אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: אשכול פוליטיקה
רשמית נפלת על הראש.
לפעמים אני חושב שאתה ממש בן אדם סבבה ואז אתה דופק הודעה "אין עיר יותר יהודית מחברון." ופשוט הלך הכבוד.
לפעמים אני חושב שאתה ממש בן אדם סבבה ואז אתה דופק הודעה "אין עיר יותר יהודית מחברון." ופשוט הלך הכבוד.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אין הצדקה לשמור על מתנחבלים באזורים שאין צורך בנוכחותם. אין הצדקה להיתקע בתחת של הערבים בחברון, בגלל מערת המכפלה. התודעה שלנו בסדר גמור, חברון היא לא חלק מארץ ישראל ואתה לא תלך לפנות שם את עשרות אלפי הערבים שגרים שם בגלל כמה מאות תמהוניים.avrahamshuk כתב:הלו?! נפלתם על הראש?! איזורים ערביים?! חברון!? מה הלאה?! אתם באמת חושבים שאם החיילים לא ישמרו על המתנחלים אז לא יפגעו חיילים במקום שאליו ניסוג? כמה גוש קטיפים אתם צריכים כדי להבין את זה? המתנחלים קובעים איפה יעבור הגבול. אם אין "מתנחלים" בדוגית ואלי סיני אז יש שם ערבים. ואם הם שם אז הקסאמים מגיעים כבר לזיקים ולאשקלון. בקרוב אשדוד.
עד הטבח בתרפ"ט היו המון יהודים בחברון ועכשיו כשבאים להחזיר את זה לבעלים האמיתיים אתם צועקים חמס?! משהו השתבש לנו בתודעה. אין עיר יותר יהודית מחברון.
זה שממשלת ישראל צריכה להגיב אחרת נגד הקסאמים והאיומים, זה נושא אחר בכלל.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אברהם, כרגיל אתה ממשיך עם המנטרות ההזויות שלך במקום להתיחס עניינית למה שאנשים כותבים לך פה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
:haha: אני לא מתכוון במצבה הנוכחי... אני מדבר מבחינה עקרונית. היא אפילו אחת מארבע ערי הקודש ליהודים.
אם אתם לא חושבים ככה מבחינתי כולכם נפלתם על הראש....
אם אתם לא חושבים ככה מבחינתי כולכם נפלתם על הראש....
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- MrReD
- שגריר האופת'
מה שאתה אומר פה זה עוד קצת מהסינדרום של שטיפת המוח שלך.
מה זה מעניין אותי שחברון זאת עיר קודש?! זאת עיר קודש בשבילך? אז לך אתה עם כל התמהוניים ותכבוש את העיר בעצמך. אם זאת עיר קודש כפי שאתה אומר אז ה' היקר שלכם יגן עליכם, למה חיילים מסכנים צריכים לעשות את העבודה שלכם?
מה זה מעניין אותי שחברון זאת עיר קודש?! זאת עיר קודש בשבילך? אז לך אתה עם כל התמהוניים ותכבוש את העיר בעצמך. אם זאת עיר קודש כפי שאתה אומר אז ה' היקר שלכם יגן עליכם, למה חיילים מסכנים צריכים לעשות את העבודה שלכם?
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני באמת לא מבין למה חיילים נכנסים למקומות האלה שבמקום לתת להם כבוד זורקים עליהם חרא...
פשוט מטופש!
פשוט מטופש!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מישהו צריך לעשות את העבודה של אלוהים, לא?
נקודה טובה.
נקודה טובה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט-על
לא יודע אם מישהו מכם פעם היה ביצהר.
ישנם כמה התנחלויות "משיחיות" אפשר לקרוא להם, שפשוט שמים קצוץ על צה"ל. אני בעד מוסד ההתנחלות וההתישבות ביו"ש, אבל דברים כאלה אני פשוט לא יכול לסבול. מפנצ'רים ג'יפ של מג"ד, מקללים חיילים - לאנשים כאלה שיורקים בפנים צריך להסיר את השמירה מהיישוב.
אנשים כדוגמתם, וכדוגמת כל אלו שמקללים, מנתקים מים מבסיסים וזורקים אבנים על חיילים יש להוקיע ולהסיר מהם את השמירה והביטחון ועכשיו נראה מה הם יעשו בלי צה"ל. וואללה יופי - גם מגינים עליהם וגם אוכלים מהם חרא.
