שלום לכולם- בחזרה בארץ
-
- בריל!
שלום לכולם- בחזרה בארץ
עוד כמה שעות אנחנו נוסעים לנתב"ג בדרך לארה"ב לחופשה שכל כך חיכינו לה.
אני נוסע לניו יורק ופילדלפיה וחוזר ב-13 לחודש.
תעשו חיים, תהנו, אני בטוח יתעדכן כאן מדי פעם כי יש איתי לפטופ עם אינטרנט אלחוטי, וארשום גם רשמים מההופעות שאני הולך לראות שם.
אז שיהיה לכולם שבוע טוב ונתראה בפסטיבל מטאל (למי שמגיע)
מתן
אני נוסע לניו יורק ופילדלפיה וחוזר ב-13 לחודש.
תעשו חיים, תהנו, אני בטוח יתעדכן כאן מדי פעם כי יש איתי לפטופ עם אינטרנט אלחוטי, וארשום גם רשמים מההופעות שאני הולך לראות שם.
אז שיהיה לכולם שבוע טוב ונתראה בפסטיבל מטאל (למי שמגיע)
מתן
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: שלום לכולם
תהנו!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
תהנו 
ותעלה תמונות שלך עם המוסיקאים שתפגוש

ותעלה תמונות שלך עם המוסיקאים שתפגוש

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אנחנו זה הוא ואשתו !
תהנה בריל!
תהנה בריל!
- JayC84
- דרימיסט מתחיל
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- דרימיסט מתקדם
איזה כיף לך
תהנו!

תהנו!
- Mari
- דרימיסטית-על
אני רואה שאף אחד עוד לא אמר את זה, אז:
תהנו!!

תהנו!!

I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
בריל, תהנו אתה ושרון בקרימזון זה הכי חשוב!!
נראה אותך באנת'ם פאסט!
נראה אותך באנת'ם פאסט!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
תהנו אתה ואישתך ! לאילו הופעות אתה נוסע ?
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
אני אגוון קצת ואאחל לכם שתעשו חיים 

War does not determine who is right - only who is left
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הוא כבר לא כאן עוזרי...
אני יודע שהוא טס להופעה של קינג קרימזון. לא יודע אם יש הופעות נוספות בתכנון.
אני יודע שהוא טס להופעה של קינג קרימזון. לא יודע אם יש הופעות נוספות בתכנון.
-
- בריל!
אז הגענו לניו יורק אחרי עיכובים רבים לדירה מדהימה באפר איסט סייד של בחור ישראלי שמשכיר את הדירה של חברה שלו.Ozerivarium כתב:תהנו אתה ואישתך ! לאילו הופעות אתה נוסע ?
ההופעות שנראה ,והן רבות וטובות, הן:
עוד יומיים אדי וודר (הסולן של פרל ג'ם) בהופעת סולו ראשונה.
אחרי זה STP שזה stone temple pilots הוותיקים
אחרי זה return to forever של צ'יק קוריאה, אל די מיולה וחברים.
ואני מקנח בפילדלפיה בקינג קרימזון...
אחרי זה יש אופת' משוגע ונוורמור בהאנגר- איזה שבועיים מטורררפים!!
תעשו חיים חברים, אני הולך להנות חבל על הזמן
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מבין כל ההופעות הייתי הולך לההופעה של צ'יק קוריאה ואל די מיולה , ואחרי זה לקינג .. אני בטוח שתהנה עד הסוף !ufomatan כתב:אחרי זה return to forever של צ'יק קוריאה, אל די מיולה וחברים.Ozerivarium כתב:תהנו אתה ואישתך ! לאילו הופעות אתה נוסע ?

-
- בריל!
אז אתמול הייתה ההופעה של אדי וודר באחד מהאולמות הכי יפים שהייתי בהם. זה בית קולנוע ישן שהכנסייה קנתה ושיפצה ועשתה ממנו יצירת מופת.
http://www.theunitedpalace.com/home.htm
שם אני רואה גם את ההופעה של ציק קוריאה.
בכל מקרה ההופעה הייתה מדהימה!! זה כמו לשבת מסביב למדורה כשאדי וודר עושה גרסאות אקוסטיות לפרל ג'אם ולשירים שהוא כתב לבד במהלך השנים. הוא ביצע שירים של פרל ג'אם שמעולם לא שמעתי בהופעה, הוא ביצע את כל האלבום סולו שלו, כמעט שעתיים של הופעה.
הדבר היחיד שהפריע לי היה הקהל. איזה חבורה של בהמות. כל הזמן אנשים הרגישו צורך לצעוק ולשרוק ולעמוד עם שלטים כאילו אנחנו במשחק פוטבול!! זה ממה הוציא אותי מהשלווה שלי, כמה בהמתי יכול בנאדם להיות? הרי זו לא הופעה של קניבל קורפס
לא נתנו לשבת ולשמוע את המוזיקה בשקט.
http://www.theunitedpalace.com/home.htm
שם אני רואה גם את ההופעה של ציק קוריאה.
בכל מקרה ההופעה הייתה מדהימה!! זה כמו לשבת מסביב למדורה כשאדי וודר עושה גרסאות אקוסטיות לפרל ג'אם ולשירים שהוא כתב לבד במהלך השנים. הוא ביצע שירים של פרל ג'אם שמעולם לא שמעתי בהופעה, הוא ביצע את כל האלבום סולו שלו, כמעט שעתיים של הופעה.
הדבר היחיד שהפריע לי היה הקהל. איזה חבורה של בהמות. כל הזמן אנשים הרגישו צורך לצעוק ולשרוק ולעמוד עם שלטים כאילו אנחנו במשחק פוטבול!! זה ממה הוציא אותי מהשלווה שלי, כמה בהמתי יכול בנאדם להיות? הרי זו לא הופעה של קניבל קורפס

