במסגרת רוח הנוסטלגיה והגעגועים לקווסטים שתקפה אותי החלטתי לרכוש מס'
משחקים דרך איביי. אחד המשחקים שאני מעוניינת בו הוא משנת 2001 במקור
אבל יצאה חבילה מיוחדת לאחרונה ורשום מהן הדרישות מהמחשב, הכל בסדר חוץ
מזה שיש לי ויסטה במחשב הנייד (לצערי) ורשום שהתוכנה תעבוד על חלונות מכל מיני סוגים
וגם tested on vista. עכשיו מה'זתומרת שבדקתם .. האם זה יעבוד או לא?
מה דעתכם המומחים?
בא לי לשחק אבל אני לא אזמין אם לא אדע שזה הולך לפעול
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
חשבתי ככה אבל זה נשמע לי מוזר שכתוב שיתמוך בחלונות 98 XP וכו' ואז כתוב ש"נוסה"
על ויסטה אז כאילו הם לא מבטיחים שום דבר
נראה לי שאנסה , תודה!
(מה זה התעורר בי החשק למשחקים חדשים לאחרונה.. אני יודעת שזה לא השרשור
המתאים אבל אולי אקנה גם סם ומקס בהזדמנות )
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
חיפשתי ולא מצאתי..
חוץ מזה הסיכוי שאקנה אם כבר יש לי במחשב הוא קלוש ..
זה לא כמו דיסקים של מוסיקה שאם ממש בא לי על המקוריים אז אוציא כסף.
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
סגרתי עם מישהו מראשון על Xbox 360 פרימיום עם איזה 7 משחקים, מטען לשלט והמכשיר גם פרוץ.
בעיקרון קבענו שאני יקנה ממנו עוד בערך 10 ימים (שאני אקבל משכורת) והוא לא יקח יותר הצעות. נקווה לטוב
ניר, התקנתי את כרום, והוא אכן מהיר יותר, ואין לו שום בעיה בעברית. אבל משום מה הוא לא מציג וידאו בהמון אתרים (כמו בפיירפוקס לפי מה שהבנתי, אני עדיין באקספלורר).
יש לך מושג איך פותרים את זה? ולמה לעזאזל הוא פותח בכל אתר חדש שאני נכנס אליו חלון חדש עם דף ריק?
יש לי תחושה שיש עוד זמן עד שהתוכנה תפעל כמו שצריך. וחוץ מזה, למי שחושש מהפרטיות שלו - הסכם השימוש כולל ויתור על בעלות של כל מה שאנחנו יוצרים בעזרת הדפדפן. ככה לפחות קראתי איפשהוא.
אני לא יודעת עד כמה זה קשור לכאן אבל זה נראה לי הכי מתאים
יש לי שאלה קצת מוזרה לגבי האימיול
יש לי את הגירסא החדשה של אימול 2008 , עכשיו שאני מבצעת חיפוש של להקה או זמר כל שהו זה מוצא לי רק שירים שלו ולא גם אלבומים כמו שהיה אפשרי באימיול הישן יותר שישר היה מוצא גם אלבומים , ואם אני רושמת את שם האלבום אז זה לא מוצא בכלל
למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואיך אפשר לפתור אותה???
לאחר כשבוע של שימוש, אני לא יכול לחזור לאקספלורר או לעבור לפיירפוקס. הוא פשוט מהיר יותר בכל קנה מידה. עם זאת, יש איתו כמה בעיות שפשוט גורמות לי לתהות למה בכלל להישאר.
קודם כל, ברגע שמנסים להפעיל וידאו באתרים מסוימים, הוא פשוט קופא לכמה שניות. לפעמים קורס. התלות שלו ב CPU של המחשב כל כך גדולה, שאם אני מנסה לשחק משהו מעט כבד על המחשב (לא סוליטייר וכאלה), וכרום פועל ברקע, הכל זז ממש לאט (הלפטופ שלי לא הכי חדיש, ובכל זאת, אני לא משחק במשהו שעל קצה גבול היכולות של המחשב שלי).
אז למה אני נשאר?
כי אחרי הכל (אחרי ששוב עושים למחשב ריסטרט), הוא לוקח את כולם בהליכה מבחינת ממשק ומהירות, פשוט נוח. כשאני רוצה לראות וידאו שתוקע לי את המחשב, אני שוב חוזר לאקספלורר. אתמול עשיתי השוואה, פתחתי קודם כל את האקספלורר. לקח לו 15 שניות לפתוח את YNET פתיחה מלאה. לכרום לקח 2 שניות. הרוב כבר היה שם אחרי פחות משניה...
אני מניח שגוגל כבר יעשו מקצה שיפורים ויעדכנו, זה רק ענין של זמן, הבסיס מוצלח ביותר, נשאר רק לעשות ליטושים (כמו לסדר את הענין עם העברית בג'ימייל, ופה בפורום, וכאלה) ונשאר מצד בעלי האתרים לסדר שהקוד יעבוד עם כל הדפדפנים (בנקים, אוניברסיטאות, קופות חולים, לא כולם מסתדרים עדיין עם כרום).
מישהו יכול לעזור לי עם הסולסיק? הממשק ממש על הפנים. מאוד מסובך בהתחלה. הצלחתי להריץ חיפוש ולבחור תיקיות מסויימות שאני רוצה להוריד, אבל א. החיפוש מאוד מסורבל ולא מאורגן היטב. ב. מהירות ההורדה מאוד נמוכה. יש למישהו טיפים, עצות ועזרה למחפש-נשמה המתחיל?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem