Anthem fest 14.8.08 hangar 11 tel aviv- נדחה לתאריך לא ידוע
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: Anthem fest 14.8.08 hangar 11 tel aviv- נדחה לתאריך לא ידוע
אם הייתה לנו גישה קלה למדינות עם הופעות.. חבל שאין בירדן או מצרים פסטיבלים של מטאל 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
WELCOME TO THE CLUBMrReD כתב:נראה לי היום התפנית שאני בשיא הרצינות מחליט לעזוב את הארץ.
לא רק בגלל ההופעה, אלא כמו שבריל אמר, הגישה המזדיינת שיש פה.
אבל יש סיבות הרבה יותר רציניות וחשובות לעזוב את הארץ מאשר הופעות רוק ומטאל.
בריל, אתה יכול להאשים את הקהל, אבל מי שאשם זה ההפקה, אם היו עושים פרסום רציני ונורמלי אז גם היו באים אנשים. הכי קל זה להאשים את הקהל. האשמה היא קודם כל של ההפקה בבחירת הלהקות, שנית הפרסום הלא רציני.
- MrReD
- שגריר האופת'
תאמת שבחירת הלהקה די מעולה, אולי חוץ מדה האנטד, כל אחד מהלהקות הייתה אמורה להביא מלא אנשים.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אין לי שום טענה להפקה מבחינת הלהקות, ממש לא, 3 ההדליינריות אלה 3 מהלהקות שאני הכי אוהב כרגע במטאל... הפסטיבל הזה היה אמור להיות חלום בשבילי, אבל זה ברור שעכשיו הכל ישתנה והם סתם ירו לעצמם ברגל. יותר כסף ממה שהם היו מרוויחים הם כבר לא ירוויחו.
הדחייה הזאת הייתה פשוט אקט מטופש לחלוטין.
הדחייה הזאת הייתה פשוט אקט מטופש לחלוטין.
-
- בריל!
טל אתה באמת חושב שפרסום היה משנה משהו? את ההופעה של אופת' שהייתה אף אחד לא פירסם. ואת המטאליסט העלוב בשנים שעברו אף אחד לא פירסם. פשוט כשבאות כל כך הרבה להקות מחו"ל שהן גם להקות רלוונטיות ולא כאלו שגמרו את הסוס לפני 50 שנה, אז ההפקה חייבת מכירה מוקדמת רצינית ולא שאנשים יחכו לשנייה האחרונה כמו שקורה בכל הפקה כאן.
לדעתי הם היו מוכרים את כל הכרטיסים בסופו של דבר, אבל מבחינתם זה לא רציני ששבוע לפני הפסטיבל הם לא מכרו חצי מהכרטיסים.
הקהל של המטאל בארץ הוא בושה וחרפה. גם העובדה שאנשים מאשימים את ההפקה זו בושה וחרפה.
יש את יוון וטורקיה ששם מופיעות רוב הלהקות שמופיעות באירופה, ואפשר לראות הכל שם.
לדעתי הם היו מוכרים את כל הכרטיסים בסופו של דבר, אבל מבחינתם זה לא רציני ששבוע לפני הפסטיבל הם לא מכרו חצי מהכרטיסים.
הקהל של המטאל בארץ הוא בושה וחרפה. גם העובדה שאנשים מאשימים את ההפקה זו בושה וחרפה.
יש את יוון וטורקיה ששם מופיעות רוב הלהקות שמופיעות באירופה, ואפשר לראות הכל שם.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
http://opeth.com/index.php/news/show/id/69
רשמי, אופת' לא יגיעו לתאריך החדש של הפסטיבל, שכנראה יערך בדצמבר, אבל הם סוגרים להגיע ב2009 למופע הדליין.
קיצר, בקרוב הודעות ביטול של משוגע ונוורמור... ואם אני לא אקבל את הכסף שלי בחזרה, אני אכעס מאוד.
רשמי, אופת' לא יגיעו לתאריך החדש של הפסטיבל, שכנראה יערך בדצמבר, אבל הם סוגרים להגיע ב2009 למופע הדליין.
קיצר, בקרוב הודעות ביטול של משוגע ונוורמור... ואם אני לא אקבל את הכסף שלי בחזרה, אני אכעס מאוד.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
http://www.meshuggah.net/news/
גם משוגע לא באים באופן רשמי.
בשני המקרים הלהקות כתבו שהאירוע בוטל, Cancelled, לא שונה התאריך.
גם משוגע לא באים באופן רשמי.

