TARJA מגיעה להופעה בארץ - 31.10.08
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
TARJA מגיעה להופעה בארץ - 31.10.08
המכירה באתר www.hadran.co.il , מי שקונה בין הראשונים יהנה ממחיר של 199 ש"ח, 30 ש"ח פחות מהמחיר הרגיל שעומד על 229 ש"ח. מי שאוהב את Nightwish של תקופת השיא (עם טריה כמובן), כדאי לו ללכת להופעה הזאת למרות שטריה מבצעת חומר סולו שלה, כי קול כמו שלה שומעים פעם ביובל!!!
-
- דרימיסט שרוף
Re: TARJA מגיעה להופעה בארץ - 31.10.08
או ששומעים קולות יותר טובים משלה כמה פעמים בשנה 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ממש ממש לא, NIGHTWISH למשל צריכים לסגור מזמן את הבסטה כי הם לא שווים כלום בלעדיה, היא שהפכה את המוסיקה שלהם לייחודית והביאה להם הצלחה לעומת להקת פאוור סימפוני אחרות. היחידה שיכולה להתקרב אליה באיכות היא אנק ואן-גירסברגן, אבל היא גם לא עושה יותר מטאל. כל שאר הזמרות , יכולות רק לצחצח לטריה את הנעליים.gils77 כתב:או ששומעים קולות יותר טובים משלה כמה פעמים בשנה
-
- דרימיסט שרוף
לא אמרתי שהזמרות עם הקול שעולה על טאריה שרות מטאל 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אל תתחכם, אנחנו בפורום שקשור למטאל אחרי הכל ולא בפורום מוסיקה חסידית.gils77 כתב:לא אמרתי שהזמרות עם הקול שעולה על טאריה שרות מטאל
-
- דרימיסט שרוף
עלית עליי...זמרות חסידיות עושות לי אתזה(למרות שאין דבר כזה..לא? הן נשים הרי לא?)
בכל מקרה, כתבתי את זה אך ורק בגלל ההשוואה שהטרידה אותי קצת לזמרות אופרה אמיתיות.
בכל מקרה, כתבתי את זה אך ורק בגלל ההשוואה שהטרידה אותי קצת לזמרות אופרה אמיתיות.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אתה לא צריך להיות מוטרד גם טריה היא זמרת אופרה אמיתית 

- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
היא ממש לא טובה מבחינת רמה של זמרת אופרה, בנייטוויש ובסגנון הזה היא עושה את שלה כי היא גימיק.
אני נהנה מדי פעם לשמוע איזה שיר של נייטוויש אבל סתם בשביל לעשות סדר, היא על הגבול בין זמרת לזמרת אופרה.
אני נהנה מדי פעם לשמוע איזה שיר של נייטוויש אבל סתם בשביל לעשות סדר, היא על הגבול בין זמרת לזמרת אופרה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איך היא על הגבול אם יש לה קול אופראי נטו? (הערה: גילדי הוא לא זמר אופרה). 

- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
טל רודס כתב:הערה: גילדי הוא לא זמר אופרה.

בכל מקרה הכוונה הייתה להדגיש את העובדה שאם היא נמדדת בתור זמרת אופרה אז היא ממש גרועה בתחום הזה.
היא נושא כל כך לא חשוב לדון עליו אז דיי

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
דווקא לדעתי היא נושא חשוב מאד, תודה על הבהרתך בקשר לאיכויות האופראיות.
-
- דרימיסט שרוף
חחחח גילדי...
בדיוק מה שהתכוונתי, שבתור זמרת אופרה היא לא טובה בכלל..בכל מקרה הקול שלה יפה בשביל המטאל הסימפוני הזה שהם עושים(כבר בלעדיה, ואת הסולו שלה לא שמעתי..אז בהופעה אני בטוח לא איהיה)
בדיוק מה שהתכוונתי, שבתור זמרת אופרה היא לא טובה בכלל..בכל מקרה הקול שלה יפה בשביל המטאל הסימפוני הזה שהם עושים(כבר בלעדיה, ואת הסולו שלה לא שמעתי..אז בהופעה אני בטוח לא איהיה)
-
- דרימיסט-על
אני בהחלט מתכוון להגיע, זה חלום לראות את טריה. רק חבל שזה בלי להקת-האם 

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם אני כנראה מגיע, ויש לי להשלים חוב מ-2003. באוגוסט 2003 ראיתי את Nightwish בלונדון ונהניתי מאד, אחרי ההופעה פגשתי את הלהקה בבקסטייג', הצטלמתי עם תומאס הקלידן ואז כשבאתי להצטלם עם TARJA נגמרה לי הבטריה במצלמה... הייתי מבחינתי מחזיר את הגלגל אחורה ומצטלם קודם עם טריה. 

