השעון הביולוגי שלי השתנה , עכשיו אני כבר מתחיל להתעייף ...
אממ שמע היו לי כמה כאלה באקסטרני שזייפו , ויש להם הקלה לבע"פ !
ולא משלמים על זה בוחטות .. אל תגזים
כ"כ נכון!!!avrahamshuk כתב:אוף, אני כ"כ כועס עליכם, המותאמים.
כאילו, אתם עושים מבחן שהוא בעצם בדיחה, (ראיתי מה אתם עושים) מקבלים ציונים מטורפים, ובשום מקום בתעודת בגרות לא יהיה כתוב שזה מותאם! זה ממש לא הוגן! כנ"ל כל ההקלות ההזויות שיש היום. הרי ברור שמי ששילם כמה אלפי שקלים על איבחון לא יצא "נקי"... אז ממציאים בעיות מוקרצות, (כמו "זיכרון לטווח קצר של פרטים היסטוריים") ונותנים הקלות מטורפות, ובתעודה לא כתוב דבר וחצי דבר! אני מבין שמי שבאמת צריך את ההקלות אז מגיע לו אותם, אבל זה לא הוגן שהוא לקבל בדיוק את אותה התעודה כמו אדם שעשה בגרות הרבה יותר קשה! פשוט ביזיון ומכבסת ציונים. זה מה שמשרד החינוך היום. העיקר להציג ציונים גבוהים בלי שום כיסוי.
אולי בעצם זה לביצ'ליסט...
אמרתי את זה כבר מזמן , ואני מסכים איתךזה מה שמשרד החינוך היום. העיקר להציג ציונים גבוהים בלי שום כיסוי.
אני כל כך איתך..לחצי מהחברות שלי יש הקלות מטורפות, גם אם לא מותאם [וזה עוד בחינם כי היה מבצע בבצפר של איבחון ניסויי, וכל מי שהלך קיבל בחינם הקלות], ונמאס לי שאני צריכה לעמוד בזמן, בלי שום הקלה ואח"כ הן מקבלות יותר ממני. להרוג אותם. אני כמובן לא מדברת על כאלה שבאמת צריכים את זה..avrahamshuk כתב:אוף, אני כ"כ כועס עליכם, המותאמים.
כאילו, אתם עושים מבחן שהוא בעצם בדיחה, (ראיתי מה אתם עושים) מקבלים ציונים מטורפים, ובשום מקום בתעודת בגרות לא יהיה כתוב שזה מותאם! זה ממש לא הוגן! כנ"ל כל ההקלות ההזויות שיש היום. הרי ברור שמי ששילם כמה אלפי שקלים על איבחון לא יצא "נקי"... אז ממציאים בעיות מוקרצות, (כמו "זיכרון לטווח קצר של פרטים היסטוריים") ונותנים הקלות מטורפות, ובתעודה לא כתוב דבר וחצי דבר! אני מבין שמי שבאמת צריך את ההקלות אז מגיע לו אותם, אבל זה לא הוגן שהוא לקבל בדיוק את אותה התעודה כמו אדם שעשה בגרות הרבה יותר קשה! פשוט ביזיון ומכבסת ציונים. זה מה שמשרד החינוך היום. העיקר להציג ציונים גבוהים בלי שום כיסוי.
אולי בעצם זה לביצ'ליסט...
בהצלחה! שיום אחד תהפוך למרצה עולמי!liordavidlior כתב:חשבתי שמן הראוי לשתף אתכם. אחרי תקופה ארוכה מאוד של לבטים, נרשמתי ללימודי פילוסופיה יהודית באוניברסיטת ת"א.