אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

לא יודע, אתה יכול לבדוק באתר שלהם http://www.chelseafc.com
חוץ מזה, לא משחק קשה ישנה את מה שאני חושב. כדאי שיהיה משהו מאחורי הדברים שגרנט אומר, הוא צריך לשחק התקפי קבוע, 4-4-2 ולא 4-6-0. הוא הרי טוען שמוריניו שיחק הגנתי ומגעיל והוא "משחק התקפי", אז שיראו את זה גם בשטח. בינתיים רק שמעו את דרוגבה מתלונן על ה-4-5-1 והכדורים הארוכים שמייבשים אותו. המחצית הראשונה נגד וילה, הייתה הגרועה ביותר של צ'לסי ב-4 שנים האחרונות , ואני הרי עוקב אחריהם לא מהיום - רק טעות חמורה של השופט החזירה אותם למשחק. אתמול נצחון פוקסיונרי כרגיל, גול מערבוביה, ועוד גול בנבדל של 5 מטר שאני לא מבין איך הקוון והשופט לא ראו. גם המזל,הפוקסים והתחת ייגמרו בסוף. השאלה מתי הצאר יפתח את העיניים ויראה שעובדים עליו. הכי חשוב שאוהדי צ'לסי לא עיוורים, ואתמול שרקו לגרנט בוז על החילופים ועל ניהול המשחק.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

התכוונתי למשחק קשה כדי שנוכל לראות ממה הם באמת בנויים. הרי שאי אפשר להאשים את גרנט בהפסד למנצ' כי זה היה אחד מהמשחקים הראשונים שלו מאז שמוריניו עזב.
טוב אליפות אני לא רואה בפתח לצ'לסי. יותר בכיוון של החמישייה המובילה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מול קבוצות בינוניות צ'לסי לא הרשימה אז אתה מצפה שמול קבוצות גדולות?
בשביל האוהדים האמיתיים של צ'לסי (לא הגלורי האנטרס שצצו בשנים האחרונות, או כל לקקני התחת של גרנט), אני מקווה שיהיה זעזוע בצ'לסי, משהו כמו לסיים מחוץ לרביעייה ולא להיות בליגת האלופות. לצערי סיכוי קלוש שזה יקרה, כי סיטי,פומפי, אברטון יתקשו לשמור על יציבות עד אמצע מאי בחלק העליון. סיטי, פומפי ואברטון לדעתי יקבלו מקומות לגביע אופ"א. צ'לסי וליברפול יסיימו במקומות 3-4.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל מה אתה אומר על הגול- יד של אדוארדו?? פעמיים ניסה עם היד, פעם הצליח ופעם לא! אין מה לומר היום? הרי כשמסי מבקיע עם היד פתאום הוא שחקן מגעיל מה? ;)
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:טל מה אתה אומר על הגול- יד של אדוארדו?? פעמיים ניסה עם היד, פעם הצליח ופעם לא! אין מה לומר היום? הרי כשמסי מבקיע עם היד פתאום הוא שחקן מגעיל מה? ;)
אדוארדו לא הבקיע שום גול עם היד, להבדיל מהגמד הארגנטינאי שנדב ואחרים מאוננים על הבולבול שלו. אני מבין את התסכול שלך מכך שעונה שנייה ברציפות ריאל הולכת לקחת אליפות ובברצלונה כבר יכולים ללכת לחוף הים לשחק מטקות ולאכול תותים :haha:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:
ufomatan כתב:טל מה אתה אומר על הגול- יד של אדוארדו?? פעמיים ניסה עם היד, פעם הצליח ופעם לא! אין מה לומר היום? הרי כשמסי מבקיע עם היד פתאום הוא שחקן מגעיל מה? ;)
אדוארדו לא הבקיע שום גול עם היד, להבדיל מהגמד הארגנטינאי שנדב ואחרים מאוננים על הבולבול שלו. אני מבין את התסכול שלך מכך שעונה שנייה ברציפות ריאל הולכת לקחת אליפות ובברצלונה כבר יכולים ללכת לחוף הים לשחק מטקות ולאכול תותים :haha:
טל, אל תגרום לאגודה לאוננות על מסי לבוא ורדוף אותך.
We Are Bigger Then You Think.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן לצערי, יש יותר מדי כאלה בארץ ובעולם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הגול השני היה עם היד, חבל שאתה לא מסוגל לראות דברים שאתה לא רוצה לראות....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

