אשכול לימודים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול לימודים

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ציון בגרות סופיים (כולל מגן).
מתמ' 001 - 100
לשון - 81
היסטוריה ( :( :irked: ) - 52
מינהל - לא ידוע
תמונה
playground_love
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי playground_love »

יאאאא יש ציוני בגרות?! :o
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
playground_love
דרימיסטית שרופה

כתוב שיהיו ציונים לבגרויות של הקיץ רק ב24.9
אוף כבר התרגשתי לראות כמה קיבלתי בפסיכו' וסוציו'!
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

די פסיכולוגיה זה כזה משעמם :cry: :cry: :cry:
המורה המפגרת חופרת לנו כבר איזה 6 שעות על אותו ניסוי בשקל של הכלב והפעמון.. נמאס יא מפגרת! אני יכול להגיד בביטחון די מלא שעל הדקה הראשונה שהיא הסבירה את הניסוי כבר כולם הבינו אותו, ומסיבה לא ברורה בכלל היא ממשיכה לחפור על זה באופן לא מובן.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני מרגש אותו דבר בחשבונאות.....
המורה חוזרת על הדברים הכי קלים בעולם איזה 10 שיעורים.
שאמרנו לה שהיא צריכה להאיץ את קצב הלימוד היא אמרה שזה נחשב שהיא מלמדת ממש מהר. :roll:
רצינו לצחוק לה בפנים אבל לא נעים... היא מבוגרת.
תמונה
playground_love
דרימיסטית שרופה

חחחחחחחחח עילי :love:
ואגב פסיכו' זה ממש לא משעמם, עכשיו אתה לומד את כל השיעמום, לקראת אמצע שנה יתחיל להיות מעניין... אני אישית נורא נהניתי מהשיעורים.
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

לדעתי זה פשוט כי זאת מורה מחורבנת לגמרי שהורסת את כל החשק ללמוד.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

ימי שישי כ-ל כ-ך משעממים!!!
המורה חופרת במשך שלושה שבועות כבר על קדושין, ארוסין ונשואין. ורוב הדברים בכלל לא תקפים לעכשיו.
:sleep:
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

אני לא מבינה אנשים שהולכים ללמוד משהו שלא קשור אליהם ולא מעניין אותם בכלל...אני ממש תוהה איך אפשר! חברה שלי הייתה אמורה ללמוד תקשורת משולב עם עוד כל מיני דברים שממש עניינו אותה, וכעבור חודשיים אני מדברת איתה עכשיו ומסתבר שבסוף היא תלמד הנדסה..שאלתי אותה אם זה מעניין אותה והיא ענתה בקול מבאס.."לא ממש, פשוט אמרו לי שזה יותר מעשי" וממש ריחמתי עליה. עכשיו היא נדפקה 3 שנים עם מקצוע שהיא שונאת שאין לה קשר אליו, איך אפשר רק בגלל שזה יותר "מעשי"?!
אני אישית לא הייתי שורדת בלימודים שלא מעניינים אותי, זה לגמרי מוריד את המוטיבציה ומדכא במיוחד כי כביכול אמורים לעבוד במקצוע הזה אח"כ, והחברה הזאת שלי הכי לא קשורה להנדסה...
ממש הזוי.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

רק עכשיו בדקדתי בגרויות. איזה כיף

תולדות האומנות: בחינה-99 סופי-95
היסטוריה: בחינה-69 סופי-66
לשון: בחינה-67 סופי-65
מתמטיקה: בחינה-100 סופי-96

כן כן,אני מרוצה מ66 ו65 בהיסטוריה ולשון. :oops:
וואלה אני שמח :D
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

