אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
לבארסה לא חסרים שחקנים טובים, חסרה להם רוח לחימה והקרבה. אם הם יבואו למגרש כדי לנצח ולהילחם על כל כדור, ברצלונה תנצח. ריאל כרגע בכושר יותר טוב אבל בקמפ נואו יהיה לריאל מאוד קשה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חגיגת הכריסמס בליגה הטובה בעולם התחילה כבר אתמול בדרבי הלונדוני וממשיכה כאשר לכל קבוצה 4 משחקים ב-10 ימים, אין שום ליגה בעולם שמסוגלת לכזה קצב משחקים רצחני!!!
היום 3 שידורים חיים בחרלטון, נקווה למעידה של יונייטד בבית מול אברטון ולנצחון של בלקבורן על התחת.
היום 3 שידורים חיים בחרלטון, נקווה למעידה של יונייטד בבית מול אברטון ולנצחון של בלקבורן על התחת.
- MrReD
- שגריר האופת'
כתבה נחמדה על רוביניו:
http://sports.walla.co.il/?w=/162/1212880
http://sports.walla.co.il/?w=/162/1212880
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כמה מזל ליונייטד, אברטון הייתה ראויה היום לנקודה באולד טראפורד, ופנדל שיונייטד קיבלה דקה 88 הכריע את המשחק 2:1. שער יפה של רונאלדו ,שוויון יפה של קאהיל בנגיחה, אבל הפנדל הכריע את המשחק.
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
הפורטוגלי הפנומן ניצח לנו את המשחק במו רגליו.
לא האמנתי שיהיה כה קשה מול אברטון (וזאת למרות הרצף של ה-13 משחקים ללא הפסד - עד היום).
כמו שטל אמר, חווית הכדורגל באנגליה במהלך חג המולד מיוחדת במינה.
חבל שאני לא שם במהלך השבוע/שבועיים הקרובים.
לא האמנתי שיהיה כה קשה מול אברטון (וזאת למרות הרצף של ה-13 משחקים ללא הפסד - עד היום).
כמו שטל אמר, חווית הכדורגל באנגליה במהלך חג המולד מיוחדת במינה.
חבל שאני לא שם במהלך השבוע/שבועיים הקרובים.
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
- MrReD
- שגריר האופת'
2-1 אינטר על מילאן!!! איזה גול מפגר קאמביאסו דפק לדידה!
פשוט אין על האיכויות הארגנטיניות של אינטר.
פשוט אין על האיכויות הארגנטיניות של אינטר.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הכל הלך כשמתוכנן
בארסה שוב הוכיחה שבלי היכולת האישית של כמה משחקניה היא לא שווה כלום, ריאל עם משחק קבוצתי מצויין (גם בהגנה) והברקה מצויינת לקחה את המשחק הזה. איזה אושר!!
נדב יעקובי ושגיא כוהן צריכים לבקש סליחה מכל מעריצי ריאל בארץ על השידור הביזיוני וההעדפה הברורה של הקבוצה השנייה. פשוט גועל נפש. אבל כמו תמיד הם נשמעים יותר טוב עם ווליום באוף.

בארסה שוב הוכיחה שבלי היכולת האישית של כמה משחקניה היא לא שווה כלום, ריאל עם משחק קבוצתי מצויין (גם בהגנה) והברקה מצויינת לקחה את המשחק הזה. איזה אושר!!
נדב יעקובי ושגיא כוהן צריכים לבקש סליחה מכל מעריצי ריאל בארץ על השידור הביזיוני וההעדפה הברורה של הקבוצה השנייה. פשוט גועל נפש. אבל כמו תמיד הם נשמעים יותר טוב עם ווליום באוף.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
יום לא קל לקבוצותיי באירופה, אבל בסך הכל אפשר להיות מרוצה.
יונייטד עם שתיים אחת נגד אברטון בטראופורד קשישא.
ריאל עם אחד קטן (כפי שחזיתי) על הקטלונים.
רק מילאן איבדה עוד נקודות יקרות מול אינטר וכדאי שתגיע למסקנה שהתחתית קרובה מתמיד.
