באתר הלהקה עדיין רשום 2 הופעות בהנגר 11.
קיבלתי פרסום מקסטל כרטיסים שיתקיים רק מופע אחד והוא יהיה באמפי קיסריה.
זה אחלה אולם, הייתי בג'טרו טול שם. אבל פאק! איזה מחירים
מחיר כזה אני אשלם רק לדרים!
הם השתגעו לגמרי!! המחרי הכי זול שראיתי זה 250 ובטח זה מאחורי עמוד!
כל שאר המחירים זה 350-750 כשב-350 אתה בסוף סוף של האמפי.
קצת עצוב שבשביל לראות את סטיב מורס אני אשלם את המחיר הזה, אני הלכתי צעד אחורה לעשות שקלול מחדש של העדיפויות שלי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan כתב:הם השתגעו לגמרי!! המחרי הכי זול שראיתי זה 250 ובטח זה מאחורי עמוד!
קצת עצוב שבשביל לראות את סטיב מורס אני אשלם את המחיר הזה, אני הלכתי צעד אחורה לעשות שקלול מחדש של העדיפויות שלי.
לא ראיתי מחירים מתחת ל-400, יכול להיות שזה בדשה מחוץ לאמפי
ufomatan כתב:הם השתגעו לגמרי!! המחרי הכי זול שראיתי זה 250 ובטח זה מאחורי עמוד!
לא ראיתי מחירים מתחת ל-400, יכול להיות שזה בדשה מחוץ לאמפי
אמרתי מאחורי עמוד לא?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
גם אני בטוח לא בא במחירים כאלה, שיחפשו פראיירים אחרים שישלמו כזה מחיר בשביל לראות חצי דיפ פרפל.
המפיקים פה נפלו על הראש - גם מביאים את כל הלהקות במכה באותו החודש, גם עושים את ההופעות במקומות לא מתאימים לכמות הקהל, וגם גובים מחירים מופקעים ולא ריאליים יחסית לרמת המשכורות והחיים פה. אני מקווה שההופעה תתבטל ובלבד שלא יעשקו פה אנשים במחירים חצופים כאלה והעיקר יגידו "ראינו את Deep Purple". נמאס מהניצול הציני של המפיקים פה ומהמחירים האלה, הגיע הזמן שאנשים יצביעו ברגליים ולא ישתפו פעולה עם מחירים כאלה.
טל רודס כתב:גם אני בטוח לא בא במחירים כאלה, שיחפשו פראיירים אחרים שישלמו כזה מחיר בשביל לראות חצי דיפ פרפל.
המפיקים פה נפלו על הראש - גם מביאים את כל הלהקות במכה באותו החודש, גם עושים את ההופעות במקומות לא מתאימים לכמות הקהל, וגם גובים מחירים מופקעים ולא ריאליים יחסית לרמת המשכורות והחיים פה. אני מקווה שההופעה תתבטל ובלבד שלא יעשקו פה אנשים במחירים חצופים כאלה והעיקר יגידו "ראינו את Deep Purple". נמאס מהניצול הציני של המפיקים פה ומהמחירים האלה, הגיע הזמן שאנשים יצביעו ברגליים ולא ישתפו פעולה עם מחירים כאלה.
עושקים את הרוסים!!
אני מצטער אבל אני לא אתן יד לבזיון הזה. דיפ פרפל היא להקה שהיום לא שווה רבע ממה שהייתה בימיה הגדולים.
לשלם סכום כזה, ובכלל לדרוש סכום כזה שאין ולא היה לו אח ורע בישראל (ואני חושב שגם בעולם המחירים של הופעות שלהם הרבה יותר זולים) זה פשוט בושה וחרפה.
העובדה שהם הוסיפו עוד הופעה רק מראה שהקהל הרוסי יקנה כרטיס ללהקה שהוא אוהב בכל מחיר. אז מפיקים הבינו את העניין וימשיכו לעשוק אותנו בלי סוף.
חבל לי שאנשים נותנים יד לחרא הזה...
מסכים עם בריל ב100%!!!
לרוג'ר ווטרס עלה כרטיס ב375 שקל.. וגם זה טיפלה מוגזם.. אבל מי שהיה, היה יכול להבין כמה כסף נשפך שמה.. שדות חומוס, מאות אוטובוסים בערך שלוקחים אותך מהבמה לחניה, וזה עוד חוץ מרוג'ר ווטרס עצמו.. וההפקה המושקעת שהוא הביא איתו..
ודיפ פרפל, שבקושי טיונר לגיטרה מביאים איתם, חוץ מהסטארים עצמם ועוד קצת עובדי במה, במקום עם תשתית להופעות.. לוקחים מינימום 400 שקל..
ביזיוון!!!
עם הכסף שזאב אייזיק, שבמקרה הוא הבעלים של האנגר, הוא יוכל לקנות וילה לא רחוק ממקום ההופעה המתוכנן..
יחסית לכסף שהוא הוציא, הוא הולך להכניס כסף.. והמון.. בצורה הכי לא אטית שאפשר..
זה כמו למכור בקבוק קולה ב80 שקל! איפה הפרופורציות!! שוקי היה עושה את זה ב300 שקל.. יורי ב200-250..
טוב, זה לא מפתיע אותי.. ההופעות של הדביל הזה תמיד יקרות..
טוב, אני נותן כמה יומיים שלושה עד שהכרטיסים ל8.9 יגמרו.. היה קיצוץ במחירים בגוש העליון העליון באמצע(שורה הכי למעלה.. רואים ג'וקים מנגנים ולא יותר) מ400 ל330..
האורקסטרה עלתה ל 810 מ720.. הגוש התחתון, 540...
איפה החוצפה??
שיעשה עוד הופעה יום אחרי בהאנגר וישים כרטיס 250, הנה הרוויח עוד כסף, בייחוד שהמקום שלו..
ידידה שלי קיבלה 2 כרטיסים מאבא שלה בגלל שהוא עושה דברים למען איכות הסביבה ועוד וכאלה(נראה לי) ותמיד הוא מקבל כרטיסים להופעות בקיסריה, אז אם אחותה לא תלך אין מצב שאני מפספס
בכל מקרה באמת זוועה מה שהולך עם המחירים, ני תכננתי ללכת עם חבר אבל אז ראיתי את המחירים וביטלתי ישר..הוא עדיין ממש בקטע של ללכת והוא ואבא שלו כנראה ילכו.(בטח יקנו את ה340 ש"ח ולא יהנו יותר מידי..)
הרגע בדקתי באתר של קסטל.
1. נשארו 9 כרטיסים להופעה ב 7.09 לפי המחירים הישנים - ז"א 500ש"ח לכרטיס.
2. התווספה הופעה נוספת ב 08.09 והמחירים שם בכלל מטורפים, וגם שם קנו כבר את רוב הכרטיסים, נשארו אולי איזה 100+. המחירים הם כדלקמן:
אורקסטרה: 810
החצי מעגל הראשון: 540
חצי המעגל השני 450 ו 330