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני זוכר בזמנו שגם הלכת לחדר שלהם בבית המלון
והרצתם צחוקים 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נכון מאד, אחרי ההופעה הלכנו למלון שלהם עם מרקו הבסיסט וג'וקה המתופף, מרקו היה מסטול ושיכור כי כל ההופעה הוא שתה בקבוק וודקה וישר נרדם , והמתופף שלהם ממש נחמד. אגב יש להם איזה מישהו בלהקה שהוא חלק מהצוות, שגם עושה גראולים בשיר PHAROA SAILS TO ORION, סיפר לנו שהוא אכל פעם לוויתן.yyzboy1928 כתב:אני זוכר בזמנו שגם הלכת לחדר שלהם בבית המלוןוהרצתם צחוקים
- Greenburger
- דרימיסט-על
טל רודס כתב:ממש ממש לא, NIGHTWISH למשל צריכים לסגור מזמן את הבסטה כי הם לא שווים כלום בלעדיה, היא שהפכה את המוסיקה שלהם לייחודית והביאה להם הצלחה לעומת להקת פאוור סימפוני אחרות. היחידה שיכולה להתקרב אליה באיכות היא אנק ואן-גירסברגן, אבל היא גם לא עושה יותר מטאל. כל שאר הזמרות , יכולות רק לצחצח לטריה את הנעליים.gils77 כתב:או ששומעים קולות יותר טובים משלה כמה פעמים בשנה
הם שווים ועוד איך בלעדיה, ויש עוד המון דברים שהופכים את המוזיקה שלהם לייחודית. זה בדיוק מה שמדובר עליו בשיר Bye Bye Beautiful, שהם אלו שהפכו אותה לענקית, ולא להיפך, ואחרי ששומעים קצת את האלבום שלה, רואים שזה נכון.
הוא נסיון חיוור לחקות את המוזיקה של נייטוויש, וממש לא מעניין.
ובגלל זה אני לא אבוא להופעה, מה שחבל קצת... כי באמת היא שרה טוב סך הכל.
ואולי mentalstamina מתכוון שהיא נעה על הגבול בין זמרת לזמרת אופרה כי הוא גם שומע את האלבומים האחרונים של נייטוויש עם טריה, ששם היא באמת הפסיקה לשיר אופרה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסטית מתקדמת
תראה, בסופו של דבר, ליריקה ולחן, פנומנלים ככל שיהיו, כשמגיעים יחד עם הקול הלא נכון, הופכים לכמעט אפסיים בחשיבות שלהם (אותו הדבר גם לגבי לחן, במקרים אחרים). יש לי המון הערכה לליריקה של תומאס וללחנים שלו, אבל מהקשבה אחת לדיסק הראשון שלהם, ברור לחלוטין שבלעדיה היה לוקח להם עוד הרבה מאוד זמן להגיע למעמד של היום (של 2005 אם להיות מדוייקים), אם בכלל.Greenburger כתב:הם שווים ועוד איך בלעדיה, ויש עוד המון דברים שהופכים את המוזיקה שלהם לייחודית. זה בדיוק מה שמדובר עליו בשיר Bye Bye Beautiful, שהם אלו שהפכו אותה לענקית, ולא להיפך, ואחרי ששומעים קצת את האלבום שלה, רואים שזה נכון.
הוא נסיון חיוור לחקות את המוזיקה של נייטוויש, וממש לא מעניין.
ובגלל זה אני לא אבוא להופעה, מה שחבל קצת... כי באמת היא שרה טוב סך הכל.
ואולי mentalstamina מתכוון שהיא נעה על הגבול בין זמרת לזמרת אופרה כי הוא גם שומע את האלבומים האחרונים של נייטוויש עם טריה, ששם היא באמת הפסיקה לשיר אופרה.
בלעדיה הייחוד שלהם היה הרבה פחות משמעותי. הלחן אכן קצת שונה, אבל להקות פאוור וסימפוניק שונות היו גם לפניהם. הליריקה באמת יוצאת דופן באיכויות שלה, אבל אם הקול לא מוצלח, מי בכלל מסתכל על הליריקה?
היא זאת שהפכה את המוזיקה למיוחדת. אני בשיא הרצינות לא מבינה איך אפשר להתווכח על זה בכלל.
ואתה יכול מצד שני גם להסתכל על Dark Passion Play. הרמה של האלבום החדש ירדה בצורה משמעותית, לא משנה לאיזה מהאלבומים שלהם אתה מתייחס. וזה לא רק הקול של טאריה שחסר. זה אלבום שפשוט מרגישים בו את ההתעקשות הברוטאלית להמשיך בלי טאריה. הוא כ"כ מאולץ.
אם זה בAmaranth, שלא יבייש את גלגלצ, ובהחלט אמור לבייש את כישורי ההלחנה של תומאס, דרך Bye Bye Beautiful, שהליריקה שלו מרגישה כאילו נכתבה ע"י ילד בן 12 שחברה שלו זרקה אותו, ולא ע"י הכותב המחונן שידוע שהוא, וכלה בEva, שנדמה שתומאס נכשל בלהבין ששיר כזה מינימלי לא יכול להסתמך על קולה של אנט בלבד.
נקודת האור היחידה באלבום הזה, היא מארקו. ששיחק אותה בענק, ובאמת היה טוב לשמוע יותר ממנו. וכמובן, עוד נקודת אור משמעותית בהחלט... הדיסק האינסטרומנטלי