- DayLight Misery
- דרימיסטית מתקדמת
תהנה! טיסה טובה (:
-
- בריל!
איזו הופעה הייתה אתמול, חוויה!!
לראות את stone temple pilots אחרי כל כך הרבה שנים שחיכיתי לזה, מדהים!
אז נכון שהקול של הזמר כבר לא מה שהוא היה, והוא די מקרטע, אבל ההרכב מאחוריו פשוט מעולה. הכל יושב כמו שצריך, מנגנים בדיוק כמו שניגנו לפני עשור.
לשמוע שירים כמו plush , sex type thing , dead and bolted ו- creep איזה כיף ,נוסטלגיה נהדרת.
בכלל גם המיקום של ההופעה היה מושלם- על הים באמפי פתוח.
היום return to forever ואז נוסעים לפילדלפיה.
לראות את stone temple pilots אחרי כל כך הרבה שנים שחיכיתי לזה, מדהים!
אז נכון שהקול של הזמר כבר לא מה שהוא היה, והוא די מקרטע, אבל ההרכב מאחוריו פשוט מעולה. הכל יושב כמו שצריך, מנגנים בדיוק כמו שניגנו לפני עשור.
לשמוע שירים כמו plush , sex type thing , dead and bolted ו- creep איזה כיף ,נוסטלגיה נהדרת.
בכלל גם המיקום של ההופעה היה מושלם- על הים באמפי פתוח.
היום return to forever ואז נוסעים לפילדלפיה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יוו אתה חייב לספר לנו מה הלך בהופעה של return To Forever !
-
- בריל!
ואווו איזו הופעה מטורררפת! ההופעה הכי טובה שראיתי אי פעם בג'אז בלי שום ספק.
אל דימיולה, סטנלי קלארק, צי'ק קוריאה ולני ווייט נתנו הופעה שלא הייתה מביישת אותם בהרכב שלפני 25 שנה (הפעם האחרונה שהם ניגנו יחד).
הם יצרו שוב את אותו סאונד ואותו תיאום מופלא ביניהם וחוץ מלני ווייט שקצת היה עייף, כולם נתנו הצגה מופלאה.
הסט הראשון היה חשמלי ונמשך כשעה. אחרי הפסקה של 10 דקות בערך הם חזרו כשקארים עבדול ג'באר מציג את חברי הלהקה, וניגנו סט אקוסטי שפשוט אי אפשר לתאר.
אל דימיולה פתח את הסט בסולו של 10 דקות בערך על הגיטרה הספרדית שלו, ואחרי שאתה חושב שאף אחד לא יצליח להתעלות עליו מגיע סטנלי קלארק ומפרק אותך באחד מהסולואים הכי טובים ששמעתי באסיסט מנגן, בטח שעל קונטראבס.
אחרי זה צ'יק קוריאה נתן את שלו ובסוף לני ווייט בתוך קטע אחד ארוך מאוד של כמעט 40 דקות רצופות.
לקראת ההדרן החלטתי לרדת למטה ונהנתי מהקטע האחרון מהשורה הראשונה. הצלחתי להשיג חתימה של אל דימיולה וסטנלי קלארק ואת המפרט של אל דימיולה.
אז נכון לכרגע ההופעה הזאת היא בלי שום ספק הדבר הכי מרשים שראיתי בטיול הזה (לפחות עד קינג קרימזון).
מי שמתלבט אם ללכת לראות את סטנלי קלארק בארץ אני מקווה שפתרתי לכם את הדילמה- לכו ותראו את המוזיקאי הגאון הזה, זו חוויה נהדרת!!
מחר באטמן באיימקס

אל דימיולה, סטנלי קלארק, צי'ק קוריאה ולני ווייט נתנו הופעה שלא הייתה מביישת אותם בהרכב שלפני 25 שנה (הפעם האחרונה שהם ניגנו יחד).
הם יצרו שוב את אותו סאונד ואותו תיאום מופלא ביניהם וחוץ מלני ווייט שקצת היה עייף, כולם נתנו הצגה מופלאה.
הסט הראשון היה חשמלי ונמשך כשעה. אחרי הפסקה של 10 דקות בערך הם חזרו כשקארים עבדול ג'באר מציג את חברי הלהקה, וניגנו סט אקוסטי שפשוט אי אפשר לתאר.
אל דימיולה פתח את הסט בסולו של 10 דקות בערך על הגיטרה הספרדית שלו, ואחרי שאתה חושב שאף אחד לא יצליח להתעלות עליו מגיע סטנלי קלארק ומפרק אותך באחד מהסולואים הכי טובים ששמעתי באסיסט מנגן, בטח שעל קונטראבס.
אחרי זה צ'יק קוריאה נתן את שלו ובסוף לני ווייט בתוך קטע אחד ארוך מאוד של כמעט 40 דקות רצופות.
לקראת ההדרן החלטתי לרדת למטה ונהנתי מהקטע האחרון מהשורה הראשונה. הצלחתי להשיג חתימה של אל דימיולה וסטנלי קלארק ואת המפרט של אל דימיולה.
אז נכון לכרגע ההופעה הזאת היא בלי שום ספק הדבר הכי מרשים שראיתי בטיול הזה (לפחות עד קינג קרימזון).
מי שמתלבט אם ללכת לראות את סטנלי קלארק בארץ אני מקווה שפתרתי לכם את הדילמה- לכו ותראו את המוזיקאי הגאון הזה, זו חוויה נהדרת!!
מחר באטמן באיימקס