תומך!Instrumedley כתב: תמוז - סוף עונת התפוזים
(פורג ישראלי חביב)
........To Be Continued
הרכב נהדר.
השיר הראשון באלבום "מה שיותר כחול יותר עמוק" הוא יצירת מופת מדהימה! הם ללא ספק היו מושפעים מיס.
תומך!Instrumedley כתב: תמוז - סוף עונת התפוזים
(פורג ישראלי חביב)
........To Be Continued
אני חושב שהרעיון של המלצות זה לתת אלבומים שאנשים לא מכירים, אז די כיוונתי לשם...gils77 כתב:לא שמעתי על שום דבר מפה...נשמע כמו כמה פנינים אבודים(חלקם לפחות)
אני חושב שאנסה את 2 הראשונים.
התחלתי כבר עם Frigale ואז Close To The Edge אבל למה לא לשמוע Relayer אמרו לי שזה אחלה אלבום. ולא כדאי לשמוע את האלבומים לפי סדר ההוצאה שלהם?gils77 כתב:לא את going for the one!!!! לא!
לאומת זאת חובה(אבל רק אחרי שתשמע את הקלאסיים ותאהב אותם):
Tales From Topographic Oceans
היצירה הכי נסיונית של הלהקה, והכי מיוחדת...ללא ספק נכנסת לרשימת האלבומים הטובים שלהם.
ד"א תתחיל עם Close To The Edge ואז Frigale..בחיים לא אם רילאייר, כי אתה עלול להתיאש מוקדם מהצפוי.
פריג'ייל קשה לעיכול? בשניה הראשונה ששמעתי אותו התאהבתי בו, ככה גיליתי אותם כנראה שזה תלוי בבנאדם..gils77 כתב:האמת שסדר ההוצאה זה אחלה.
לא כדאי להתחיל אם פריג'ייל כי הוא די קשה לעיכול(בלשון המעטה)
כששמעתי אותו פעם ראשונה הפרצוף שלי היה ככה וככה
אבל אחרי כמה זמן שלא עזבתי אותו והחלטתי להתעמק בו ולהבין אותו...התאהבתי בו
למה לא את Going For The One?! אלבום פרוגרסיב מדהים! אל תקשיב לו!gils77 כתב:לא את going for the one!!!! לא!
לאומת זאת חובה(אבל רק אחרי שתשמע את הקלאסיים ותאהב אותם):
Tales From Topographic Oceans
היצירה הכי נסיונית של הלהקה, והכי מיוחדת...ללא ספק נכנסת לרשימת האלבומים הטובים שלהם.
ד"א תתחיל עם Close To The Edge ואז Frigale..בחיים לא אם רילאייר, כי אתה עלול להתיאש מוקדם מהצפוי.