לא הם ולא היא עשו בשכל אחרי הפירוק. אבל מי נפל יותר? הם. ביג טיים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נועה, את כמובן צודקת ואני מסכים איתך בהחלט.
הליריקה באמת יוצאת דופן באיכויות שלה, אבל אם הקול לא מוצלח, מי בכלל מסתכל על הליריקה?
היא זאת שהפכה את המוזיקה למיוחדת. אני בשיא הרצינות לא מבינה איך אפשר להתווכח על זה בכלל. , כל כך נכון!
הליריקה באמת יוצאת דופן באיכויות שלה, אבל אם הקול לא מוצלח, מי בכלל מסתכל על הליריקה?
היא זאת שהפכה את המוזיקה למיוחדת. אני בשיא הרצינות לא מבינה איך אפשר להתווכח על זה בכלל. , כל כך נכון!
- Greenburger
- דרימיסט-על
ומצד שני טאריה לא היתה מגיעה לשום מקום בלעדיהם. תומאס הוא זה שהפך אותה לענקית. רואים את זה טוב בדיסק שלה, שהוא חסר ייחודיות לחלוטין, למרות הקול היפה שלה. כי זה בדיוק מה שאמרת שנכון גם על לחן, אם הקול יפה אבל הלחן לא, הוא לא שווה כלום. בלי המלודיות הגאוניות שתומאס כתב לשירה שלה היא לא היתה מגיעה רחוק.
בסופו של דבר זה היה שילוב מוצלח של שניהם שיצר את המוזיקה הנהדרת של נייטוויש.
ואת צודקת שבזכותה של טאריה הם היו מיוחדים והגיעו רחוק, אבל בעיניי מה שהפך אותם לטובים היה שני דברים: 1) טאריה, 2) המוזיקה עצמה (ולא הליריקה דווקא).
והיום אחרי שהם נפרדו לדרכיהם לנייטוויש עדיין יש את המוזיקה שלהם, והיא עדיין מספיק טובה.
אלבומם האחרון הוא דווקא דוגמה טובה לכך שהם הצליחו טוב מאוד להמשיך בלי טאריה, אני לא מסכים איתך לגביו בכלל.
לעומת זאת טאריה... מוכיחה באלבום הסולו שלה שהיא כלום בלי תומאס, שיכתוב לה שירים טובים.
ואני לא מבין את מה שאמרת על האלבום הראשון שלהם... איך הוא מראה שבלעדי טאריה היה לוקח להם עוד הרבה זמן להצליח, כשהיא שרה איתם באלבום (ולא הצטרפה באלבום מאוחר יותר)?
בסופו של דבר זה היה שילוב מוצלח של שניהם שיצר את המוזיקה הנהדרת של נייטוויש.
ואת צודקת שבזכותה של טאריה הם היו מיוחדים והגיעו רחוק, אבל בעיניי מה שהפך אותם לטובים היה שני דברים: 1) טאריה, 2) המוזיקה עצמה (ולא הליריקה דווקא).
והיום אחרי שהם נפרדו לדרכיהם לנייטוויש עדיין יש את המוזיקה שלהם, והיא עדיין מספיק טובה.
אלבומם האחרון הוא דווקא דוגמה טובה לכך שהם הצליחו טוב מאוד להמשיך בלי טאריה, אני לא מסכים איתך לגביו בכלל.
לעומת זאת טאריה... מוכיחה באלבום הסולו שלה שהיא כלום בלי תומאס, שיכתוב לה שירים טובים.
ואני לא מבין את מה שאמרת על האלבום הראשון שלהם... איך הוא מראה שבלעדי טאריה היה לוקח להם עוד הרבה זמן להצליח, כשהיא שרה איתם באלבום (ולא הצטרפה באלבום מאוחר יותר)?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home