
לגבי מדינות העולם הערבי. אני מסכים איתך! רק מדינה מוסלמית תחרחר מלחמה איתנו ובכלל כי כמו שכבר הסברנו, המלחמה פה היא דתית ונובעת מהאיסלם.
לגבי מדינת ישראל, אני לא חושב שהיא מוכנה לקבל שלטון דתי. מה גם ששוב הכללת (כמו כולנו) ואתה חושב שאתה יודע לאיזו מפלגה אני מצביע. אני רק יכול לומר שטעית. :P
אני אמנם לא בא במגע ואינטרקציה יומיומית עם ערבים, אבל אני גר ליד עזה ויש שם מיליון וחצי ערבים (זה רוב הערבים בארץ לא?) ורובם ככולם כן רוצים מלחמה איתנו. (אני שומע את זה. אני כבר יודע לומר אם זה צה"ל או קסאם.) וההוכחה: חמאס בשלטון. בבחירות דמוקרטיות.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אתה היית רוצה שלטון דתי-הלכתי בארץ?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

זה מורכב מכדי להכניס את זה להודעה.
בוודאי לא שלטון חרדי. אני בעצמי עוד לא יודע איך צריכה להיות פה צורת המשטר אבל שתהיה בטוח שאם אני מדבר על שלטון דתי זה ממש לא מה שעולה לך בראש על הוצאות להורג וכ"ו וכ"ו
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

טוב בינתיים ללא קשר .. http://www.myfirstwar.co.il
I'll commit suicide or die trying
סמל אישי של משתמש
Odysseus
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Odysseus »

אל תכניס את הבדואים לויכוח, הם המיעוט הכי נדפק ועני בארץ ואין להם שום מכנה משותף עם המתנחלים. ה"בנייה הבלתי חוקית" של הבדואים היא לרוב על אדמות שהיו בבעלותם לפני קום המדינה, ותאמין לי שאתה לא רוצה לגור ברהט.

ואני מדבר מתוך חקר של הנושא ושיחות עם בדואים.
תמיד תעשה את מה שהבטחת כשהיית שיכור, זה ילמד אותך לסתום את הפה.

א. המינגווי
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אני ממש לא רוצה לגור ברהט. הם המיעוט הכי עני בארץ כי זאת צורת החיים שהם בחרו לעצמם. בדווים פירושו נודדים. לא היו להם בתים בכלל לפני קום המדינה, אלא היה לכל שבט "טריטוריה" מסויימת. המדינה מתחננת שהם יעברו לערים ויחיו כמו בני אדם אבל הם לא רוצים להחליף צורת חיים. טוב להם ככה. למדינה יש אינטרס ברור למה לנסות לגרום לבדווים להתיישב במקומות מוגדרים בישובי קבע. במצב הנוכחי הם פשוט משתלטים על קוי מים וחשמל שעוברים במדבר ובונים את המאהל שלהם מסביב. הם נכנסים לשטחי אימונים של צה"ל וגורמים להמון תאונות מביכות ומצערות. הרבה מהם גם מתעסקים בענף הרכב (ואני לא מדבר על סוכני מכירות.) אם אתה חושב שאני גזען אתה מוזמן לקרוא קצת למעלה היה דיון ממש על הבדווים. ככה שהמדינה ממש רוצה שהם יגורו בבתים אבל רובם לא רוצה לעזוב את חיי הנוודות. וגם אני יודע. יש לי בדווים מאחורי הבית.
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

אילו אדמות היו בבעלות הבדווים לפני קום המדינה? ואיפה זה (היה) מעוגן?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מעוגן... :haha: :haha:
הצחקתני
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
liordavidlior
דרימיסט-על

^ נו יופי, ממש אדמות שהיו בבעלותם.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Odysseus
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Odysseus »

להזכירך הם בדואים, לא היה להם מנהל מקרקעי ישראל לפני שהגענו הנה. אין מקום שכתוב בו כמה דונם יש לכל בדואי.

