מהו הדפדפן המועדף עליך?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

מהו הדפדפן המועדף עליך?

Internet Explorer
4
13%
Mozilla Firefox
15
50%
Google Chrome
5
17%
Apple - Safari
1
3%
Opera
2
7%
אחר - פרט
3
10%

סך הכול הצבעות: 30

חתוליס
נעם

Re: מהו הדפדפן המועדף עליך?

שליחה על ידי חתוליס »

משתמש מושבע של Avant.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

פיירפוקס.
הייתי מגיל 0 על אקספולרר, ואז הוא התחיל להיות איטי (נוספו לנו מחשבים בבית, והאינטרנט הואט במקצת בגלל זה) ולסרב להיכנס לי לאיזה פורום...אז עברתי לפיירפוקס ואני באופן כללי די מרוצה...בשבילי שני החסרונות הכי משמעותיים שלו זה שוואלה לא תומכת בו ושאם לשונית אחת נתקעת זה דופק את כל הלשוניות שפתוחות ולא רק את הבעייתית (אאל"ט הדפדפן היחיד עד עכשיו שמתגבר על הבעיה הזאת זה כרום :? ).

בקרוב אני מתכננת לעבור לגוגל. אבל קודם נותנת לו "להבשיל" קצת.
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני דווקא הייתי מילדי Netscape.. אף פעם לא השתמשתי מסחרית בIE (אולי קצת בעצם בין היעלמות NS והופעה השועל)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Layne Smith
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Layne Smith »

הבחירה בין פיירפוקס לגוגל, אקספלורר* אני לא סובלתS: אבל בינתיים אני משתמשת בעיקר בGoogle Chrome. זה נוח ומהיר יחסית, למרות שיש אתרים שהוא מעוות קצת אבל לאמשנה... וגם למרות שבפיירפוקס יש יותר אפשרויות ותוספות שזה הרבה יותר נוח

טוב לא יודעת, בקיצור שניהם X: 
Yes
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Yes »

אני גם אף פעם לא נהגתי להשתמש באקספלורר. לפני פיירפוקס השתמשתי בנטסקייפ, ועם דעיכתו עברתי לפיירפוקס.
אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה