אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
liordavidlior
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי liordavidlior »

תגידו מה שתגידו, החייל הזה פשוט תותח אמיתי. פעל נכון, מהר, בקור רוח, במקצועיות ממש. מוריד בפניו את הכובע, צריך לקבל צל"ש.
טוב לדעת שיש אנשי מעשה כאלו.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אהה ועוד משהו, חזיר זה יאמי, אם כבר להרוג אז בשביל לאכול, לא חבל לבזבז על שטויות?
(אתם רואים אמרתי שלדוסים לא איכפת מבעלי חיים :haha: :haha: )
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

ריבונו של עולם ניר! מעולם לא תשמע אותי שמח על אדם שמת! אמממ בעצם אני כן שמח שהמחבל מת אתמול. אז אני לא שמח על אף חף מפשע שמת. ואם אתה לא שמח שהמחבל מת אתמול אז יש לך בעייה רצינית. אפילו אם אני הייתי שם והייתי יכול אז אני הייתי הורג אותו. והייתי ישן יותר טוב בלילה בידיעה שהוא מריח פרחים מלמטה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

כל פונדמנטליסט שרוצה להרוג בשם הדת או הלאום שלו, מצידי צריך למות, ויפה שנייה אחת קודם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

+1‏ ‏^
אהה ודעתי בעניין צמחונות: "בשר זה טעים רצח"
וכמה פעמים אני צריך לומר לכם! אף חתיכה שימושית מהחזיר הטעים לא תלך לאיבוד. הצעתי להשתמש רק בחתיכות שזורקים.
סמל אישי של משתמש
The Un4givN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי The Un4givN »

בתוך כך, ההסתייגות היחידה שאושרה לחוק, ביוזמתם של חברי הכנסת שלי יחימוביץ' (עבודה) וגדעון סער (ליכוד), תגן על בעלי מקצועות הנהנים מחיסיון על פי דין. בהתאם להסתייגות לא יתיר בית המשפט קבלת נתוני תקשורת אלא אם שוכנע בהסתמך על פירוט ברור שיש יסוד של חשד שבעל המקצוע עצמו מעורב בעבירה.

ח"כ סער אמר בתגובה לאישור ההסתייגות, כי "אי התחשבות בחסיונות על פי דין בהגשת בקשות לנתוני תקשורת, הייתה חותרת תחת ההיגיון וההגנה שבמתן חיסיון לאותם אנשים ומקצועות".

Are they talking about the parlament("בעלי מקצועות הנהנים מחיסיון על פי דין")???

b.t.w
the only solution for the qasam's that can garantee 100% is also the most imoral one... deleting gaza strip completly...
any other solution can give 50% in the good situation or just a temporary rest...

but like i said in one of the songs that i wrote:
"everything is moral here
...but i can't see the justice"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:אהה ועוד משהו, חזיר זה יאמי, אם כבר להרוג אז בשביל לאכול, לא חבל לבזבז על שטויות?
(אתם רואים אמרתי שלדוסים לא איכפת מבעלי חיים :haha: :haha: )
כמה CurryWurst אכלתי בגרמניה, היום אני אלך לקנות נקניקיות כאלה בטיב טעם :D .

בקשר לפיגוע, כל הכבוד לחייל שירה והרג את המחבל (החייל הוא גיסו של הקצין שחיסל את המחבל בישיבת מרכז הרב, מדובר במשפחה של אנשים שיודעים לירות).
שמתם לב לבושה של משטרת ישראל? 2 שוטרים שהיו בסיור, הראשון מביניהם היה ערבי והוא כמובן לא רצה לראות ולהרוג את המחבל, אז הוא נתן לו להמשיך להשתולל ולדרוס אנשים ומכוניות, בעוד שהשוטרת הישראלית שהייתה הייתה ירתה ופגעה פעמיים מחבל. צריך לדעתי להעיף את השוטר הזה משירות המשטרה, הוא לא אמין.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

להעיף אותו מהמשטרה?! צריך להעמיד אותו לדין על מעילה בתפקיד, סיכון חיי אדם ופגיעה בבטחון המדינה. כצעד ראשון לשלול לו את האזרחות ולהעיף אותו קיבינימאט.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

^ נכון. וככה צריך גם לעשות למתנחלים שמרביצים לשוטרים או מנתקים את המים לבסיס צה"ל בשטחים, או פוגעים בכל דרך שהיא במערכת הביטחון.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

