הוצאת DVD חדשה: Chaos in Motion

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Re: הוצאת DVD חדשה: Chaos in Motion

שליחה על ידי Dead »

awake00 כתב:מפתיע אותי שאנשים לא מגיבים על ה DVD.
לא כולם קיבלו אותו ?
אני לצערי הרב עדיין מחכה לעותק שלי, שנשלח לפני 13 ימים.
בדרך כלל המשלוח מגיע בערך תוך 8-10 ימים, אך הפעם הוא מתעקב אולי בגלל החגים.
תמונה
תמונה
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם שלי לא הגיע, נתאזר בסבלנות ואז נכין סקירה מפורטת.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

שלי הגיע לפני יומיים. עד עכשיו לא מצאתי זמן לשבת ולראות אותו אבל שמעתי אותו כאודיו וצערי אין לי מילים טובות עליו. קודם כל הסטליסט קצר ולא ממש מעניין. דבר שני זה לאברי שמזייף בטירוווווווווף בחלק גדול מהקטעים, מוזר לי איך בחרו מכל הקטעים שהוקלטו דווקא את הקטעים שבו הוא שר ככה, הרי לא יכול להיות שבכל ההופעות שהוקלטו הוא זייף כל כך.
משמיעה ראשונה ובלי לראות אני חייב לציין שזה נראה כאילו הוציאו DVD כדי להוציא DVD ולא כי יש משהו שבאמת שווה צפייה.
שוב אני מקווה להתבדות, אבל אני חושב שיש לי מספיק שנות דרים כדי להבחין בדבר כזה :(
נו טבו נחכה לDVD של RUSH....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

בריל, כשהאזנתי לגרסת האודיו לפני שה-DVD שוחרר גם אני בהחלט התאכזבתי עמוקות. אבל אחרי שצפיתי ב-DVD משהו השתנה (חלק מהקטעים הלא-טובים של לאברי עדיין שמה (Constant Motion anyone?)), ואני לא יודע אם זה ה-EQ שלי או לא, אבל זה נשמע אחרת. כל החוויה הייתה טובה יותר.

אני כן אומר שזו הוצאה שאני דווקא לא אוכל להאזין לה רק כאודיו. ממש לא ברמה של Budokan או Score
סמל אישי של משתמש
mentalstamina
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי mentalstamina »

נכון האיכות פחות טובה, והביצועים לא מושלמים, אבל דווקא אחד הדברים שיותר עשו לי את זה בDVD הזה זה שהוא לא כמו סקור או בודוקאן. ולא מהבחינה של DVD של הופעה אחת וזהו (לזה הייתי שמח שוב כמובן) אלא בהבדל הפשוט שבודוקאן וסקור וגם סינס (קצת פחות) מתאפיינים במשהו שקרה ללהקה, זה הפך להיות קונצרט. לעומת זאת, פה זה אוסף הופעות, וזה בדיוק העניין, אלו Live shows, ולא קונצרט! הם חיים על הבמה כמו להקה שבאה להופיע לא להעלות קונצרט. הם נהנים וזה השליך (לפחות עלי) בחווית הצפייה המון. זה משהו שהיה חסר לי בדרים מאז Awake in Japan.
אז לסיכום:
בריל בגלל שיש לך מספיק שנים של דרים, אני מאמין שתאהב את הDVD הזה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

סבבה זה מעודד...אני אגיב שוב אחרי שאני אצפה בזה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טוב אז אחרי צפייה מלאה ב-DVD אין ספק שאני לוקח חזרה חלק ממה שכתבתי קודם.
אכן ה-DVD מתחיל רע, הבחירה של השירים הראשונים,ביחד עם השירה הלא טובה של לאברי והסאונד הלא מובן של כל הלהקה ממש מעצבנים!
אבל לאט לאט ה-DVD הזה מתחיל לקבל צורה אחרת, לאברי, כנראה בהופעות אחרות, שר הרבה יותר טוב.
בחירת הקטעים והרצף שלהם היה ממש נחמד ומעניין ובסה"כ נהנתי מההופעות והביצועים.
מה שהכי עיצבן אותי זה איכות הצילום של ה-DVD הזה. היו יכולים כבר לתת מצלמות לקהל (כמו שעשו הביסטי בויז) ולקבל תוצאה מקצועית יותר- פשוט עלוב!
חוץ מזה הסאונד שלא מצליח לשמור על יציבות לא רק בין קטעים, אלא בתוך השירים עצמם במעבר בין אפקטים שונים הסאונד מתחרבן.
בכלל הרמה ההפקתית של ה-DVD הזה די עלובה, וזה שוב מחזיר אותי למסקנה שהם הוציאו את ה-DVD כדי לצאת לידי חובה וזה הכל.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

ואוו אורי ברייטמן בחר לתרגם ביקורת שלא קוטלת כל כך את הDVD החדש!
והכי מפתיע שהיא אפילו מהללת שירים מתוך האלבום האחרון, שאותו ברייטמן קטל בלי לחשוב(או לשמוע) פעמיים.
הביקורת שהוא בחר לתרגם דווקא מפתיעה.
http://mitkadem.homestead.com/reviews/d ... otion.html
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אם ברייטמן בחר לתרגם דווקא את הביקורת הזו מבין שלל הביקורות על ה-DVD, כנראה שהוא באמת מסכים איתה או עם רובה.
זה לאו דווקא מפתיע כי אורי בסה"כ כן מוקיר את דרים ת'יאטר, אבל כמו שהערת - ביקר אותם על זה שהם כביכול "לא מחדשים" ב-SC או "כראוי למעמדם" (טוב זה כבר תוספת שלי :P).

