חח עילי אתה יודע מה יקרה בסוף.ilai fields #7 כתב:אני כ"כ שונא אותך...MrReD כתב:חח איזה כיף להיות בן 18
אנחנו לא נבוא, כי אין לנו 18, ואח"כ נשמע שנכנסו גם אנשים מתחת ונתבאס.

אז השאלה הגורלית, לנסות, או לא לנסות?

חח עילי אתה יודע מה יקרה בסוף.ilai fields #7 כתב:אני כ"כ שונא אותך...MrReD כתב:חח איזה כיף להיות בן 18
את לא בת 18?BOX 5 כתב:חח עילי אתה יודע מה יקרה בסוף.ilai fields #7 כתב:אני כ"כ שונא אותך...MrReD כתב:חח איזה כיף להיות בן 18
אנחנו לא נבוא, כי אין לנו 18, ואח"כ נשמע שנכנסו גם אנשים מתחת ונתבאס.![]()
לא...MrReD כתב:את לא בת 18?BOX 5 כתב:חח עילי אתה יודע מה יקרה בסוף.ilai fields #7 כתב:אני כ"כ שונא אותך...MrReD כתב:חח איזה כיף להיות בן 18
אנחנו לא נבוא, כי אין לנו 18, ואח"כ נשמע שנכנסו גם אנשים מתחת ונתבאס.![]()
התגעגענו מאדYtseJam כתב:שמחים לשמוע.
בטח אבנר , המפגשים האלו אף פעם לא יכולים להזיק . בדר"כ כל מי שחדש מרגיש בהתחלה קצת תקוע , אבל עם הזמן אתה לומד להכיר את האנשים כאן , כמו שעידן אמר נושכים אנחנו לא , כל החבר'ה פה אנשים כליםavner167 כתב:שבוע טוב! אני אמנם חדש בפורום אך אני מתלבט אם להגיע לערב מחווה... כל כמה זמן יש ערבים כאלה? הם טובים?
אתה תראה קבוצה של אנשים נחמדים, מדברים זה עם זה בנועם וחולקים חוויות. -> אלה לא אנחנו. בשולחן ליד תראה חבורה של בהמות, דופקים על שולחנות ושרים בקולי קולות - אלה אנחנו!!!!YtseJam כתב:
אין מה להתלבט, תבוא ותהנה. אתה לא חייב לדבר איתנו או לגשת אלינו, אבל אני מבטיח שאנחנו לא נושכים (אנחנו נהיה הקבוצה הגדולה של אנשים ש[חלקינו] צועקים ומתנהגים כמו...).