רק שרוב המתנחלים לא כאלה.
לגבי השוטר - לשלול אזרחות??? אני מכיר ממקור ראשון את מחוז י-ם ואני יודע שיש שם הרבה שוטרים נמושות, שהם שם בעיקר לשמור על הסדר ומפחדים להכנס ללחימה. אם כי אני מבין את זה בצורה מסוימת, אלו אנשים עם אשה וילדים וזה מרתיע. שוב - לא מצדיק, אבל אני מבין. שלא ישרתו במחוז הבעייתי הזה.
אבל מכאן עד ללשלול אזרחות??? בעל הבית השתגע???
ישנם כמה התנחלויות "משיחיות" אפשר לקרוא להם, שפשוט שמים קצוץ על צה"ל. אני בעד מוסד ההתנחלות וההתישבות ביו"ש, אבל דברים כאלה אני פשוט לא יכול לסבול. מפנצ'רים ג'יפ של מג"ד, מקללים חיילים - לאנשים כאלה שיורקים בפנים צריך להסיר את השמירה מהיישוב.
אנשים כדוגמתם, וכדוגמת כל אלו שמקללים, מנתקים מים מבסיסים וזורקים אבנים על חיילים יש להוקיע ולהסיר מהם את השמירה והביטחון ועכשיו נראה מה הם יעשו בלי צה"ל. וואללה יופי - גם מגינים עליהם וגם אוכלים מהם חרא.
רק שרוב המתנחלים לא כאלה.
לגבי השוטר - לשלול אזרחות??? אני מכיר ממקור ראשון את מחוז י-ם ואני יודע שיש שם הרבה שוטרים נמושות, שהם שם בעיקר לשמור על הסדר ומפחדים להכנס ללחימה. אם כי אני מבין את זה בצורה מסוימת, אלו אנשים עם אשה וילדים וזה מרתיע. שוב - לא מצדיק, אבל אני מבין. שלא ישרתו במחוז הבעייתי הזה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- MrReD
- שגריר האופת'
מה הקשר בין העובדה שיש להם אשה וילדים לעובדה שהם לא יורים במחבל? זה מסכן אותך לירות על טרקטור שבכלל לא בכיוון נסיעה שלך?liordavidlior כתב:
אני לא יודע אם צריכים לשלול את האזרחות אבל בהחלט צריכים לפטר את האיש ולשלוח אותו לכלא לכמה שנים טובות על רשלנות רצחנית.
-
- דרימיסט-על
^ תראה אלי, אנשים בני 30-40 עם אישה וילדים חושבים לגמרי אחרת מהבחור בן ה18 שמסתער קדימה.אלו אנשים שיש להם המון להפסיד - ויש קרובים אליהם שהם לא רוצים שיישארו מאחור ללא אבא, ככה שחישוב הסיכונים אצלם שונה לגמרי.
שוב - אני לא מצדיק את מה שהוא עשה בשיט! זה חוסר אחריות מדרגה ראשונה. רק בוא נאמר, שאחרי שאני מכיר את השוטרים שמה זה ממש לא מפתיע אותי...
שוב - אני לא מצדיק את מה שהוא עשה בשיט! זה חוסר אחריות מדרגה ראשונה. רק בוא נאמר, שאחרי שאני מכיר את השוטרים שמה זה ממש לא מפתיע אותי...
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הבאתי את זה כדוגמא שחברון מאז ומעולם הייתה עיר יהודית. ואתם שוב בוחרים להתעלם ממה שכתבתי. חיילים נמצאים בגבול. הם תמיד יהיו בסיכון כי הם חיילים. גלעד שליט נחטף בתוך שטח ישראל כאשר המחבלים הגיעו מתוך מנהרה שנחפרה מהריסות גוש קטיף. אל תספרו לי סיפורים על מתנחלים שמסכנים חיילים מסכנים. מי שמסכן אותם זה השמאל שכובל להם את הידיים ומסרס אותם. חייל פוחד להגן על עצמו מנפגעים שמא יועמד לדין פה בארץ.