איך הייתי מרוצה עם 66 בהיסטוריה... אין לך מושג איך הייתי צוהל! (לא באמת אמרת צוהל עכשיו נכון?!
Nabo כתב:אני לא מבינה אנשים שהולכים ללמוד משהו שלא קשור אליהם ולא מעניין אותם בכלל...אני ממש תוהה איך אפשר! חברה שלי הייתה אמורה ללמוד תקשורת משולב עם עוד כל מיני דברים שממש עניינו אותה, וכעבור חודשיים אני מדברת איתה עכשיו ומסתבר שבסוף היא תלמד הנדסה..שאלתי אותה אם זה מעניין אותה והיא ענתה בקול מבאס.."לא ממש, פשוט אמרו לי שזה יותר מעשי" וממש ריחמתי עליה. עכשיו היא נדפקה 3 שנים עם מקצוע שהיא שונאת שאין לה קשר אליו, איך אפשר רק בגלל שזה יותר "מעשי"?!
אני אישית לא הייתי שורדת בלימודים שלא מעניינים אותי, זה לגמרי מוריד את המוטיבציה ומדכא במיוחד כי כביכול אמורים לעבוד במקצוע הזה אח"כ, והחברה הזאת שלי הכי לא קשורה להנדסה...
ממש הזוי.
ככה זה בדיוק אני בהיסטוריה...
פשוט קשה לי להתרכז בזה, אולי השנה יהיה יותר קל כי אומרים שזה על חומר יותר מעניין.

נ.ב
במינהל קיבלתי 90 סופי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אני לא מוצא את הקוד משתמש שלי.. אז אני צריך לחכות שיחזור הבצפר..
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Nabo כתב:אני לא מבינה אנשים שהולכים ללמוד משהו שלא קשור אליהם ולא מעניין אותם בכלל...אני ממש תוהה איך אפשר! חברה שלי הייתה אמורה ללמוד תקשורת משולב עם עוד כל מיני דברים שממש עניינו אותה, וכעבור חודשיים אני מדברת איתה עכשיו ומסתבר שבסוף היא תלמד הנדסה..שאלתי אותה אם זה מעניין אותה והיא ענתה בקול מבאס.."לא ממש, פשוט אמרו לי שזה יותר מעשי" וממש ריחמתי עליה. עכשיו היא נדפקה 3 שנים עם מקצוע שהיא שונאת שאין לה קשר אליו, איך אפשר רק בגלל שזה יותר "מעשי"?!
ממש הזוי.
כנראה שמבחינתה היא לא הייתה מסוגלת לעשות את האיזון של "תפקיד מעניין" עם משכורת קצת פחות טובה, ולכן הלכה למשהו מעשי שכנראה יניב לה יותר פירות בעתיד, אבל אם היא לא קשורה להנדסה אולי היא תתפכח תוך כדי הלימודים ותעזוב לטובת התחום המקורי שלה. הבעיה נאבו היא שמרבית המקצועות שאת לומדת בארץ, אין מה לעשות איתם לצערי הרב, ואת בסופו של דבר עובדת בשירות לקוחות או סוכנת מכירות סחוטה. מי שחי פה טוב ונהנה הם אלה שעובדים בהייטק,בהנדסה,עריכת דין,רפואה ובעולם התחתון. המדינה פה מדכאת השכלה והשכלה גבוהה, ויש יותר סיכוי שתחיי חיים טובים בתור באסטיונרית מאשר מישהי מלומדת, זה מצב אבסורדי, אך זוהי המציאות ואני יכול להעיד עליה בצורה הכי טובה.
בחו"ל לעומת זאת, מעודדים השכלה גבוהה (המדינה מממנת על חשבונה) ,יש היצע של עבודות בכל התחומים, גם בתחומי מדעי המדינה,החברה,הרוח, בשביל זה המדינות האלה רחוקות ומפותחות יותר מאיתנו שנות אור, ובשביל זה גם איכות החיים גבוהה יותר ואין את הפערים בין העניים לעשירים שיש פה.
תולדות האומנות: בחינה-99 סופי-95
היסטוריה: בחינה-69 סופי-66
לשון: בחינה-67 סופי-65
מתמטיקה: בחינה-100 סופי-96

