לונדון מחכה לי

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: לונדון מחכה לי

שליחה על ידי טל רודס »

תודה רבה לכולכם אנשים יקרים, מחמם את הלב לקרוא מה שכתבתם, אני מעריך זאת מאד!!!

הגעתי ללונדון ,הכל בסדר איתי ואעדכן אתכם כשיהיו לי חדשות מעניינות. שיהיה שבוע מצוין לכולם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל
כבר דיברנו על זה כמה פעמים ואני מאמין שכל אדם בוחר את מה שנוח לו וטוב לו בחיים, אבל אני עדיין מאמין שהמדינה שלנו קיימת מסיבה מסויימת, היא קיימת כדי שתמיד תרגיש שאתה בן בית אמיתי ולא כמו זר במדינה שהיא לא שלך. אני מסכים איתך שהעתיד כאן לא נראה ורוד כרגע, ויכול להיות שגם אני אחליט יום אחד שדי ונמאס.
הבחירה שלך בלונדון היא ברורה, אתה פחות או יותר אנגלי ברמ"ח אבריך, ואני מקווה שתוכל לממש את עצמך שם אם לא כאן.
נהיה בקשר ואם יום אחד אני אחליט להגיע לאנגליה (שאני לא ממש מבין למה? נורא יקר שם לא? :cheers: ) אני בטוח שניפגש לאיזה בירה או משחק טוב...
תעשה חיים ותעשה חייל שם...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל ,הפאונד נחלש מאד לעומת הדולר , כיום זה 1.5 דולר לפאונד, כאשר לפני שנה זה היה 2.05 דולר לפאונד. אני תמיד שמח להיפגש לכדורגל ולבירה. :cheers:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בריל ,הפאונד נחלש מאד לעומת הדולר , כיום זה 1.5 דולר לפאונד, כאשר לפני שנה זה היה 2.05 דולר לפאונד. אני תמיד שמח להיפגש לכדורגל ולבירה. :cheers:
:D :D תעשה חיים, אתה נמצא בלונדון נכון? לך להיפגש עם דרעק קאמפ!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אתה יודע כבר כמה פעמים הייתי אמור להיפגש איתו בעבר?
BOX 5
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי BOX 5 »

קצת באיחור אמנם, אבל better late than never.

בנאדם, שיהיה מלא מלא בהצלחה.
עם ארוסתך, בלונדון, בעבודה ובכלל.
כל העבודה שלך (ושל בריל ועידן כמובן!) על המועדון הזה מבורכת ומוערכת מאין כמוה, ותחסר פה...
רק נשאר להגיד שתהנה, לונדון עיר כזאת מדהימה... ומן הסתם שתקפוץ לבקר, בהזדמנויות מאוחרות יותר...

ו... תראה לבריטים מה זה :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אתה יודע כבר כמה פעמים הייתי אמור להיפגש איתו בעבר?
תתפרץ אליו למשרד :metal:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוב אז קצת עדכונים:

יש לי אייפון 3G בשעה טובה (ובאיחור של שנה בערך) :haha:

יום שלישי הוזמנתי למסיבת חנוכה בחב"ד, היה ממש נחמד, הרבה אוכל ושמחה.

היום ה- Boxing Day ומה שזה אומר מבחינת חובבי הכדורגל זה גן עדן, מחזור משחקים שלם היום (וגם ביום ראשון), מתחילים ב-12:45 עם משחק של החלאות (יונייטד) נגד סטוק בחוץ, אחרי זה יש כמה משחקים שמתחילים ב-15:00 ולקינוח ב-17:15 משחק החוץ של ארסנל בבירמינגהאם נגד וילה. אני הולך לכמה שעות טובות לראות את כל המשחקים האלה בפאב ואחרי זה לארוחת ערב שישי בחב"ד.

שיהיה לכולם שבת שלום ,

שגרירכם בממלכה.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

נראה שאתה מחבב את חב"ד...
נשמע כמו חיים משוגעים! יש לך כבר עבודה שם?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

תכלס החבדניקים אף פעם לא יכולים להזיק , אחלה של אנשים . וטל 3 משחקים זה כבר מעייף לא ? אני זוכר אגב שחבד עשו פסח לשחקני מכבי ת'א באליפות אירופה לפני איזה 5 שנים . הביאו מלא מצות ועוד המון דברים טובים עד ליוון ועשו להם ממש שמח .
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל, שיהיה לך ולארוסתך בהצלחה בדרך החדשה שפניתם אליה אחי!! :).. קצת יהיה לי חסר לראות אותך במפגשי פורום וכאלה :) ..
אני מאלה שעדיין דוגלים במשפט "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת". אני מקווה שבסופו של דבר תחזור לישראל בשנים הבאות, גם מתוך הבנה של מה הוא באמת המושג של מדינה יהודית. :roll: וכמו שבריל אמר, לא סתם המדינה הזאת קמה. וכמה שחרא כאן, בסופו של דבר אתה מבין שאולי יכול להיות יותר טוב בחוץ. ולרוב זה נכון. אבל יש את השיקול של אהבת ישראל והסיבה שהיא למה אנחנו כאן באמת. בתור בוגר בה"ד 1 אני יודע שאתה מבין את המשמעויות האלה יותר ממני.

בכל מקרה, בהצלחה שמה אחי :). אל תשלול חזרה לישראל!! גם אם ביבי יהיה ראש הממשלה :haha:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נראה שאתה מחבב את חב"ד...
נשמע כמו חיים משוגעים! יש לך כבר עבודה שם?
חב"ד הם על הכיפאק, אני מכיר את הרב הזה עוד מזמן הלימודים שלי בלונדון. עבודה תהיה בקרוב בע"ה.
תכלס החבדניקים אף פעם לא יכולים להזיק , אחלה של אנשים . וטל 3 משחקים זה כבר מעייף לא ?
אחלה אנשים, אוהבים לעשות שמח, לשתות אלכוהול, כיפיים. 3 משחקים זה לא מעייף , תאמין לי. אני לא זה שצריך לרוץ על הדשא , אלא רק לשבת עם הכוס בירה ביד ולצפות :cheers:
טל, שיהיה לך ולארוסתך בהצלחה בדרך החדשה שפניתם אליה אחי!! :).. קצת יהיה לי חסר לראות אותך במפגשי פורום וכאלה :) ..
אני מאלה שעדיין דוגלים במשפט "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת". אני מקווה שבסופו של דבר תחזור לישראל בשנים הבאות, גם מתוך הבנה של מה הוא באמת המושג של מדינה יהודית. :roll: וכמו שבריל אמר, לא סתם המדינה הזאת קמה. וכמה שחרא כאן, בסופו של דבר אתה מבין שאולי יכול להיות יותר טוב בחוץ. ולרוב זה נכון. אבל יש את השיקול של אהבת ישראל והסיבה שהיא למה אנחנו כאן באמת. בתור בוגר בה"ד 1 אני יודע שאתה מבין את המשמעויות האלה יותר ממני.

בכל מקרה, בהצלחה שמה אחי :). אל תשלול חזרה לישראל!! גם אם ביבי יהיה ראש הממשלה
אליעד יקירי, תודה רבה. כמו שאמרתי לפני שנסעתי, אני מאמין שאוכל לחזור למדינה אם ארצה בעתיד, הכל תלוי ברצון ובנסיבות כמובן. לא החלטתי ביום בהיר אחד ליסוע, זה משהו שהתבשל אצלי די הרבה זמן, וקיבל חיזוקים כל פעם מחדש מסיבות שונות ומגוונות. את ישראל אני יכול לאהוב גם מבחוץ כמו כל היהודים שגרים בחו"ל, והאמת שאני מקווה שהעבודה שאמצא תהיה קשורה בצורה עקיפה לישראל כך שיהיה ניתן לקדם כל מיני אינטרסים מדיניים של ישראל פה באירופה (אני מקווה שיעזרו לי החבר'ה שאני מכיר בשגרירות).

שוב תודה רבה, כמו שראית, אני לא שולל 8-)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

הרשה לחזק את בריל בנוגע לדארק(או דרעק אם אפשר לקרוא לו כך) קאמפ. תנסה להפגש עימו בהיותך שמה. אל תוותר על מפגש עם הבחור למען קידום האינטרסים הדרימיסטים בישראל :cheers: .
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

וואו, אני רואה שפספסתי הרבה...
טל, מזל טוב ענק על האירוסים!
ועוד מגה מזל טוב על הנסיעה ללונדון!
תכל'ס ידעתי מזמן כבר שזה יקרה, פעם חשבתי שכבר עברת לשם...
העיקר שיהיה לך טוב ושאתה ואשתך לעתיד תהיו מאושרים ותמצאו את מה שאתם מחפשים :)

וואי, יש לי מלא שאלות אליך, אני אשאל בפרטי..
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אתמול הייתי בארוחת ערב עם כל מיני חבר'ה יהודים אירופאיים, ובקיצור תוך כדי הארוחה אחד מהחבר'ה הצרפתיים שואל אותי איזה מוסיקה אני שומע, ואמרתי כמובן Progressive Rock, לא חלפה שנייה והוא אמר לי: "תגיד אתה במקרה אוהב את דרים ת'יאטר"? אתם יכולים לנחש את המשך השיחה :haha: התברר לי שהוא גיטריסט שמאד אוהב את DT ו- LTE ומי יודע, אולי בעתיד נעשה לנו פה איזה להקה פרוגרסיבית (ברגע שאתאקלם מבחינת עבודה).

קטע משעשע אחר מאותה הארוחה, היה כאשר הסתיימה הארוחה ובחור ישראלי שהיה בה, שרצה לשאול אם צריך לפנות את הכלים מהשולחן: Do we need to evacuate the plates? , זה קרע אותי מצחוק. כל כך מתאים לישראלי להשתמש במילה Evacuate גם לכלי אוכל, הרי זה חלק משגרת החירום שלנו. :D
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: גדול!!!

שמח שאתה לאט לאט מתאקלם ומכיר אנשים!
אני רוצה לראות תמונות של הבית, של הרחוב, איפה אתה וכל זה...
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

חחחח באמת גדול :haha:

בתכלס עם השנים אשפר לגלות יותר ויותר אנשים שמודעים לדרים , ולשאול מישהו אם הוא שומע דרים זה כמו לשאול אם הוא מכיר את מטאליקה ( אולי לא עכשיו אבל זה יקרה ) .
מגניב טל , תקים איתו הרכב ויאללה לעסק ( כמו שהבוס שלי אומר :D ) , ולא יודע למה אבל אני מדמיין איזה חבד"ניק , כנראה בגלל שסיפרת עליהם לפני כן :haha: .

יאללה טל רוצים עוד תמונות . :)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל אני רואה עכשיו איך האנשים בלונדון חושבים שאנחנו המקבילה לגרמניה הנאצית בתקופה האחרונה. אני סומך עלייך שתעשה כמה שיותר הסברה. לדוגמא אבא שלי מגיב במלא אתרים בספרדית כדי לנסות ולהראות את הצד שלנו. אולי זה לא עוזר הרבה, אבל חייבים לנסות.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני אארגן לכם מחר תמונות של האזור איפה שאני גר כרגע.
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

המפגינים בלונדון הם בעיקר מהקהילה הערבית העצומה שיש שם כמדומני.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
שלח תגובה