כותרת ראשית במעריב "הבן מתנחל האבא מחבל". עם כותרת כזאת איך לא לשנוא מתנחלים? שטפו לי את המוח בדיוק כמו ששלכם עבר צחצוח. מה באמת הסיפור? המחבל משלשום היה בקשר עם נערה יהודיה ובעקבות כך ישר בכלא (אין לי מושג מה בדיוק הסיפור) והוליד ממנה ילד. היום הילד הזה גר באיזה ישוב שמוגדר התנחלות. אבל מהכותרת נשמע כאילו מחבלים מוילדים מתנחלים. עיתונות במיטבה.
כותרת ראשית במעריב "הבן מתנחל האבא מחבל". עם כותרת כזאת איך לא לשנוא מתנחלים? שטפו לי את המוח בדיוק כמו ששלכם עבר צחצוח. מה באמת הסיפור? המחבל משלשום היה בקשר עם נערה יהודיה ובעקבות כך ישר בכלא (אין לי מושג מה בדיוק הסיפור) והוליד ממנה ילד. היום הילד הזה גר באיזה ישוב שמוגדר התנחלות. אבל מהכותרת נשמע כאילו מחבלים מוילדים מתנחלים. עיתונות במיטבה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא ייאמן זאתה מצדיק את המתנחלים שהם פוגעים בחיילים. פשוט לא ייאמן.
אני לא חושב שיש פה מה להוסיף
אני לא חושב שיש פה מה להוסיף
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני לא מצדיק אף אחד שפוגע בחייל! מתנחל שפוגע בכוחות הבטחון צריך לזרוק לכלא! תצטט אותי בבקשה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הנה ציטטתי.avrahamshuk כתב:אני לא מצדיק אף אחד שפוגע בחייל! מתנחל שפוגע בכוחות הבטחון צריך לזרוק לכלא! תצטט אותי בבקשה.

תראה, יש אנשים עם הגיון כמו ליאור, שאני לא מסכים עם רוב דעותיו, אבל הוא יודע איפה לשים את הגבול, לכן אני מכבד אותו.
לפי ההודעות שלך עד עכשיו, אתה לא ממש יודע איפה להתחיל לחפש את הגבול.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא הבנתי אותך.
לגבי השוטר, אם הוא עשה זאת מניעים פחדניים טהורים אז הוא סתם אפס שמועל בתפקיד.
אבל, אם הוא עשה את מה שעשה כי הוא ערבי ולא היה אכפת לו לראות יהודים נרצחים, או לפחות לא עד כדי למנוע את זה, אז שלילת אזרחות היא בהחלט עונש ראוי.
לגבי השוטר, אם הוא עשה זאת מניעים פחדניים טהורים אז הוא סתם אפס שמועל בתפקיד.
אבל, אם הוא עשה את מה שעשה כי הוא ערבי ולא היה אכפת לו לראות יהודים נרצחים, או לפחות לא עד כדי למנוע את זה, אז שלילת אזרחות היא בהחלט עונש ראוי.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא דיברתי על מקרה השוטר אלא בכלל יחסי יהודים-ערבים-חיילים בגדה.
-
- דרימיסט-על
אגב סתם שאלה, אתם בטוחים שהשוטר הוא ערבי ולא דרוזי?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אוקי. בכל זאת עדיין לא הבנתי אותך.
אני חושב שאני מתוייג כבר כימני הקיצוני הפנאט של הפורום וליאור הוא הימני המתון יחסית שאפשר לא להסכים איתו וגם לחיות איתו. אבל אם תקרא טוב תראה שאמנם יש לי עמדות מאוד בוטות אבל מעולם לא קראתי להרג אנשים חפים מפשע או לפגיעה בכוחות הביטחון או לאיזה שהוא מעשה לא חוקי כזה או אחר.
סה"כ אני רק בן 20... אתה בן 32?...
אני חושב שאני מתוייג כבר כימני הקיצוני הפנאט של הפורום וליאור הוא הימני המתון יחסית שאפשר לא להסכים איתו וגם לחיות איתו. אבל אם תקרא טוב תראה שאמנם יש לי עמדות מאוד בוטות אבל מעולם לא קראתי להרג אנשים חפים מפשע או לפגיעה בכוחות הביטחון או לאיזה שהוא מעשה לא חוקי כזה או אחר.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אוקי. בכל זאת עדיין לא הבנתי אותך.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זה מספיק שאתה עוצם עיניים
אני בן 31 עוד חודש ומשהו...

אני בן 31 עוד חודש ומשהו...