MrReD כתב:
טל רודס כתב:
טל, אל תגרום לאגודה לאוננות על מסי לבוא ורדוף אותך.
We Are Bigger Then You Think.
אנחנו עוד יותר גדולים מזה!! :D
וטל, סורי.. הייתה יד ברורה בגול השני שלו.. בגול הראשון הייתה חצי יד..
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תפסיקו לבלבל ת'שכל, אדוארדו הבקיע את הגולים עם רגל שמאל, אם יש לכם בעית ראיה, לכו לאופטומטריסט. עד אז, תמשיכו להביא ביד על מסי :party:
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

נמשיך, זה בטוח..
ולא ולא, הגול השני היה בבירור עם היד.. כמו שהגול השני של צ'לסי היה בנבדל..
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הנה כנס לפה: http://www.footytube.com ותראה את תקציר המשחק, אתה מוזמן לצפות בו שוב ושוב ולהנות מהאלופה הבאה של אנגליה, כמו השדרן לירן שכנר (אוהד יונייטד ידוע) שהתבכיין ישר שאדוארדו "נגע ביד"...
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

לאורך עמודים רבים אני רואה את הויכוח אודות מסי.
בתור אוהד ריאל מושבע אני חייב להרכין את הראש בפני "הגמד הארגנטינאי" וזאת משום שהוא פשוט שחקן מעולם אחר.
תענוג לראות את מהלכיו.
יש לו את הדריבל הטוב ביבשת נקודה!
למזלנו, הוא היה פצוע נגדנו ולכן הוצאנו את מלוא הנקודות מהקאמפ נואו.

אה כן, ושכחתי לתת בוז גדול ליונייטד על השמטת הנקודות בשבת!
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Instrumedley כתב:לאורך עמודים רבים אני רואה את הויכוח אודות מסי.
בתור אוהד ריאל מושבע אני חייב להרכין את הראש בפני "הגמד הארגנטינאי" וזאת משום שהוא פשוט שחקן מעולם אחר.
תענוג לראות את מהלכיו.
יש לו את הדריבל הטוב ביבשת נקודה!
למזלנו, הוא היה פצוע נגדנו ולכן הוצאנו את מלוא הנקודות מהקאמפ נואו.

אה כן, ושכחתי לתת בוז גדול ליונייטד על השמטת הנקודות בשבת!
אנחנו הארגנטינאים, עם מופלא. :lol:
גם היה לי קרוב רחוק כזה (אחיין של סבא שלי) ששיחק בקריית שמונה לפני כמה שנים.
הוא השיג לי כרטיסים למשחק נגד מכבי ת"א אבל לא הלכתי :knockedout:
נערך לאחרונה על ידי MrReD ב ב' דצמבר 31, 2007 7:19 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

טוב, הגיע הזמן להכנס גם לאשכול הזה...

מנצ'סטר הלוזרים האלה הפסידו 2-1 לווסטהאם וכנראה הפסידו גם את האליפות, אני יודע שזה אולי מוקדם אבל כמו שהם משחקים עכשיו הם לא יקחו אליפות או יגיעו רחוק בליגת האלופות.

רבע שעה לפני סיום המשחק מנצ'סטר היו מקום ראשון 4 נקודות לפני ארסנל (עם משחק חסר) ויותר מ-10 נקודות או 10 נקודות מצ'לסי...פשוט לא יאומן כמה שהם לוזרים.
הגיע הזמן שריאן גיגס יפרוש, לא משנה כמה אני גאה בו ומה שהוא הביא למועדון הוא כבר זקן, לא זז, מחטיא את הכדור.

רק שווסטהאם יעשו אותו דבר לארסנל למרות שאני בספק כי ארסנל משחקת הכי טוב בליגה האנגלית בלי שום ספק ומשחקת טוב יותר ממה שהיא שיחקה מאז שנת האליפות שלה...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Ilai, לא צריך להספיד את מנצ'סטר. אם רונאלדו היה מבקיע את הפנדל, לא היינו מתדיינים על הפסדם. הליגה עוד ארוכה ויש חוץ מהמחזור של היום עוד 17 משחקים והרבה נקודות בקופה. יונייטד עוד צריכה לארח את ליברפול וארסנל, ותתארח אצל צ'לסי. ארסנל עוד צריכה לארח את ליברפול ולהתארח בצ'לסי ויונייטד. גיגס כבר לא מה שהיה פעם אבל עדיין שחקן גדול ומודל לחיקוי, את המסירה שלו בגול לרונלדו אפשר ללמד בכל בית ספר לכדורגל - טאץ' נהדר היישר לראש של ליידי-בוי ומשם לרשת של רוברט גרין. גיגס איבד מהמהירות שהייתה לו פעם, אבל הוא שחקן שיודע להשתמש היטב בנסיון שלו.

היום אנחנו מארחים את ווסט האם (היחידה שניצחה ב'אמירויות' ב-43 משחקים רשמיים שנערכו באצטדיון), אבל אני מאמין וחושב שאנחנו ננצח את המשחק כי אנחנו קבוצה טובה יותר. ונגר אמר היום בתקשורת שכדי לקחת אליפות השנה נצטרך 90 נקודות. זה ישר הזכיר לי שבעונה האחרונה שלקחנו אליפות 2003/2004, היינו עם 26 נצחונות, 12 תיקו וסה"כ 90 נקודות (עונת ה- Invincibles המדהימה). הגיע הזמן שתואר האליפות יחזור לצפון לונדון לחיקה של ארסנל.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל- אני מקווה מאוד שארסנל תהיה אלופה כי אני בסלידתי הגדולה לליגה האנגלית ולכדורגל האנגלי האפרורי והמשעמם מוצא נקודת אור יפה מאוד בקבוצה האהובה שלך.
זזה לא אומר שאני לא רואה כמו שצריך שאת הכדור שאדון דה סילבה הבקיע הוא הוריד לעצמו עם היד, ולא סתם עם היד- אחו שילינג עם היד (בז'רגון אנגלי כמובן :haha: )
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

טל, לפי דעתי, גיגס תמיד יהיה מודל לחיקוי אבל שפורגוסון נותן לשחקן בן 200 ומשהו לשחק 90 דקות...זה קצת מראה משהו...

עונת הinvincible האדירה לא תחזור בשנים הקרובות לפי דעתי ובטוח שמנצ'סטר לא הוציאה תיקו 2 עם ארסנל באולד טרפורד?? אם אני זוכר נכון המשחק היה באולד טרפורד, הם לא היו יוצאים מהאמרויות עם נקודות...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה כיף לפתוח את השנה החדשה עם נצחון ויכולת נהדרת. הנעת הכדור המפורסמת של ארסנל לא נתקלה בשום בעיות היום. חלב וסאניה נחו היום (חלב נכנס כמחליף רבע שעה לסיום והיה נהדר במספר הדקות ששיחק,בישל לרוסיצקי שהחטיא לבד מול גרין). אדוארדו קרע שוב את הרשת כבר בדקה הראשונה אחרי בישול נהדר של פבריגאס, גול בלתי אפשרי של אדבאיור (תסתכלו בהילוך החוזר מאיזה זווית הוא הבקיע) אחרי מסירה ארוכה של קלישי. 10 נק' מ-12 אפשריות במחזורי חג המולד, מקום ראשון, איזה כיף. עם הפנים לבארנלי בגביע האנגלי בשבת ולאחר מכן משחק בית מול החלאות בגביע הליגה.

נ.ב:
צ'לסי עם עוד נצחון מגעיל ומקרי (צפיתי בכל המשחק).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:איזה כיף לפתוח את השנה החדשה עם נצחון ויכולת נהדרת. הנעת הכדור המפורסמת של ארסנל לא נתקלה בשום בעיות היום. חלב וסאניה נחו היום (חלב נכנס כמחליף רבע שעה לסיום והיה נהדר במספר הדקות ששיחק,בישל לרוסיצקי שהחטיא לבד מול גרין). אדוארדו קרע שוב את הרשת כבר בדקה הראשונה אחרי בישול נהדר של פבריגאס, גול בלתי אפשרי של אדבאיור (תסתכלו בהילוך החוזר מאיזה זווית הוא הבקיע) אחרי מסירה ארוכה של קלישי. 10 נק' מ-12 אפשריות במחזורי חג המולד, מקום ראשון, איזה כיף. עם הפנים לבארנלי בגביע האנגלי בשבת ולאחר מכן משחק בית מול החלאות בגביע הליגה.

נ.ב:
צ'לסי עם עוד נצחון מגעיל ומקרי (צפיתי בכל המשחק).
מקרי ומגעיל לקח את האליפות בספרד שנה שעברה, ואת ליגת האלופות שנה שעברה :D
שלח תגובה