ולא אמרתי שאתה גזען אברהם, אמרתי שאתה קצת מחמיר עם הבדואים.
תמיד תעשה את מה שהבטחת כשהיית שיכור, זה ילמד אותך לסתום את הפה.

א. המינגווי
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ואני לא אמרתי שאתה אמרת ( :doh2: ) שאני גזען. התכוונתי שאם בעקבות דברי תגיד שאני גזען אז וכ"ו וכ"ו....
liordavidlior
דרימיסט-על

Odysseus כתב:להזכירך הם בדואים, לא היה להם מנהל מקרקעי ישראל לפני שהגענו הנה. אין מקום שכתוב בו כמה דונם יש לכל בדואי.
זה ברור לי. אבל מה עושה את האדמה לשלהם, העובדה שהם ישבו בה? אתה לא באמת חושב שכל אזור המשולש ערד-דימונה-באר שבע היה מאוכלס בכמות מטורפת כזאת כמו שזה היום לפני קום המדינה...
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

הייתי רוצה לשמוע את תגובת "כוחות האור" בפורום לפיגוע שהיה אתמול בירושלים ע"י ערבי בעל תעודת זהות כחולה, וכן לחוקים שעברו אתמול. (הריסת בית המחבל, איסור סוכות אבלים, שלילת זכויות למשפחה וחוק בשארה)

אגב, חשבתי על הצעה מעניינת: אולי יהיה חוק שקוברים כל מחבל עם איזה "פיסת חזיר" קטנה בקבר? ע"פ האמונה שלהם מי שנקבר עם חזיר לא יכול להגיע לגן עדן... :haha:
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

לא חבל על החזיר המסכן? בכל מקרה אני לא חלק מכוחות האור אז הדעה שלי לא חשובה.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

‏ ‏:haha: חשבתי גם על זה: יקחו את השאריות מטיב טעם, כל החלקים שלא נמכרים כמו ראש או סתם שאריות קטנות... נראה לי שאפילו כזית חזיר מועיל... :faint:
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

יש מצב
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

ומה החזיר אשם? בשביל זה להרוג אותו? לא שלמאכל זו סיבה מוצדקת, עזבואני בכל "מכוחות הצימחונים ". :knight:

חוץ מיזה שזה לא משנה עם חזיר או בלי חזיר , הם חיים בסרט אם הם חושבים שעוד נשארה שם בתולה אחת. :lol:
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

‏ ‏:haha: הרגת אותי...
זה מזכיר לי את הבדיחה על המחבל מתאבד ואיש זק"א שעלו לגן עדן.
המחבל:אללה הוא אכבר! אני הולך לקבל 70 בתולות ואתה הולך להשרף בגהינום!
איש זק"א: אתה יכול לנסות, אבל השמוק שלך אצלי בשקית....‏
liordavidlior
דרימיסט-על

avrahamshuk כתב:אבל השמוק שלך אצלי בשקית....‏
שוקרון יא מצחיק! אח, תקינות פוליטית...
meity כתב:ומה החזיר אשם? בשביל זה להרוג אותו? לא שלמאכל זו סיבה מוצדקת, עזבואני בכל "מכוחות הצימחונים ". :knight:

חוץ מיזה שזה לא משנה עם חזיר או בלי חזיר , הם חיים בסרט אם הם חושבים שעוד נשארה שם בתולה אחת. :lol:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: הרגת אותי מיטל! משתננת לך מפעם לפעם...

חוץ מזה שתהיי בעניינים, צימחוניים זה כוחות החושך :twisted:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני לעומתך אברהם לא "שמח" כשאנשים מתים, לא יהודים ולא ערבים במיוחד אם אלה חפים מפשע. הפיגוע הזה לא חידש כלום, כל עוד אנשים קיצוניים כמוך וכמו אצל הערבים יירצו ולא יבינו אחרת, שפיכת הדמים תימשך.
שלח תגובה