הביקורת עצמה לא ממש נגעה בבשר והזכירה יותר דברים שמעל פני השטח. אני חושב שאחד הנושאים החמים בעולמה של דרים הוא דווקא לאברי, ואליו לא הייתה כל התייחסות. חבל.
בכל אופן, אני הייתי נותן ציון קצת גבוה יותר אבל זו התרשמות שאני מסכים איתה.

:yes:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

YtseJam כתב:אם ברייטמן בחר לתרגם דווקא את הביקורת הזו מבין שלל הביקורות על ה-DVD, כנראה שהוא באמת מסכים איתה או עם רובה.
זה לאו דווקא מפתיע כי אורי בסה"כ כן מוקיר את דרים ת'יאטר, אבל כמו שהערת - ביקר אותם על זה שהם כביכול "לא מחדשים" ב-SC או "כראוי למעמדם" (טוב זה כבר תוספת שלי :P).

הביקורת עצמה לא ממש נגעה בבשר והזכירה יותר דברים שמעל פני השטח. אני חושב שאחד הנושאים החמים בעולמה של דרים הוא דווקא לאברי, ואליו לא הייתה כל התייחסות. חבל.

שוב ברייטמן? איך הוא כל פעם מצליח להידחף לכאן? הרי כבר ביססנו את הביקורות שלו כקשקוש מוחלט לא?
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

היה קשה, אך לבסוף מצאתי את הDVD בחנות בקייפטאון. אנשים פה בכלל לא שמעו על DT.

נכון לעכשיו שמעתי רק את האודיו ואני אכן מחזק את ידו של ידידי המלומד בריל. בנוסף קולות הרקע המעצבנים של פורטנוי.......... :irked:

בערב אצפה בהופעת וידאו
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

משעתי כל מיני תגובות על הדיוידי, אבל בכל זאת הזמנתי אותו בלייזר סידי...
מחכה שיגיע היחד עם עוד דיסקים רבים וטובים :)
Music Is The Energy Of Life!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

היום הייתי במחסן של התו השמיני וראיתי אותם פורקים את ה-DVD החדש של דרים גם במהדורה המיוחדת. אז תצפו לראות אותו בקרוב מאוד בחנויות בארץ. אין לי מושג כמה הוא עולה...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

העותק שלי הגיע סוף סוף, מקווה לכתוב בקרוב ביקורת.
pinnacle
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pinnacle »

YtseJam כתב:אם ברייטמן בחר לתרגם דווקא את הביקורת הזו מבין שלל הביקורות על ה-DVD, כנראה שהוא באמת מסכים איתה או עם רובה.

זוהי לא הפעם הראשונה שבה אורי ברייטמן מפרסם ביקורות מתורגמות של פול רוי, של אלבומים והופעות שהוא לא האזין/צפה בהם (בעיקרבסגנון פרוגמטאל) :idea:
בכל מקרה התרשמתי שאותו פול רוי - למרות ההתרשמות הראשונית והציון הנמוך 7/10 :( , דווקא הופתע לטובה בהמשך ה-DVD ואף נהנה מחלקים רבים ממנו :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:היום הייתי במחסן של התו השמיני וראיתי אותם פורקים את ה-DVD החדש של דרים גם במהדורה המיוחדת. אז תצפו לראות אותו בקרוב מאוד בחנויות בארץ. אין לי מושג כמה הוא עולה...
160 ש"ח במוסיקה-נטו לכל המעוניין:
http://www.musicaneto.com/disk_details. ... k_id=20602
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בסופו של דבר אני די מרוצה שלא הזמנתי את המהדורה המיוחדת. אבל המחיר בארץ לא יקר בכלל
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

המחיר בארץ גם לא זול. באירופה אפשר להשיג את המהדורה DELUXE ב-110 ש"ח בלבד דרך אתר www.play.com וזה עם משלוח חינם בתוך אירופה.
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

אוי ג'יימס דר ככ רע את החומר הישן......

מה זו המהדורה המיוחדת? עם 3 CD?
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

לא הייתי אומר שהיא מיוחדת... היא בסה"כ הייתה מוגבלת בעותקים. אין בה תוכן אקסטרה.
מצורפים אליה 3CD, כן.

לדעתי ג'יימס דווקא היה יציב לאורך כל ההופעות שצולמו. זאת אומרת, באופן בינוני, אבל יציב ועם מעידות נוראיות פה ושם. :)
שלח תגובה