אשכול Peacelist
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: אשכול Peacelist
תתחדש, כמה הוא עלה לך?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
החופים של אורגואי
בכלל לבלות ארבעה ימים על חופיה המקסימים של אורגוואי בכפר קטנטן הנמצא על החופ בלי חשמל שאתה לא עושה כלום כל היום חוץ מלשכב על החופ ולהנות מהשמש ים בירת פטרשיה לידך
לא צריך יותר מיזה בחיים
בכלל אורוגואי זו מדינה קטנה ומדהימה גם מבחינת היופי שלה וגם מבחינת האנשים שלה;אנשים חמודים ומקסימים עם אוכלוסיה יהודית מאוד גדולה שאולי זו הסיבה לכישרון של האורגוואים לעשות כספ מכלום
היה לי קצת חבל לעזוב את אורגואי ולחזור לארגנטינה(לא נורא זו רק תחנת מעבר לברזיל(
בכלל לבלות ארבעה ימים על חופיה המקסימים של אורגוואי בכפר קטנטן הנמצא על החופ בלי חשמל שאתה לא עושה כלום כל היום חוץ מלשכב על החופ ולהנות מהשמש ים בירת פטרשיה לידך
לא צריך יותר מיזה בחיים
בכלל אורוגואי זו מדינה קטנה ומדהימה גם מבחינת היופי שלה וגם מבחינת האנשים שלה;אנשים חמודים ומקסימים עם אוכלוסיה יהודית מאוד גדולה שאולי זו הסיבה לכישרון של האורגוואים לעשות כספ מכלום
היה לי קצת חבל לעזוב את אורגואי ולחזור לארגנטינה(לא נורא זו רק תחנת מעבר לברזיל(
mess whit the best , die like the rest
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
שתי משכורות וקצת.Greenburger כתב:תתחדש, כמה הוא עלה לך?

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
שמח שאת עושה חיים מייטי
כולנו מתגעגעים!
משום מה, אחרי שדיברתי עם בת דודה שלי שהייתה קצינה, אני כבר רוצה שהצו ראשון יגיע.
אני לא יודע למה, כנראה בגלל שהיא העלתה לי את הביטחון ודיברה איתי על דברים שאפילו עם אמא שלי לא הייתי יכול לדבר.

משום מה, אחרי שדיברתי עם בת דודה שלי שהייתה קצינה, אני כבר רוצה שהצו ראשון יגיע.
אני לא יודע למה, כנראה בגלל שהיא העלתה לי את הביטחון ודיברה איתי על דברים שאפילו עם אמא שלי לא הייתי יכול לדבר.

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
נשמע שאת עושה באמת חייםmeity כתב:החופים של אורגואי
לא צריך יותר מיזה בחיים
זו באמת האוטופיה שלי , לצאת רגע מכל העניינים של החשמל (בקושי רב) והאורבניות הזאת ( עם כל המצב הביטחוני והכלכלי ) - ולחיות לכמה זמן באיזה מקום שקט ששומעים בו רק את ציוץ הציפורים עם שמש שמגיחה בין סכך ..