בשני המקרים הלהקות כתבו שהאירוע בוטל, Cancelled, לא שונה התאריך.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם בהודעה אצל OPETH וגם אצל משוגע:
been cancelled due to "security issues"
סיבות בטחוניות
been cancelled due to "security issues"
סיבות בטחוניות

- MrReD
- שגריר האופת'
לפחות הם אומרים שהם יבואו ב09.. בכל מקרה, אני כבר מתכנן לטוס לאירופה לכמה הופעות עכשיו. מי מצטרף אליי?
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
טוב, עכשיו, לאחר ההודעות האלה אין לי שום כוונה לבוא לפסטיבל. נשאר לי שם רק דארק טראנקויליטי, ואני יכול לוותר עליהם בשקט.
השאלה עכשיו, איפה ואיך אני מזדכה על הכרטיס?
מתן יש לך מידע על זה?
השאלה עכשיו, איפה ואיך אני מזדכה על הכרטיס?
מתן יש לך מידע על זה?
Music Is The Energy Of Life!
- MrReD
- שגריר האופת'
מתן בחו"ל וההפקה עדיין לא נתנה שום הודעה רשמית.
אז ביינתים אין שום זיכוי למרות שאני בטוח שהם יתנו למי שירצה.
אז ביינתים אין שום זיכוי למרות שאני בטוח שהם יתנו למי שירצה.
-
- דרימיסטית מתקדמת
האמת היא שלדעתי עד שלא תגיע הודעה רשמית על ביטול האירוע הם יעשו בעיות עם זיכויים... אבל נחכה ונראה.
- Greenburger
- דרימיסט-על
זונות!!!!
אני לא מאמין!!!!
שבוע לפני????
אין מצב שהפסטיבל יתקיים עכשיו, אין מצב שהם יוכלו לקבוע מחדש עם הלהקות לזמן הקרוב כי יש להם כבר לו"ז.
הוא יתבטל.
וואי, חבר שלי שלא רצה לקנות כרטיס בדיוק מהסיבה הזאת כל כך הולך לומר לי "אמרתי לך
"
הדבר היחיד הטוב שיצא מזה זה ההופעה של אופת'. אלה חבר'ה רצינים, לוקחים את העניינים לידיים שלהם
רק שאם אני לא אקבל את הכסף חזרה זה לא יהיה שווה את זה.
אני לא מאמין!!!!
שבוע לפני????
אין מצב שהפסטיבל יתקיים עכשיו, אין מצב שהם יוכלו לקבוע מחדש עם הלהקות לזמן הקרוב כי יש להם כבר לו"ז.
הוא יתבטל.
וואי, חבר שלי שלא רצה לקנות כרטיס בדיוק מהסיבה הזאת כל כך הולך לומר לי "אמרתי לך

הדבר היחיד הטוב שיצא מזה זה ההופעה של אופת'. אלה חבר'ה רצינים, לוקחים את העניינים לידיים שלהם

רק שאם אני לא אקבל את הכסף חזרה זה לא יהיה שווה את זה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
למה לא ? יש מצב מאוד , אני מתכנן לטייל עוד איזה חצי שנה עם ידידהMrReD כתב:לפחות הם אומרים שהם יבואו ב09.. בכל מקרה, אני כבר מתכנן לטוס לאירופה לכמה הופעות עכשיו. מי מצטרף אליי?
-
- דרימיסט מתחיל
משהו יודע בערך למתי זה נדחה??
דרך אגב - אנשים אומרים פה, שבאות אחלה להקות וכו', אבל הם לא באים.
אני לא מבין את זה!!! מוסיקה!!! כמה כבר להקות כבר באות לפה. ועוד איזה????!!!!
כסף בא והולך, אבל לא בטוח שהלקות האלה.
שראיתי שיש ארוע כזה, היית על גבול לא להאמין.
דרך אגב - אנשים אומרים פה, שבאות אחלה להקות וכו', אבל הם לא באים.
אני לא מבין את זה!!! מוסיקה!!! כמה כבר להקות כבר באות לפה. ועוד איזה????!!!!
כסף בא והולך, אבל לא בטוח שהלקות האלה.
שראיתי שיש ארוע כזה, היית על גבול לא להאמין.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
מתן,
עוד טעות שהייתה בפסטיבל, זה כמות להקות בסדר גודל עולמי ומן הסתם הצדיק את המחיר. אם היו מביאיםלתאריך הזה את אופת' במחיר שנע סביב ה180 שקל, הם היו רואים תנועה ערה במחירי הכרטיסים.. להביא כמות כזו גדולה של להקות ולהדביק מחיר שמן הסתם הוא הגיוני ונכון, אבל גדול על הישראלים.. להקות בסדר גודל כזה צריך להביא בטיפין טיפין..
בנוגע לדרים למרות שזאת הייתה דוגמא..
הם מצליחים בארץ וכמעט כל בנאדם חדש שאני פוגש שאוהב דרים והיה מוכן לשלם סכום של 200 שקל להופעה שלהם.. מחיר שנע סביב ה250 להופעה של דרים, יבואו ותהיה תפוסה מלאה.. הן בגלל הכיוון הפרוגסיבי שלה, והן בגלל ההצלחה האדירה שיש לה כאן בארץ..
אם יביאו אותם במחיר הזה, אני מאמין שיגיעו ה8 אלך להערכתי.. וזה פונה לקהל רחב ידים ולא לקהל ספציפי...
עוד טעות שהייתה בפסטיבל, זה כמות להקות בסדר גודל עולמי ומן הסתם הצדיק את המחיר. אם היו מביאיםלתאריך הזה את אופת' במחיר שנע סביב ה180 שקל, הם היו רואים תנועה ערה במחירי הכרטיסים.. להביא כמות כזו גדולה של להקות ולהדביק מחיר שמן הסתם הוא הגיוני ונכון, אבל גדול על הישראלים.. להקות בסדר גודל כזה צריך להביא בטיפין טיפין..
בנוגע לדרים למרות שזאת הייתה דוגמא..
הם מצליחים בארץ וכמעט כל בנאדם חדש שאני פוגש שאוהב דרים והיה מוכן לשלם סכום של 200 שקל להופעה שלהם.. מחיר שנע סביב ה250 להופעה של דרים, יבואו ותהיה תפוסה מלאה.. הן בגלל הכיוון הפרוגסיבי שלה, והן בגלל ההצלחה האדירה שיש לה כאן בארץ..
אם יביאו אותם במחיר הזה, אני מאמין שיגיעו ה8 אלך להערכתי.. וזה פונה לקהל רחב ידים ולא לקהל ספציפי...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הכל תלוי בשיווק. הופעה של דרים ת'יאטר לא צריך לשווק כפרוגרסיב, אלא כלהקת הרוק בין המצליחות ביותר בעולם, וככה להביא גם חובבי רוק אנד רול, גם חובבי הבי מטאל, גם חובבי פרוג וכו'. עוד חזון למועד 

