לחוח של אמא + מעטה דק של סמנה + סחוג ירוק = בוקר יום שישי אידאלי!
----------------------------- מילון מושגים:
לחוח - מאפה בצק שנעשה על מחבת. נראה כמו פיתה דקיקה עם חורים.
סַמְנַה - סוג של מקשת חמאה.
סחוג ירוק - הסחוג המפורסם רק בגרסת Mild. כמו טבסקו ירוק, רק שונה לגמרי
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
וואי ישבתי עכשיו עם חברה שלי על קינוח שחיתות בבית קפה "מותק" במושבה בזכרון יעקב.
היה אחד ה דברים המטורפים : ופל בלגי עם המון סירופ שוקולד ומלא קצת , שני כדורי גלידה וכל יני פירות טריים. פשוט אחד הדברים המטורפים.
בערך אחרי חצי מנה נהייתה לי קצת בחילה מהאובר מתוק הזה . אבל זה ללא ספק אחד הדברים השווים ביותר שאכלתי בזמן האחרון.
Best hamburger i ever ate... "Evo" in Jerusalem
better than black, better than agadir herzelia or tel-aviv
better than moses
u have to try the lamb hambu rger, it's better than sex...1
liordavidlior כתב:לחוח של אמא + מעטה דק של סמנה + סחוג ירוק = בוקר יום שישי אידאלי!
----------------------------- מילון מושגים:
לחוח - מאפה בצק שנעשה על מחבת. נראה כמו פיתה דקיקה עם חורים.
סַמְנַה - סוג של מקשת חמאה.
סחוג ירוק - הסחוג המפורסם רק בגרסת Mild. כמו טבסקו ירוק, רק שונה לגמרי
גם היום!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
אני אכלתי שקשוקה טעימה תוצרת בית, ולקראת סוף השבוע קניתי בטיב טעם את נקניקיות החזיר העבות שאוכלים הרבה בגרמניה, BuckWurst, אך אני אכין אותם עם רוטב מיוחד שמורכב מקטשופ וקארי וכך זה יהפך ל- CurryWurst , יאמי!
ממממ נראה לא רע בכלל.
אבל אני חייב להגיד משהו על נקניקיות....
נקניקיות רק אוכלים כברירת מחדל, לא אוכלים סתם נקניקיות, זה פשוט לא טעים, רק אם ממש רעבים.
^ ייתכן שאף פעם לא אכלת נקניקיות בשר. הנקניקיות המגעילות שאנו רגילים אליהן, הן בעצם החלקים של העוף שלא אוכלים שטוחנים ודוחסים לנקניקיה. כל הסחלע... נקניקיות שעשויות בשר אמיתי זה אחד הדברים. טעמת פעם מרגז?
מר אדום, צ'וריסו זה צ'וריסו ונקניקייה זה נקניקייה..... לא לשלב, זה איכות וזה לא....
בדיוק נזכרתי בזה כי מר אדום אמר בשר סוסים.....
מישהו פעם אכל אשכים של משהו?
liordavidlior כתב:^ ייתכן שאף פעם לא אכלת נקניקיות בשר. הנקניקיות המגעילות שאנו רגילים אליהן, הן בעצם החלקים של העוף שלא אוכלים שטוחנים ודוחסים לנקניקיה. כל הסחלע... נקניקיות שעשויות בשר אמיתי זה אחד הדברים. טעמת פעם מרגז?
בדיוק, הנקניקיות של זוגלובק, או כל נקניקיה רגילה אחרת שמוכרים לנו, אין שם בכלל בשר, זה שאריות וקמח שמעורבבים בעיסה ואנשים חושבים שזה בשר...
נקניקיות שעשויות בשר אמיתי כלשהו זה בהחלט אחד הדברים