כן כן,אני מרוצה מ66 ו65 בהיסטוריה ולשון
עוד דוגמא לבעייתיות של החינוך בארץ ולשטיפת המוח שכולם עוברים. מה יש לעשות עם 100 במתמטיקה ו-99 בתולדות האומנות? מה זה נותן בחיים? איך אפשר להיות מרוצה מציון "מספיק" בהסטוריה ולשון? אלו דווקא צריכים להיות המקצועות הכי חשובים יחד עם אזרחות, ודווקא בהם אנשים מקבלים ציונים נמוכים.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אתה אומר שהנדסה זה חשוב, אבל השקעה במתמטיקה בסיסית - זה לא חשוב.
אתה אומר שהיסטוריה זה חשוב, אבל אומנות לא (שייך לאותה קטגוריה).

למה הרחבת אופקים (ידע מתחומים שונים, לתת לאדם לבטא את עצמו ולמצוא את מה שהוא אולי יאהב מעבר לחבילת הבסיס שהמכונה החברתית מספקת לכל אזרח) זה "לא חשוב"?
לפי מה שאני מבין ממה שאתה כותב, נראה שאתה מסכים עם דעת משרד האוצר בהחלטותיו לסגור פקולטות רבות באוניברסיטאות, כי הן לא כדאיות או תורמות למדינה. זה מה שמתבטא בדבריך.

אם לא, אז אתה צריך להיות עקבי יותר.

אבל כן, גם אזרחות ולשון והיסטוריה זה חשוב ללא ספק, אנשים הם פשוט ריאליים יותר, ריאליים פחות, כאלו יותר וכאלו פחות וצריך למצוא דרך המתאימה להעביר ידע.
זו גם אשמת משרד החינוך עם שיטותיו האנכרוניסטיות ולאו דווקא התלמידים. אם המצב היה כל-כך פשוט זה עוד היה טוב. כולם אשמים, כל הצדדים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אתה אומר שהנדסה זה חשוב, אבל השקעה במתמטיקה בסיסית - זה לא חשוב.
אתה אומר שהיסטוריה זה חשוב, אבל אומנות לא (שייך לאותה קטגוריה).
הסטוריה ולשון הם מקצועות שצריכים להיות הבסיס להשכלה של כל בן אדם, ברגע שאין בסיס, אי אפשר לבנות השכלה בתחומים אחרים, ולכן החינוך פה נראה כמו שהוא נראה.
למה הרחבת אופקים (ידע מתחומים שונים, לתת לאדם לבטא את עצמו ולמצוא את מה שהוא אולי יאהב מעבר לחבילת הבסיס שהמכונה החברתית מספקת לכל אזרח) זה "לא חשוב"?
לפי מה שאני מבין ממה שאתה כותב, נראה שאתה מסכים עם דעת משרד האוצר בהחלטותיו לסגור פקולטות רבות באוניברסיטאות, כי הן לא כדאיות או תורמות למדינה. זה מה שמתבטא בדבריך.
כי נוצר פה אבסורד שאנשים חושבים שמתמטיקה זה המקצוע הכי חשוב בלימודים, ולדעתי הוא לא, כי הוא לא תורם לך שום דבר לחיים. זה שאתה יודע לזהות פרבולה, לא עוזר לך בחיים, אלא אם שאיפותיך הם לעשות דוקטורט במתמטיקה, ואת זה רוב האנשים כידוע לנו לא עושים. לא הבנת מה כתבתי, כי כתבתי שהמדינה מדכאת השכלה גבוהה ולא מעודדת אותה. נהפוך הוא, אני בעד שיהיו פקולטות שונות ומגוונות באוניברסיטה , על מנת שבעתיד יהיו גם מקומות עבודה בתחומים המגוונים האלה, אבל את המדינה הזאת מעניין רק בטחון בטחון ועוד פעם בטחון.
אבל כן, גם אזרחות ולשון והיסטוריה זה חשוב ללא ספק, אנשים הם פשוט ריאליים יותר, ריאליים פחות, כאלו יותר וכאלו פחות וצריך למצוא דרך המתאימה להעביר ידע.
זו גם אשמת משרד החינוך עם שיטותיו האנכרוניסטיות ולאו דווקא התלמידים. אם המצב היה כל-כך פשוט זה עוד היה טוב. כולם אשמים, כל הצדדים.
זה לא משנה אם אתה ריאלי יותר או ריאלי פחות, לשיטתי, הסטוריה ולשון הם מקצועות חשובים יותר מאשר מתמטיקה. הנטייה להזניח אותם, חוזרת כמו בומרנג אח"כ בעתיד. על שיטותיו האנכרוניסטיות של משרד החינוך אנחנו יכולים לעשות דיון נפרד. כמו שאמר מאמן הכדורגל הדגול דוביד שווייצר ז"ל: "כולם עובדים על כולם".
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

רק אני לא מבין מה הבעיה עם הציון המעולה בתולדות האמנות?
אם הבן אדם אוהב מקצועות הומניים ולא ראלים ומעדיף קרירה של אמנות נגיד?

אישית אני כמעט ולא מתעניין במקצועות הראלים..ולא איכפת לי להוציא בהם ציון רק "עובר".
אבל אולי אני לא מתאים פה, כי אני דווקא הסטוריה כן מאוד אוהב, ואזרחות שציינת פה גם מאוד מעניין אותי בשיעורים(והרבה מריבות עם וואנבי ציוניים בכיתה :yes: )

ד"א לגבי אזרחות, תמיד לומדים שנה אחת לבגרות ואז עושים אותה, איך אתה מצפה שבאמת יוכלו להפיק מזה משהו אם כל מה שאתה מספיק זה לשנן לקראת הבגרות המפגרת?
למזלי אצלנו החליטו ללמד אזרחות גם בי' ויא' והבגרות ביב'(למדנוגם לפני כן)..וזה צעד ממש טוב, השאלה אם זה בכל הארץ או רק אצלנו.
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

טל רודס כתב:
ממש הזוי.
כנראה שמבחינתה היא לא הייתה מסוגלת לעשות את האיזון של "תפקיד מעניין" עם משכורת קצת פחות טובה, ולכן הלכה למשהו מעשי שכנראה יניב לה יותר פירות בעתיד, אבל אם היא לא קשורה להנדסה אולי היא תתפכח תוך כדי הלימודים ותעזוב לטובת התחום המקורי שלה. הבעיה נאבו היא שמרבית המקצועות שאת לומדת בארץ, אין מה לעשות איתם לצערי הרב, ואת בסופו של דבר עובדת בשירות לקוחות או סוכנת מכירות סחוטה. מי שחי פה טוב ונהנה הם אלה שעובדים בהייטק,בהנדסה,עריכת דין,רפואה ובעולם התחתון. המדינה פה מדכאת השכלה והשכלה גבוהה, ויש יותר סיכוי שתחיי חיים טובים בתור באסטיונרית מאשר מישהי מלומדת, זה מצב אבסורדי, אך זוהי המציאות ואני יכול להעיד עליה בצורה הכי טובה.
בחו"ל לעומת זאת, מעודדים השכלה גבוהה (המדינה מממנת על חשבונה) ,יש היצע של עבודות בכל התחומים, גם בתחומי מדעי המדינה,החברה,הרוח, בשביל זה המדינות האלה רחוקות ומפותחות יותר מאיתנו שנות אור, ובשביל זה גם איכות החיים גבוהה יותר ואין את הפערים בין העניים לעשירים שיש פה.
כן אבל לא התכוונתי להשוות בין איכות החיים פה לבין חו"ל כי יש אנשים (כמוני) שלרדת מהארץ זו לא אופציה בשבילם ורוצים לחיות פה. אז עם האפשרויות (הטובות פחות מחו"ל או לא, שיהיה) שיש לנו כרגע- אני לא מבינה איך הולכים לכיוונים "מעשיים" בניגוד לאני האמיתי שלך..
אני מסכימה שבהרבה מקרים אין מה לעשות עם תואר, גם אנשים שמוציאים דוקטורט יכולים להתקע בתור פקידים..אז למה לא אם כבר להוציא תואר במשהו שנהנית ללמוד? זה מה שאני לא מבינה.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן אבל לא התכוונתי להשוות בין איכות החיים פה לבין חו"ל כי יש אנשים (כמוני) שלרדת מהארץ זו לא אופציה בשבילם ורוצים לחיות פה. אז עם האפשרויות (הטובות פחות מחו"ל או לא, שיהיה) שיש לנו כרגע- אני לא מבינה איך הולכים לכיוונים "מעשיים" בניגוד לאני האמיתי שלך..
