אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
אני מוריד את רד אלרט 3!!! מתי הוא הספיק לצאת?!!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כן זה אחלה.Plaschkes כתב:אוח, אני מת לשחק בדמו אבל אני לא יכול לחבר את הבוקס ללייב עד שגירס יוצא באופן רשמי... ס'עמק!
זה אינטואיטיבי כמו שזה נראה?
נשאר רק לראות אם הם מצליחים להעביר את הרעיון למשחק שלם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
טוב, מצאתי איזו דרך מרמה כלשהי לשחק בזה, אחלה קונספט ואחלה ביצוע, נקווה באמת שהמשחק יחזיק.
מרגיש כמו הכלאה בין Assassin's Creed, Skate, וPortal.
מרגיש כמו הכלאה בין Assassin's Creed, Skate, וPortal.
- Greenburger
- דרימיסט-על
יום שלישי.avrahamshuk כתב:אני מוריד את רד אלרט 3!!! מתי הוא הספיק לצאת?!!
תגידו, מה כל כך טוב ב- mirror's edge? זה נראה לי סתם משחק שרצים וקופצים בו.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
תומר, אם אתה ממליץ לי על GROUND CONTROL אתה פשוט לא יודע מה זה World in conflict... פשוט לוקח אותו פי 10 בכל הפרמטרים. יש הרגשה כאילו World In Conflict הוא משחק המשך לGC רק עם גרפיקה מדהימה ועלילה שונה לגמרי.
Red Alert 3 מוכרז בזאת רשמית כאכזבה של העשור. משחק ילדותי עם גרפיקה צולעת ויחידות צבעוניות שזה נראה כמעט כמו איזה לגו. פשוט גרפיקה הכי לא ריאליסטית שראיתי ביחס ליכולת באותה תקופה.
כדי למשוך קהל ועניין המשחק מפוצץ בבחורות שוות.
זוכרים את טניה האגדית?? עכשיו זו נטשה החיילת הכוסית. תחתיך יש מפקדות לפיקודך כמובן שוות וכך גם האוייב כולן מפקדות שוות.
הדבר היחיד המושקע שם זה הסרטים. הם ממש ליהקו שחקנים הוליוודיים לסרטי עלילה במשחק בדיוני!!
היה מגניב לראות את ג'ון אמברוצי מנמלטים משחק מדען רוסי... (הוא עושה את זה גרוע, דרך אגב) יש עוד אחד ממש מפורסם שמשחק את נשיא ארצות הברית (הוא משחק בתור BR ב Thank You For Smoking).
הם כמובן מיחזרו לגמרי את הסיפור הקודם רק שהפכו אותו קצת. הפעם אלו הרוסים ששינו את העבר (כדי למחוק את איינשטיין..
) ולא כמו בעלות הברית בRA1 שעשו אותו דבר להיטלר.
ועכשיו יש לי שאלה למי שסיים את Gears Of War 1: איך לעזאזל הורגים את RAAM על הרכבת המחורבנת??? שום דבר לא מזיז לו ואין שם את Hammer Of Dawn!!! מה עושים???? כל פעם שאני מנסה להגיע למכונת ירייה (או מצליח ואפילו יורה בה איזה 10 שניות) העטלפים המסריחים הורגים אותי!! ואין אור להתחבא מהם!!!
קיצור, מישהו יודע מה לעשות?!?!
Red Alert 3 מוכרז בזאת רשמית כאכזבה של העשור. משחק ילדותי עם גרפיקה צולעת ויחידות צבעוניות שזה נראה כמעט כמו איזה לגו. פשוט גרפיקה הכי לא ריאליסטית שראיתי ביחס ליכולת באותה תקופה.
כדי למשוך קהל ועניין המשחק מפוצץ בבחורות שוות.

זוכרים את טניה האגדית?? עכשיו זו נטשה החיילת הכוסית. תחתיך יש מפקדות לפיקודך כמובן שוות וכך גם האוייב כולן מפקדות שוות.
הדבר היחיד המושקע שם זה הסרטים. הם ממש ליהקו שחקנים הוליוודיים לסרטי עלילה במשחק בדיוני!!
היה מגניב לראות את ג'ון אמברוצי מנמלטים משחק מדען רוסי... (הוא עושה את זה גרוע, דרך אגב) יש עוד אחד ממש מפורסם שמשחק את נשיא ארצות הברית (הוא משחק בתור BR ב Thank You For Smoking).
הם כמובן מיחזרו לגמרי את הסיפור הקודם רק שהפכו אותו קצת. הפעם אלו הרוסים ששינו את העבר (כדי למחוק את איינשטיין..

ועכשיו יש לי שאלה למי שסיים את Gears Of War 1: איך לעזאזל הורגים את RAAM על הרכבת המחורבנת??? שום דבר לא מזיז לו ואין שם את Hammer Of Dawn!!! מה עושים???? כל פעם שאני מנסה להגיע למכונת ירייה (או מצליח ואפילו יורה בה איזה 10 שניות) העטלפים המסריחים הורגים אותי!! ואין אור להתחבא מהם!!!
קיצור, מישהו יודע מה לעשות?!?!
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אם אתה באמת רוצה לדעת... למרות שאין פה איזה סוד גדול, עדיין החלטתי לשים את זה בספוילר.
ספוילר! :
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
תודה... אני אנסה את זה
- Greenburger
- דרימיסט-על
חח שוקרון, כל מה שלא אהבת ב- RA3 זה בכוונה נעשה ככה, מעין הומור עצמי של משחק שלא לוקח את עצמו ברצינות ומשתמש בהומור מוגזם וקיטשי בכוונה.
אני בטוח שגם המשחק של מי ששיחק את אברוצי הוא מהסיבה הזו.
כל הבחורות בטוח
והקאסט שם בהחלט מרשים. בכל משחקי C&C יש מסורת של שימוש בשחקנים מפורסמים, אבל ב- RA3 זה בהחלט שיא חדש.
אני בטוח שגם המשחק של מי ששיחק את אברוצי הוא מהסיבה הזו.
כל הבחורות בטוח

והקאסט שם בהחלט מרשים. בכל משחקי C&C יש מסורת של שימוש בשחקנים מפורסמים, אבל ב- RA3 זה בהחלט שיא חדש.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כבר שיחקת בו?
לדעתי זה חבל כי זה משחק קלאסיקה שהיה יכול להיות אחד מהמפורסמים בהיסטוריה (בעצם נראה לי שגם ככה הוא יהיה) והמשחק האחרון ממש שובר מסורת של מצויינות
לדעתי זה חבל כי זה משחק קלאסיקה שהיה יכול להיות אחד מהמפורסמים בהיסטוריה (בעצם נראה לי שגם ככה הוא יהיה) והמשחק האחרון ממש שובר מסורת של מצויינות
-
- בריל!
צריך עזרה בקשר ל-PSP שלי!!
אני לא מבין בדברים האלה כלום והבנתי שכדי שהמכשיר יוכל לקרוא מהכרטיס זכרון אני צריך להתקין כמה תוכנות "פריצה" במכשיר.
מישהו יודע איך לעשות את זה, או עשה את זה מתישהו ויוכל לעזור לי בזה? האם אני יכול לעשות את זה לבד? ממש מעצבן שיש לי מכשיר שאני לא יכול לראות בו כלום מהכרטיס זכרון.
אני אשמח אם מישהו גם יפנה אותי לאדם או חנות שיכולים לעזור לי בזה...
אני לא מבין בדברים האלה כלום והבנתי שכדי שהמכשיר יוכל לקרוא מהכרטיס זכרון אני צריך להתקין כמה תוכנות "פריצה" במכשיר.
מישהו יודע איך לעשות את זה, או עשה את זה מתישהו ויוכל לעזור לי בזה? האם אני יכול לעשות את זה לבד? ממש מעצבן שיש לי מכשיר שאני לא יכול לראות בו כלום מהכרטיס זכרון.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- AlucarDT
- דרימיסט-על
גם אני צריך עזרה!!
הורדתי the orange box בעיקר כדי לשחק ב team fortress 2.
השגתי סידיקי מקורי של המשחק עצמו, אבל במהלך ההתקנה של המשחק זה לא ביקש ממני כלום.
הבנתי שאני צריך להוריד steam כדי לשחק ברשת (נכון?), אז התקנתי steam ועכשיו כל פעם שאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו זה נותן לי הודעה "steam validation rejected".
אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני מאוד אשמח.
הורדתי the orange box בעיקר כדי לשחק ב team fortress 2.
השגתי סידיקי מקורי של המשחק עצמו, אבל במהלך ההתקנה של המשחק זה לא ביקש ממני כלום.
הבנתי שאני צריך להוריד steam כדי לשחק ברשת (נכון?), אז התקנתי steam ועכשיו כל פעם שאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו זה נותן לי הודעה "steam validation rejected".
אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני מאוד אשמח.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ufomatan כתב:צריך עזרה בקשר ל-PSP שלי!!
What file types and formats you want to see?
Installing custom firmware is a bit of a mess, I never did it because I didn't want to break anything.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- בריל!
אני מצליח להפעיל קבצי וידאו בפורמט MP4 , אבל משחקים אי אפשר להפעיל מהכרטיס זכרון. הבנתי שסך הכל צריך להתקין כמה תוכנות שפורצות את ההגנות של ה-PSP אבל צריך מישהו שיודע לעשות את זה שגם יש לו PSP פרוץ. בלי זה אי אפשר לעשות כלום.DivineComedy כתב:ufomatan כתב:צריך עזרה בקשר ל-PSP שלי!!
Installing custom firmware is a bit of a mess, I never did it because I didn't want to break anything.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Ahh yes for games u need a crack. When I checked it needed a custom firmware maybe today it's easier but I can't help, sorry.
How do I ctrl- a in the iPhone? I can't select all the text
How do I ctrl- a in the iPhone? I can't select all the text
- MrReD
- שגריר האופת'
לך לחנות שמתמחה בקונסולות (אני לא יודע איזה יש בירושלים), הם יפרצו לך את זה שם. הפריצה ד"א, צריכה להיות די זולה, בסביבות ה150 שקל.ufomatan כתב:אני מצליח להפעיל קבצי וידאו בפורמט MP4 , אבל משחקים אי אפשר להפעיל מהכרטיס זכרון. הבנתי שסך הכל צריך להתקין כמה תוכנות שפורצות את ההגנות של ה-PSP אבל צריך מישהו שיודע לעשות את זה שגם יש לו PSP פרוץ. בלי זה אי אפשר לעשות כלום.DivineComedy כתב:ufomatan כתב:צריך עזרה בקשר ל-PSP שלי!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
A very good place for these kind of stuff in ramat aviv is vgs.co.il
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
יש לי Mirror's Edge. 
עוד מעט אני אגיד מה אני חושב עליו.

עוד מעט אני אגיד מה אני חושב עליו.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
כן, השגתי אותו לפני כמה ימים, אבל הספקתי לשחק רק שניים-שלושה שלבים ועברתי לMirror's Edge, אבל בקרוב אני אחזור אליו.
בקשר לME... קצת מאכזב. כאילו, המשחק עשוי מצוין והכל, אבל העלילה לא מעניינת במיוחד, וכל האווירה של המשחק קצת מעיקה... ציפיתי שזה יהיה פתירת פאזלים יצירתית ובאוירה נחמדה, אבל במקום זה אתה כל הזמן באוירת "יורים עליך, רוץ!" וזה קצת מעצבן. מעבר לזה המשחק גם מאוד קצר, שיחקתי רק שעתיים-שלוש וסיימתי קרוב לחצי ממנו... וכבר קצת נמאס לי ממנו. אני אתן לו כמה ימים בצד ואחזור אליו, בינתיים אני אשחק CoD:WaW.
בקשר לME... קצת מאכזב. כאילו, המשחק עשוי מצוין והכל, אבל העלילה לא מעניינת במיוחד, וכל האווירה של המשחק קצת מעיקה... ציפיתי שזה יהיה פתירת פאזלים יצירתית ובאוירה נחמדה, אבל במקום זה אתה כל הזמן באוירת "יורים עליך, רוץ!" וזה קצת מעצבן. מעבר לזה המשחק גם מאוד קצר, שיחקתי רק שעתיים-שלוש וסיימתי קרוב לחצי ממנו... וכבר קצת נמאס לי ממנו. אני אתן לו כמה ימים בצד ואחזור אליו, בינתיים אני אשחק CoD:WaW.