יונייטד עם שתיים אחת נגד אברטון בטראופורד קשישא.
ריאל עם אחד קטן (כפי שחזיתי) על הקטלונים.
רק מילאן איבדה עוד נקודות יקרות מול אינטר וכדאי שתגיע למסקנה שהתחתית קרובה מתמיד.
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כמו שחשבתי ,ריאל ניצחה ועוד משער של בפטיסטה העגל. הגיע לברצלונה להפסיד - בשלבים רבים של המשחק היא הזכירה לי את ארסנל של שנה שעברה. הנעת כדור נהדרת מסביב ומחוץ לרחבה, נסיונות מיותרים להתחכמות,דריבלים ללא תכלית וחוסר מחץ משווע. רייקארד חייב להבין שבסוף המשחק אפשר לזרוק לפח את כל נתון החזקת הכדור, זה לא שווה אם הכדור לא ברשת. מגעיל לראות את פוזאיניו הבכיין נופל וצולל כל אימת צל של שחקן ריאל שמגיע לידו, לפחות השופט לא קנה את ההצגות האלה.טל רודס כתב:אני רוצה שיהיה תיקו, אבל יש לי הרגשה שריאל תנצח.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
הכי חשוב שריאל ניצחה, באמת.. שער מצויין של בפטיסטה מבישול של ואן ניסטלרוי..
ריאל פתאום נראית חזקה ומאיימת, בטוחה בעצמה כמו שלא היה כבר כמה שנים טובות.
למרות המשחק הלא מבריק, לצערי, היה משחק מותח, עם הרבה אירועים.. בלי הרבה הברקות פשוט..
הבעיה הכי גדולה של ברסה היום לא הייתה הכושר הירוד של רונאלדיניו, או אפילו פציעתו של מסי, אלא העובדה שדיארה סתם לצ'אבי כל נתיב השתחררות. ברגע שהוא לא מנהל את המשחק של ברסה כמו שהוא יודע, הם בצרות..
ריאל פתאום נראית חזקה ומאיימת, בטוחה בעצמה כמו שלא היה כבר כמה שנים טובות.
למרות המשחק הלא מבריק, לצערי, היה משחק מותח, עם הרבה אירועים.. בלי הרבה הברקות פשוט..
הבעיה הכי גדולה של ברסה היום לא הייתה הכושר הירוד של רונאלדיניו, או אפילו פציעתו של מסי, אלא העובדה שדיארה סתם לצ'אבי כל נתיב השתחררות. ברגע שהוא לא מנהל את המשחק של ברסה כמו שהוא יודע, הם בצרות..
- MrReD
- שגריר האופת'
לריאל הייתה את האסטרטגיה לצדיהם, הם שמרו על הגנה מעולה ולא נתנו לאף אחד להתקרב לרחבה ושיחקו על מתפרצות.טל רודס כתב:כמו שחשבתי ,ריאל ניצחה ועוד משער של בפטיסטה העגל. הגיע לברצלונה להפסיד - בשלבים רבים של המשחק היא הזכירה לי את ארסנל של שנה שעברה. הנעת כדור נהדרת מסביב ומחוץ לרחבה, נסיונות מיותרים להתחכמות,דריבלים ללא תכלית וחוסר מחץ משווע. רייקארד חייב להבין שבסוף המשחק אפשר לזרוק לפח את כל נתון החזקת הכדור, זה לא שווה אם הכדור לא ברשת. מגעיל לראות את פוזאיניו הבכיין נופל וצולל כל אימת צל של שחקן ריאל שמגיע לידו, לפחות השופט לא קנה את ההצגות האלה.טל רודס כתב:אני רוצה שיהיה תיקו, אבל יש לי הרגשה שריאל תנצח.
ההגנה של בארסה לעומת זאת עמדה חסרת אונים ליד כמעט כל המתפרצות ולמזלם הם חטפו רק 1-0.
אם מסי היה, לדעתי המשחק היה יכול להראות שונה לגמרי כי מסי הוא בדיוק הבנאדם ששובר כאלה הגנות.
-
- בריל!