-
- בריל!
גם אם תחתים מליון וחצי איש זה לא מבטיח לך שיקנו כרטיסים! ככה זה במדינה שלנו אנשים יודעים רק לדבר, כשזה מגיע למעשים אין על מי לסמוך .
אני אישית יותר ממאוכזב ממה שקרה, אני קצת מיואש. גם זה דפק לי את הטיול כי יכולתי להמשיך אותו עוד כמה ימים. גם אני צריך להתעסק עם החרא של להחזיר כסף לאנשים על הופעה שאני לא תכננתי, ואני לא ביטלתי.
קצת נמאס לי מהגישה המחורבנת הזאת בארץ, ולכן אני גם מפסיק לנסות לשכנע מפיקים להביא לכאן להקות. אם מפיק רוצה לקחת את הסיכון - שיהיה לו לבריאות ואני אעזור לו, אבל את מסע השכנועים שעשיתי עד היום אני מפסיק.
המפיקים הבטיחו לי שההופעה לא תתבטל לא משנה מה, והם שיקרו אז יש לי בטן מלאה גם עליהם, שלא תחשבו שאני מנסה להגן עליהם או משהו כזה.
אני אישית יותר ממאוכזב ממה שקרה, אני קצת מיואש. גם זה דפק לי את הטיול כי יכולתי להמשיך אותו עוד כמה ימים. גם אני צריך להתעסק עם החרא של להחזיר כסף לאנשים על הופעה שאני לא תכננתי, ואני לא ביטלתי.
קצת נמאס לי מהגישה המחורבנת הזאת בארץ, ולכן אני גם מפסיק לנסות לשכנע מפיקים להביא לכאן להקות. אם מפיק רוצה לקחת את הסיכון - שיהיה לו לבריאות ואני אעזור לו, אבל את מסע השכנועים שעשיתי עד היום אני מפסיק.
המפיקים הבטיחו לי שההופעה לא תתבטל לא משנה מה, והם שיקרו אז יש לי בטן מלאה גם עליהם, שלא תחשבו שאני מנסה להגן עליהם או משהו כזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אנת'ם הודיעו בפייסבוק שהם הם הולכים להחזיר את הכסף למי שירצה להזדכות על כרטיסים. זה כבר בשורה טובה.
מתן, אשמח לדעת מתי זה יהיה אפשרי.
כשיבואו עם תאריך חדש שכנראה יהיה באזור הדצמבר - נראה מה יביאו, ואז אחליט אם לקנות כרטיס מחדש...
בינתיים נראה לי שכבר לא יהיו שם להקות שאני רוצה לראות.
מתן, אשמח לדעת מתי זה יהיה אפשרי.
כשיבואו עם תאריך חדש שכנראה יהיה באזור הדצמבר - נראה מה יביאו, ואז אחליט אם לקנות כרטיס מחדש...
בינתיים נראה לי שכבר לא יהיו שם להקות שאני רוצה לראות.
Music Is The Energy Of Life!
- MrReD
- שגריר האופת'
גם אם יהיה בדצמבר פסטיבל עם הליין אפ הכי מטורף ששמעתי עליו, אני יקנה כרטיס רק בקופות או מתי שאני שומע שהכרטיסים עומדים להגמר. על הזין שלי עכשיו לקנות כרטיס בצפייה חודשיים לפני ואז לאכול אותה.