iPhone 3G - Yes or No
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
iPhone 3G - Yes or No
אני צריך את עזרתכם.
אני יכול להשיג בסופ"ש הזה את האייפון 3G פתוח בלי צורך בפריצה. לעומת לפני שנה יש לו את הפיצ'ר של החיבור לexchange שאני יכול לקבל מיילים מהעבודה. זאת הסיבה שאני שוקל אותה עכשיו. חוץ מזה שאני חייב, פשוט חייב טלפון חדש.
אלטרנטיבות הם לחכות לSE XPERIA X1 או לHTC TOUCH HD.
מה אתם אומרים?
אני יכול להשיג בסופ"ש הזה את האייפון 3G פתוח בלי צורך בפריצה. לעומת לפני שנה יש לו את הפיצ'ר של החיבור לexchange שאני יכול לקבל מיילים מהעבודה. זאת הסיבה שאני שוקל אותה עכשיו. חוץ מזה שאני חייב, פשוט חייב טלפון חדש.
אלטרנטיבות הם לחכות לSE XPERIA X1 או לHTC TOUCH HD.
מה אתם אומרים?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
Re: iPhone 3G - Yes or No
אני לא מבין גדול ב Iphoneים אבל לפי מיטב הבנתי הדור הנוכחי יש לו קליטה פחות טובה, עם הרבה יותר באגים, ופחות נוח לעומת הדור הקודם של האייפון. לאבא שלי יש את הדור הקודם והוא ממש מבסוט ממנו, בתור איש עסקים שלא משחק/גולש וזקוק לפיצ'רים של הדור השלישי.
הבנתי שאפל ממש לוחצים על המשתמשים שלהם לעדכן את התוכנה של הפלאפון כדי שהם יוכלו לחסום כל מיני פריצות וכאלה, ושהתוכנה הראשונית ממש בעייתית.
אבל שוב, דעתי אינה מלומדת, והיא מבוססת על שמועות, ולא קריאה מעמיקה בכל מיני פורומים. ואני בכלל שונא דור שלישי ומתרחט שלא נשארתי עם הנוקיה 6230 שהחזיק מעמד שלוש שנים עם שני ביקורים תמימים בתיקונים, שום בעיות תוכנה/חומרה עד לחצי שנה האחרונה
הבנתי שאפל ממש לוחצים על המשתמשים שלהם לעדכן את התוכנה של הפלאפון כדי שהם יוכלו לחסום כל מיני פריצות וכאלה, ושהתוכנה הראשונית ממש בעייתית.
אבל שוב, דעתי אינה מלומדת, והיא מבוססת על שמועות, ולא קריאה מעמיקה בכל מיני פורומים. ואני בכלל שונא דור שלישי ומתרחט שלא נשארתי עם הנוקיה 6230 שהחזיק מעמד שלוש שנים עם שני ביקורים תמימים בתיקונים, שום בעיות תוכנה/חומרה עד לחצי שנה האחרונה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לך על זה ניר!
אני כנראה מביא בקרוב 2 אייפונים למכירה, אני אעדכן ברגע שזה יהיה רלוונטי במידה ומישהו פה ירצה לקנות (לך עד אז כבר יהיה אחד
).
אני כנראה מביא בקרוב 2 אייפונים למכירה, אני אעדכן ברגע שזה יהיה רלוונטי במידה ומישהו פה ירצה לקנות (לך עד אז כבר יהיה אחד

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא יודע מה לומר לך... אני אישית ממש לא מתלהב מהאייפונים. את הברירות האחרות אני לא מכיר לעומק בשביל לתת המלצה.
מה רע בנוקיה N95?
מה רע בנוקיה N95?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
גם אין לו מקלדת, וגם הוא לא touch. בנוסף אני לא אוהב את איך שהוא מרגיש לי ביד. bulky כזה...קיצור לא מתלהב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא ידעתי שהמקלדת עקרונית.
שאר הסיבות בהחלט הגיוניות, כנראה זה עניין של טעם. כי מבחינה של תאימות ופונקציונליות הוא לוקח את האייפון
שאר הסיבות בהחלט הגיוניות, כנראה זה עניין של טעם. כי מבחינה של תאימות ופונקציונליות הוא לוקח את האייפון
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט מתקדם
אני אומר לך על HTC. לפחות שם תקבל WM6 ותוכל להתקין מלא תוכנות שימושיות ולשם שינוי שם כן תוכל לנצל את ה GPS, אם תרצה ונראה שהוא גם יעלה פחות.
I'll commit suicide or die trying
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ובאייפון אני לא אוכל להתקין מלא תוכנות שימושיות??
הרי זה החוזק שלו.

-
- דרימיסט מתקדם
כן. אבל ה gps לא ניתן לשימוש באייפון בארץ וזה מה שקובע מבחינתי.
I'll commit suicide or die trying
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
טוב, ביקשתי שיביאו לי... נראה אם זה ייצא.