לא להאמין שאני מסכים עם כל מילה שלך כאן!! ברצלונה פשוט באה בלי חשק ובלי מלחמה, ככה אי אפשר לנצח בטח ובטח לא את ריאל בכושר שלה היום.טל רודס כתב:כמו שחשבתי ,ריאל ניצחה ועוד משער של בפטיסטה העגל. הגיע לברצלונה להפסיד - בשלבים רבים של המשחק היא הזכירה לי את ארסנל של שנה שעברה. הנעת כדור נהדרת מסביב ומחוץ לרחבה, נסיונות מיותרים להתחכמות,דריבלים ללא תכלית וחוסר מחץ משווע. רייקארד חייב להבין שבסוף המשחק אפשר לזרוק לפח את כל נתון החזקת הכדור, זה לא שווה אם הכדור לא ברשת. מגעיל לראות את פוזאיניו הבכיין נופל וצולל כל אימת צל של שחקן ריאל שמגיע לידו, לפחות השופט לא קנה את ההצגות האלה.טל רודס כתב:אני רוצה שיהיה תיקו, אבל יש לי הרגשה שריאל תנצח.
נקווה שרונלדיניו ימצא את עצמו בצ'לסי כי בברצלונה הוא כבר איבד את החשק לשחק.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה הקשר בין כדורגל ודרים ת'יאטר? עכשיו בתוכנית בערוץ 5 גולד (לא לדאוג יש לי אותו חינם ב-YES עד חודש הבא, חס וחלילה שאשלם), הייתה תוכנית על הליגיונרים הישראלים שהצליחו בחו"ל - באייטם על מוטל'ה שפיגלר הגדול איזה שיר נוגן ברקע? Glasgow Kiss של ג'ון פטרוצ'י, כבוד!!!
- MrReD
- שגריר האופת'
חח מגניב..טל רודס כתב:מה הקשר בין כדורגל ודרים ת'יאטר? עכשיו בתוכנית בערוץ 5 גולד (לא לדאוג יש לי אותו חינם ב-YES עד חודש הבא, חס וחלילה שאשלם), הייתה תוכנית על הליגיונרים הישראלים שהצליחו בחו"ל - באייטם על מוטל'ה שפיגלר הגדול איזה שיר נוגן ברקע? Glasgow Kiss של ג'ון פטרוצ'י, כבוד!!!
ו5Gold הוא אחד הערוצים יותר מפגרים.. סתם לסחוט עוד כסף שאין לאנשים.
בכלל אני לא מבין למה יש להם (ערוץ הספורט, לא יודע איך לקרוא להם) איזה 5 ערוצים של ספורט ש90% מהזמן כל מה שיש בהם זה שידורים חוזרים.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
שאלה מצויינת, אליאל..
כפי שנאמר בעבר, טובי המדענים מנסים לפתור את התעלומה ששמה מערכת ערוץ 5.
למה לעזאזל הם חושבים שמישהו רוצה עוד ערוצים?!?!?!
כפי שנאמר בעבר, טובי המדענים מנסים לפתור את התעלומה ששמה מערכת ערוץ 5.

למה לעזאזל הם חושבים שמישהו רוצה עוד ערוצים?!?!?!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אין ספק שהערוצים החדשים שלהם מיותרים והם נסיון נואש להיאבק בצ'רלטון לפני שצ'רלטון גם משתלטת על ליגת האלופות ואז ערוץ הספורט ייסגר לדעתי. מאחר ואני בקשר עם אבי מלר אני יודע ממנו על הבעיות הכלכליות שיש לערוץ הספורט , מה שהוביל את הערוץ לנסיון לייצר עוד הכנסות דרך הערוצים החדשים ,אך זה די נכשל .
- MrReD
- שגריר האופת'
האנשים במחלקה הפיננסית שלהם כנראה לא משהו..טל רודס כתב:אין ספק שהערוצים החדשים שלהם מיותרים והם נסיון נואש להיאבק בצ'רלטון לפני שצ'רלטון גם משתלטת על ליגת האלופות ואז ערוץ הספורט ייסגר לדעתי. מאחר ואני בקשר עם אבי מלר אני יודע ממנו על הבעיות הכלכליות שיש לערוץ הספורט , מה שהוביל את הערוץ לנסיון לייצר עוד הכנסות דרך הערוצים החדשים ,אך זה די נכשל .