מתנחלים ניתקו מים מבסיס צבאי? על זה עוד לא שמעתי...
אולי אתה צודק אבל רק שים לב למניע בכל מקרה. ייתכן שתטען שזה לא רלוונטי אבל הם עושים את כל מה שהם עושים למען המדינה הזאת. זה לא מצדיק חלק מהמעשים אבל רק תבין מה ההבדל בין ערבי שפוגע בבטחון כדי לערער את המדינה תוך כדי שהוא לובש מדי שוטר לבין מתנחל חמום מוח שהולך מכות כל יום שישי עם יס"מניקים כדי שלא יפנו איזה קראוון
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

למה שתשמע על זה מהבועה שלך?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3021536,00.html

אלימות זאת אלימות!!! אתה פשוט חצוף! שולחים חיילים לשטחים כדי לאבטח את החברים שלך, והם מאיימים אליהם ומרביצים להם! זה כתוב בתנ"ך הנאור שלך?? זה הדרך החיים המוסרית שלך? אני באמת לא מבין למה דאגו לפנות אותם. להשאיר את כולם שם שיירקבו ויחזרו לימי הביניים ביחד עם הערבים.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

לידיעתך אני דוקא גולש קבוע ב Ynet‏ ו Nrg‏ אבל דרך הסלולארי וזה לא פורסם שם. לפחות לא ראיתי את זה בכותרות. וכתבתי שאני לא מצדיק אותם. אבל אני בהחלט חושב שהם הרבה יותר טובים מהשוטר ההוא (אני לא מדבר על המתנחלים מהכתבה שהבאת אלא בכללי)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

כולם אותו חרא.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ממש דיון של אנשים חושבים ומשכילים

עשית פה כזאת הכללה טיפשית ומגוחכת שאני לא אטרח אפילו להתווכח איתך
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הוא באמת הכליל, אבל בוא נגיד שאני חושב על המתנחלים בצורה דומה למה שאתה חושב על הבדואים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

תזכיר למה בדיוק אתה מתכוון...
אין לי שום דבר נגדם בכללותם רק אמרתי שצורת החיים שלהם נובעת מתרבות ולא מהזנחה ממלכתית. וכן ציינתי שרוב גנבי הרכב בנגב באים מקירבם. וזאת עובדה ולא דעה או הכללה.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

גם שהמתנחלים בחברון הם גזעניים שבכיף כל אחד ואחד מהם היה שמח שיעשו שואה על הערבים, וזאת גם עובדה. המתנחלים הם אוכלוסייה כל כך שטופת מוח, לאומיות הזוייה לגמרי ופשוט טמטום. כל זה לא היה מעצבן אותי אם לא היינו צריכים לסכן חיילים מסכנים בשבילם, אם הם רוצים לגור באזוריים ערביים, בכיף, אבל שיתמודדו עם זה לבד.
נערך לאחרונה על ידי MrReD ב ו' יולי 04, 2008 9:36 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אם בגלל מתנחלים חיילים או שוטרים צריכים להפיגע או חס וחלילה למות שישאירו אותם להירקב שם כמו שניר אמר...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:^ נכון. וככה צריך גם לעשות למתנחלים שמרביצים לשוטרים או מנתקים את המים לבסיס צה"ל בשטחים, או פוגעים בכל דרך שהיא במערכת הביטחון.

מסכים איתך. אני אישית חושב שלהתנחלויות לא חוקיות צריך בכלל לנתק את החשמל והמים, שידאגו לעצמם. הצבא לא צריך להגן על עדר המשוגעים האלה שהולכים ומתיישבים בתוך יישובים של ערבים ,העיקר לייצר פרובוקציות.
בזמן שהייתי בצבא ,שירתתי תקופה לא קצרה באזור חברון, נכנסו יום אחד שם לרחוב השוהדא וגם היינו בשכונה היהודית, המתנחבלים רק עושים פרובוקציות נגד חיילים, זורקים עליהם חיתולים עם חרא, עושים להם אצבע משולשת ,מקללים. בשביל מה צריכים להיות 4 חיילים על כל מתנחבל שם?! שייתנו להם להגן על עצמם, גיבורים גדולים...
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

הלו?! נפלתם על הראש?! איזורים ערביים?! חברון!? מה הלאה?! אתם באמת חושבים שאם החיילים לא ישמרו על המתנחלים אז לא יפגעו חיילים במקום שאליו ניסוג? כמה גוש קטיפים אתם צריכים כדי להבין את זה? המתנחלים קובעים איפה יעבור הגבול. אם אין "מתנחלים" בדוגית ואלי סיני אז יש שם ערבים. ואם הם שם אז הקסאמים מגיעים כבר לזיקים ולאשקלון. בקרוב אשדוד.
עד הטבח בתרפ"ט היו המון יהודים בחברון ועכשיו כשבאים להחזיר את זה לבעלים האמיתיים אתם צועקים חמס?! משהו השתבש לנו בתודעה. אין עיר יותר יהודית מחברון.
שלח תגובה