אני מסכימה שבהרבה מקרים אין מה לעשות עם תואר, גם אנשים שמוציאים דוקטורט יכולים להתקע בתור פקידים..אז למה לא אם כבר להוציא תואר במשהו שנהנית ללמוד? זה מה שאני לא מבינה.
תשמעי, את לא צריכה לסגור בפניך את אופציית הירידה מהארץ מראש, כי לארץ תמיד תוכלי לחזור במידה ויהיה רע. ולפי כתבה שהייתה לפני שבוע בעיתון, רוב היהודים בעולם גרים בחו"ל ולא בישראל, ויש לכך סיבה. חברה שלך פשוט פרגמטית, היא עושה ויתור על ההנאה על מנת להבטיח הכנסה, הרבה אנשים עושים זאת פה. מה יעזור לה למשל (דוגמא) תואר במדע המדינה בארץ, כאשר אי אפשר למצוא בזה עבודה?
רק אני לא מבין מה הבעיה עם הציון המעולה בתולדות האמנות?
אם הבן אדם אוהב מקצועות הומניים ולא ראלים ומעדיף קרירה של אמנות נגיד?

אישית אני כמעט ולא מתעניין במקצועות הראלים..ולא איכפת לי להוציא בהם ציון רק "עובר".
אבל אולי אני לא מתאים פה, כי אני דווקא הסטוריה כן מאוד אוהב, ואזרחות שציינת פה גם מאוד מעניין אותי בשיעורים(והרבה מריבות עם וואנבי ציוניים בכיתה :yes: )

ד"א לגבי אזרחות, תמיד לומדים שנה אחת לבגרות ואז עושים אותה, איך אתה מצפה שבאמת יוכלו להפיק מזה משהו אם כל מה שאתה מספיק זה לשנן לקראת הבגרות המפגרת?
למזלי אצלנו החליטו ללמד אזרחות גם בי' ויא' והבגרות ביב'(למדנוגם לפני כן)..וזה צעד ממש טוב, השאלה אם זה בכל הארץ או רק אצלנו.
לא צריך להיתפס לציון באומנות כבעיה, אני האחרון שאהיה נגד מקצועות הומאניים. יפה מאד שאתה אוהב הסטוריה ואזרחות, הלוואי שיותר אנשים היו חושבים כמוך. לגבי לימוד אזרחות, זה כבר קשור לפוסט הקודם של עידן ושלי לגבי שיטות החינוך בארץ. בכלל כל מערכת החינוך בארץ מבוססת על שינון בע"פ ואין שום תהליך למידה, אלא רק "למידה" למבחן על מנת להוציא ציון.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני לומד השנה ובי"ב אזרחות והבגרות בסוף י"ב, אני חושב, זה נראה לי הכי הגיוני, כי אני לומד השנה והבגרות שנה הבאה....
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

המורה לאזרחות שלנו נזכרה לחזור לארץ, וכנראה נתחיל ללמוד אחרי סוכות (או אולי יום שני הקרוב).
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
שלח תגובה