הרי זה ברור שאף אחד כמעט לא ישלם 30 (אם אני זוכר נכון) ש"ח לחודש בשביל כמה ערוצים שלא משדרים בהם משחקים ישירים יותר מאולי פעם ביום.
הכי טוב היה מתי שהיו את שני ערוצי הספורט וזהו. ואם יש הרבה משחקים מליגת האלופות או משהו, היום אפשר לפתוח בלי בעיות ערוצים זמניים למשך המשחק בלבד.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יודע משהו? אני הצעתי דרך אבי מלר לערוץ הספורט אופציה שקיימת ב- SKY SPORTS באנגליה, ומה הייתה התשובה של ערוץ הספורט? שהם לא יכולים לעשות את זה.
מה האופציה המדוברת? בזמן שיש ליגת האלופות , יש ערוץ ספורט מיוחד שפועל בשיטת הדיגיטל ועל ידי לחיצה על הכפתור האדום בשלט, נפתח מסך מפוצל ואתם יכולים לבחור איזה משחק לראות מבין ה-8 שמשוחקים במקביל.
מה היתרונות?
1. אתם אוהדים של קבוצה אחרת מאשר יונייטד וברצלונה (שערוץ הספורט נוהג לשדר רק אותן), ככה תוכלו לראות את המשחקים של קבוצתכם האהובה.
2. אפשרות לעבור ממשחק למשחק בשידור חי
שערוץ הספורט לא יספרו לי סיפורים שהם לא יכולים כי הם יכולים, הם פשוט לא רוצים, כי יותר נוח להם לעשות ערוץ גולים. הרי את כל השידורים הם מקבלים בכל מקרה, ואין הרי צורך שיביאו 8 שדרנים שונים או שדרנים בכלל, כדורגל הוא ספורט שאפשר להבין אותו מצפייה במרקע!
מה האופציה המדוברת? בזמן שיש ליגת האלופות , יש ערוץ ספורט מיוחד שפועל בשיטת הדיגיטל ועל ידי לחיצה על הכפתור האדום בשלט, נפתח מסך מפוצל ואתם יכולים לבחור איזה משחק לראות מבין ה-8 שמשוחקים במקביל.
מה היתרונות?
1. אתם אוהדים של קבוצה אחרת מאשר יונייטד וברצלונה (שערוץ הספורט נוהג לשדר רק אותן), ככה תוכלו לראות את המשחקים של קבוצתכם האהובה.
2. אפשרות לעבור ממשחק למשחק בשידור חי
שערוץ הספורט לא יספרו לי סיפורים שהם לא יכולים כי הם יכולים, הם פשוט לא רוצים, כי יותר נוח להם לעשות ערוץ גולים. הרי את כל השידורים הם מקבלים בכל מקרה, ואין הרי צורך שיביאו 8 שדרנים שונים או שדרנים בכלל, כדורגל הוא ספורט שאפשר להבין אותו מצפייה במרקע!
- Idan_Floyd
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אויי כמה מגעיל, מיותר, ולא יפה...
http://www.crazyone.co.il/msites/crazyo ... px?Id=3241
http://www.crazyone.co.il/msites/crazyo ... px?Id=3241

- MrReD
- שגריר האופת'
בולטון רוצים לתת הצעה על סאביאולה.. זה כל כך יכול להועיל לו.. הוא אחד השחקנים האהובים עליי ובאמת שהוא שחקן מעולה וכל מה שעשו לו בבארסה ועכשיו בריאל זה לתת לו לשבת על הספסל.
בבולטון הוא יפתח כל הזמן ואז יוכלו לראות ממה הוא באמת שווה.. אני מאוד מקווה שיעבירו אותו.
בבולטון הוא יפתח כל הזמן ואז יוכלו לראות ממה הוא באמת שווה.. אני מאוד מקווה שיעבירו אותו.