playground_love כתב:הבגרות באזרחות הייתה כ"כ קלה!!!
ועכשיו אני יכולה להגיד באושר
שסיימתי 12 שנות לימודדדדד (: (:
חודשיים חופש ואז...צבא
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
גדול! גם אני התערבתי עם ידידה שלי על זה והפסדתי! אם כי זה לא כ"כ פשוט. יש על זה ויכוח ענק אבל האקדמיה הכריעה: לרכוב. בניין קל תבנית לפעול. כמו לקרוא.
אבל לשכב הוא יוצא דופן משום מה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
אנשים שעשו את הבגרות בלשון היום, איך עברה לכם הבחינה?
וואלה הלך לי בסדר כמותאם, אולי השחבור הרס לי......
היינו כיתה של מותאמים בערך 20 אנשים. יצאנו בערך שישה ביחד מהכיתה אחרי 45 דקות-ככה המבחן היה קל, כשנתנו ללא מותאמים 3 שעות עם הארכת זמן. מטורף.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
איך אתה מותאם?
אתה לא נראה לי כמו בנאדם עם ליקויי למידה...
מכיוון שאנחנו לומדים בשיטה החדשה אז לנו אין שיחבור, רק תיחבור שזה כ"כ קל!!!!!!!!!!!
אני שונא את השאלות שהביאו לטקסט, שאלות מחשבה ולא תוכן...
אוף, אני כ"כ כועס עליכם, המותאמים.
כאילו, אתם עושים מבחן שהוא בעצם בדיחה, (ראיתי מה אתם עושים) מקבלים ציונים מטורפים, ובשום מקום בתעודת בגרות לא יהיה כתוב שזה מותאם! זה ממש לא הוגן! כנ"ל כל ההקלות ההזויות שיש היום. הרי ברור שמי ששילם כמה אלפי שקלים על איבחון לא יצא "נקי"... אז ממציאים בעיות מוקרצות, (כמו "זיכרון לטווח קצר של פרטים היסטוריים") ונותנים הקלות מטורפות, ובתעודה לא כתוב דבר וחצי דבר! אני מבין שמי שבאמת צריך את ההקלות אז מגיע לו אותם, אבל זה לא הוגן שהוא לקבל בדיוק את אותה התעודה כמו אדם שעשה בגרות הרבה יותר קשה! פשוט ביזיון ומכבסת ציונים. זה מה שמשרד החינוך היום. העיקר להציג ציונים גבוהים בלי שום כיסוי.
אולי בעצם זה לביצ'ליסט...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem