אשכול האוכל הגדול!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- הודעות: 8190
- הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:56 pm
- יצירת קשר:
Re: אשכול האוכל הגדול!!
גם אני לא אוכל קישקע, פשוט לא אוהב את זה, אבל שאר החמין הוא דליקטס!!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- הודעות: 7583
- הצטרף: ד' דצמבר 19, 2007 12:10 pm
- מיקום: קיבוץ געש... אז מה אם אני קיבוצניק?!?!
Re: אשכול האוכל הגדול!!
TimTam
הממתק השוקולדי ששותים דרכו את השוקו/קפה החם ואז זה נמס מבפנים ואוכלים את זה!


הממתק השוקולדי ששותים דרכו את השוקו/קפה החם ואז זה נמס מבפנים ואוכלים את זה!


-
- דרימיסט מתחיל
- הודעות: 70
- הצטרף: ב' אוקטובר 20, 2008 6:20 pm
- מיקום: קו יהוד-תל אביב
Re: אשכול האוכל הגדול!!
ספגטי בולונז....יאמי....
אם תרצו,אוכל לספק מתכון שווה ביותר...ולאד חיסל חצי סיר לגמרי בכוחות עצמו!
אם תרצו,אוכל לספק מתכון שווה ביותר...ולאד חיסל חצי סיר לגמרי בכוחות עצמו!
אין לא יכול,יש לא רוצה-ולא רוצה זה לא אופציה...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- הודעות: 7583
- הצטרף: ד' דצמבר 19, 2007 12:10 pm
- מיקום: קיבוץ געש... אז מה אם אני קיבוצניק?!?!
-
- דרימיסט מתחיל
- הודעות: 70
- הצטרף: ב' אוקטובר 20, 2008 6:20 pm
- מיקום: קו יהוד-תל אביב
Re: אשכול האוכל הגדול!!
בוא תטעם את הבולונז ונראה אותך לא שמן....ilai fields #7 כתב:ולאד יא שמן!!
אין לא יכול,יש לא רוצה-ולא רוצה זה לא אופציה...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- הודעות: 7583
- הצטרף: ד' דצמבר 19, 2007 12:10 pm
- מיקום: קיבוץ געש... אז מה אם אני קיבוצניק?!?!
-
- דרימיסט מתחיל
- הודעות: 70
- הצטרף: ב' אוקטובר 20, 2008 6:20 pm
- מיקום: קו יהוד-תל אביב
Re: אשכול האוכל הגדול!!
כן....ואז נתפוס אותך ונאכל אותך!!!!
ובאשכול של יום שישי הבא נספק מתכון של עילי על האש...מואה הא הא!
ובאשכול של יום שישי הבא נספק מתכון של עילי על האש...מואה הא הא!
אין לא יכול,יש לא רוצה-ולא רוצה זה לא אופציה...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- הודעות: 7583
- הצטרף: ד' דצמבר 19, 2007 12:10 pm
- מיקום: קיבוץ געש... אז מה אם אני קיבוצניק?!?!
-
- דרימיסט מתחיל
- הודעות: 70
- הצטרף: ב' אוקטובר 20, 2008 6:20 pm
- מיקום: קו יהוד-תל אביב
Re: אשכול האוכל הגדול!!
לא טעית!:)
TIMTAM זה יאמי יאמי.בטח ילך טוב עם שוקו חם או תה.או כל דבר חם אחר עם קפאין שאסור לי לשתות....
TIMTAM זה יאמי יאמי.בטח ילך טוב עם שוקו חם או תה.או כל דבר חם אחר עם קפאין שאסור לי לשתות....
אין לא יכול,יש לא רוצה-ולא רוצה זה לא אופציה...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- הודעות: 7583
- הצטרף: ד' דצמבר 19, 2007 12:10 pm
- מיקום: קיבוץ געש... אז מה אם אני קיבוצניק?!?!
-
- דרימיסט מתחיל
- הודעות: 70
- הצטרף: ב' אוקטובר 20, 2008 6:20 pm
- מיקום: קו יהוד-תל אביב
Re: אשכול האוכל הגדול!!
עוגיות שוקולד צ'יפססססס......רוצהההההה....
אין לא יכול,יש לא רוצה-ולא רוצה זה לא אופציה...
- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
- הודעות: 969
- הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 5:47 pm
Re: אשכול האוכל הגדול!!
אני רוצה פיצה!!
היום בבוקר איתרתי באחד מעיתוני נתניה מודעה של פיצריה המציעה
גם פיצות ללא גלוטן אז אני כבר לא יכולה לחכות
ואלינה את באמת קצת מטורללת אבל זה מתלבש בול על הפורום שלנו חחח
היום בבוקר איתרתי באחד מעיתוני נתניה מודעה של פיצריה המציעה
גם פיצות ללא גלוטן אז אני כבר לא יכולה לחכות

ואלינה את באמת קצת מטורללת אבל זה מתלבש בול על הפורום שלנו חחח
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
- הודעות: 3250
- הצטרף: ה' מרץ 27, 2008 9:13 pm
Re: אשכול האוכל הגדול!!
השבוע בפינת יום שישי עם שוקרון - חמין מרק בניחוח ספרדי
מקורו של החמין הבא הוא בספרד ואף בחבל צפון מרוקו הנשלט בידי ספרד ונקרא מרוקו הספרדית שמשם אבא שלי מגיע.
הייחודיות שבחמין הזה היא שהוא איננו כבד ו"יציקה" כמו החמין או הצ'ולנט המסורתי אלא הוא בא בצורת מרק טעים וקל ומתאים מאוד לחורף.
מתאים ל5-6 סועדים
מצרכים:
חבילת גרגירי חומוס שלם מוכן לאכילה (שימורים)
אפשר גם שעועית אבל לא חובה
ללא גריסים או חיטה!! הם ישאבו את כל הנוזלים!
4-5 תפוחי אדמה קלופים
שני שיני שום קלופות
שני תמרים מג'הול (אפשר לחים ואפשר לא)
שני בצלים קלופים
בשר (מומלץ מאוד גולש בקר)
אופן הכנה:
אם קניתם קטניות יבשות אז צריך להשרות אותם במים במשך הלילה לפני.
בתחתית הסיר מניחים את הקטניות אחרי ששטפנו אותם היטב, וכן את שיני השום והתמרים והבשר. מעליהם מניחים את תפוחי האדמה והבצלים.
מפזרים כפית גדושה מלח, כפית כמון, 2\1 כפית אגוז מוסקט טחון, 4 גרגירי פלפל אנגלי, קמצוץ פלפל לבן, 3\1 כפית כורכום ושני עלי דפנה.
מכסים את הכל במים (מכסים, לא מטביעים) אם אתם צמחונים ולא שמתם בשר אז רצוי גם לשים איזה כף שמן.
מניחים על האש ואחרי שזה מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ונותנים לזה להתבשל. זה לוקח זמן, כי יש תפוחי אדמה ובצל ובשר. אחרי שאתם חושבים שזה מספיק מבושל (אין גבול ברור. אצל דוסים זה יושב שבת שלמה על הפלטה...) פשוט מגישים בקערה ודואגים שיהיה בה גם מהחומוסים למטה ואז יושבים מול הגשם בחלון ואוכלים....
שבת שלום ובתיאבון!!
מקורו של החמין הבא הוא בספרד ואף בחבל צפון מרוקו הנשלט בידי ספרד ונקרא מרוקו הספרדית שמשם אבא שלי מגיע.
הייחודיות שבחמין הזה היא שהוא איננו כבד ו"יציקה" כמו החמין או הצ'ולנט המסורתי אלא הוא בא בצורת מרק טעים וקל ומתאים מאוד לחורף.
מתאים ל5-6 סועדים
מצרכים:
חבילת גרגירי חומוס שלם מוכן לאכילה (שימורים)
אפשר גם שעועית אבל לא חובה
ללא גריסים או חיטה!! הם ישאבו את כל הנוזלים!
4-5 תפוחי אדמה קלופים
שני שיני שום קלופות
שני תמרים מג'הול (אפשר לחים ואפשר לא)
שני בצלים קלופים
בשר (מומלץ מאוד גולש בקר)
אופן הכנה:
אם קניתם קטניות יבשות אז צריך להשרות אותם במים במשך הלילה לפני.
בתחתית הסיר מניחים את הקטניות אחרי ששטפנו אותם היטב, וכן את שיני השום והתמרים והבשר. מעליהם מניחים את תפוחי האדמה והבצלים.
מפזרים כפית גדושה מלח, כפית כמון, 2\1 כפית אגוז מוסקט טחון, 4 גרגירי פלפל אנגלי, קמצוץ פלפל לבן, 3\1 כפית כורכום ושני עלי דפנה.
מכסים את הכל במים (מכסים, לא מטביעים) אם אתם צמחונים ולא שמתם בשר אז רצוי גם לשים איזה כף שמן.
מניחים על האש ואחרי שזה מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ונותנים לזה להתבשל. זה לוקח זמן, כי יש תפוחי אדמה ובצל ובשר. אחרי שאתם חושבים שזה מספיק מבושל (אין גבול ברור. אצל דוסים זה יושב שבת שלמה על הפלטה...) פשוט מגישים בקערה ודואגים שיהיה בה גם מהחומוסים למטה ואז יושבים מול הגשם בחלון ואוכלים....
שבת שלום ובתיאבון!!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט מתחיל
- הודעות: 70
- הצטרף: ב' אוקטובר 20, 2008 6:20 pm
- מיקום: קו יהוד-תל אביב
Re: אשכול האוכל הגדול!!
ארבע שנים במגמת תיאטרון ושנתיים של עבודה בדואר ישראל יכולים לשגע כל אחד!jesters_tear82 כתב:אני רוצה פיצה!!
היום בבוקר איתרתי באחד מעיתוני נתניה מודעה של פיצריה המציעה
גם פיצות ללא גלוטן אז אני כבר לא יכולה לחכות![]()
ואלינה את באמת קצת מטורללת אבל זה מתלבש בול על הפורום שלנו חחח
לפחות זה מתלבש בול על הפורום....

אין לא יכול,יש לא רוצה-ולא רוצה זה לא אופציה...
-
- דרימיסט מתחיל
- הודעות: 70
- הצטרף: ב' אוקטובר 20, 2008 6:20 pm
- מיקום: קו יהוד-תל אביב
Re: אשכול האוכל הגדול!!
שוקרון,סחתיין על הבלי גריסים והחיטה!זה לא טעים...
שבוע הבא אני אעלה את המתכון לבולונז.
שבוע הבא אני אעלה את המתכון לבולונז.
אין לא יכול,יש לא רוצה-ולא רוצה זה לא אופציה...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- הודעות: 7583
- הצטרף: ד' דצמבר 19, 2007 12:10 pm
- מיקום: קיבוץ געש... אז מה אם אני קיבוצניק?!?!
- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
- הודעות: 969
- הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 5:47 pm
Re: אשכול האוכל הגדול!!
לי אסור את הגריסים והחיטה וזה באמת עדיף בלי לטעמי.. -
והכי טוב כשזה יושב על הפלטה לאורך שישי בלילה
חבל שהשבת הזו חם מדי אז לא נכין צ'ולנט, שוקרון תמשיך במלאכת הקודש
והכי טוב כשזה יושב על הפלטה לאורך שישי בלילה

חבל שהשבת הזו חם מדי אז לא נכין צ'ולנט, שוקרון תמשיך במלאכת הקודש

I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
- MrReD
- שגריר האופת'
- הודעות: 4902
- הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:44 pm
- מיקום: צבא השביזות לישראל
- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
- הודעות: 969
- הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 5:47 pm
Re: אשכול האוכל הגדול!!
האשכול הזה פשוט דרש הקפצה, אז הנה.
מבירור שאמא שלי ערכה בפורום הצליאק בתפוז (האישה פעילה שם יותר
ממני, I could care less), התגלה כי המלון אליו אסע מחר לסופשבוע,
"רימונים אילת", מציע לרגישים בינינו לחם נטול גלוטן בארוחת הבוקר ועוד
מיני מטעמים
מאחר ואין לי נסיון עם מאפים חוץ ממה שאימי היקרה מכינה לי ומה שקונים
בסופר היישר מהפריזר, בא לי כבר לחקור ולבלוס לשובע.
הגיע הזמן שגם הצליאקים יתפנקו קצת (הלוואי שתהיה עוגה!
ובגט! ופיצה! ו.. טוב אני נסחפת
מבירור שאמא שלי ערכה בפורום הצליאק בתפוז (האישה פעילה שם יותר
ממני, I could care less), התגלה כי המלון אליו אסע מחר לסופשבוע,
"רימונים אילת", מציע לרגישים בינינו לחם נטול גלוטן בארוחת הבוקר ועוד
מיני מטעמים

מאחר ואין לי נסיון עם מאפים חוץ ממה שאימי היקרה מכינה לי ומה שקונים
בסופר היישר מהפריזר, בא לי כבר לחקור ולבלוס לשובע.

ובגט! ופיצה! ו.. טוב אני נסחפת

I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
-
- שגריר הפרוגרסיב
- הודעות: 8190
- הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:56 pm
- יצירת קשר:
Re: אשכול האוכל הגדול!!
עדיה, אני זוכר שלפני שנתיים בערך עלית ייצרו את הוופלים שלהם בגרסא מיוחדת ללא גלוטן, יש את זה עדיין?