ומגניב שיש שמה אוכלוסיה יהודית גם , בילית קצת איתם ?
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- דרימיסט-על
אחותי עשתה שירות לאומי שנה שלמה בקהילה היהודית באורוגוואי. כולם טחונים שם, עשירים ברמות. הם ההיי-סוסייטי של אורוגוואי.Ozerivarium כתב:ומגניב שיש שמה אוכלוסיה יהודית גם , בילית קצת איתם ?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
באורגווי לא יצא לי ממש לבלות עם הקהילה היהודית שםOzerivarium כתב:נשמע שאת עושה באמת חייםmeity כתב:החופים של אורגואי
לא צריך יותר מיזה בחיים
זו באמת האוטופיה שלי , לצאת רגע מכל העניינים של החשמל (בקושי רב) והאורבניות הזאת ( עם כל המצב הביטחוני והכלכלי ) - ולחיות לכמה זמן באיזה מקום שקט ששומעים בו רק את ציוץ הציפורים עם שמש שמגיחה בין סכך ...
ומגניב שיש שמה אוכלוסיה יהודית גם , בילית קצת איתם ?
אבל בערך כל בנאדם שני שפגשנו ברחוב ניגש אלינו ושאל אם אנחנו מישראל
עכשיו אני ברוסריו בארגנטינה ופה יצא לנו לגמרה במיקרה לפגוש יהודיה ברחוב שהזמינה אותנו ביום שישי האחרון לבית כנסת של הקהילה לתפילת השבת ואחר כך אליה לבית לארוחת שישי
וזה היה ממש מדהים
התפילה בבית כנסת היתה ממש חוייה כי הם גם היו רפורמים אז כולם יושבים ביחד והבית כנסת מאוד גדול ומפואר והכי מצחיק שנהיינו האטרקציה המקומית שם וממש על תקן סלב וכולם באו לדבר איתנו ולשאול על הארץ וקבלו אותנו מאוד מאוד יפה עם המון חום
גם אצל אותה אישה מדהימה שאירחה אותנו לארוחת שישי היה פשוט מדהים היא והמשפחה שלה הם אנשים מאוד מאוד חמים וחוץ מיזה שהיהאוכל מעולה הרגשנו ממש בבית אצלה מרוב שהיא והמשפחה שלה כאלה מדהימים
mess whit the best , die like the rest
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
לשמוע את Scenes From A Memory אחרי יום קשה!
Tonight I've been searching for it....

Tonight I've been searching for it....

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
לקבל בבגרות בחיבור נושא שכתבתי עליו במגן וקיבלתי 90.
(קולנוע ישראלי, למי שעשה).

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- Greenburger
- דרימיסט-על
אה אז קנית את הקטן יותרYtseJam כתב:שתי משכורות וקצת.Greenburger כתב:תתחדש, כמה הוא עלה לך?

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
איזה יופי , מדהים שאתן בכלל לא מכירות והיא מעניקה לך יחס כזה , זה רק מראה כמה אנחנו יכולים להיות מאוחדים משני קצוות העולם ..meity כתב: באורגווי לא יצא לי ממש לבלות עם הקהילה היהודית שם
אבל בערך כל בנאדם שני שפגשנו ברחוב ניגש אלינו ושאל אם אנחנו מישראל
עכשיו אני ברוסריו בארגנטינה ופה יצא לנו לגמרה במיקרה לפגוש יהודיה ברחוב שהזמינה אותנו ביום שישי האחרון לבית כנסת של הקהילה לתפילת השבת ואחר כך אליה לבית לארוחת שישי
וזה היה ממש מדהים
התפילה בבית כנסת היתה ממש חוייה כי הם גם היו רפורמים אז כולם יושבים ביחד והבית כנסת מאוד גדול ומפואר והכי מצחיק שנהיינו האטרקציה המקומית שם וממש על תקן סלב וכולם באו לדבר איתנו ולשאול על הארץ וקבלו אותנו מאוד מאוד יפה עם המון חום
גם אצל אותה אישה מדהימה שאירחה אותנו לארוחת שישי היה פשוט מדהים היא והמשפחה שלה הם אנשים מאוד מאוד חמים וחוץ מיזה שהיהאוכל מעולה הרגשנו ממש בבית אצלה מרוב שהיא והמשפחה שלה כאלה מדהימים
עלית גם לתורה ?

אחד הדברים אעשה זה לטעום מהפלפל הזה ה "הבנארו " שהוךל ממש טוב בדרום אמריקה . אומרים שהוא חריף פי אלף מהפלפל הרגיל

- Sunny
- דרימיסט-על
בראשון להתחיל ב10 ולחזור אחרי שעה.בשני לחזור ב11 (ולא להגיע לבית ספר שוב ב2 כשאני אמור).ברביעי לדלג על 4 שעות מגמה בלי מנות. בחמישי להתחיל ב10 ובשישי שוב לסיים ב11. אחח הבית ספר הזה הורג אותי..
חוץ מזה,להתמיד שוב בקריאת ספרים.

חוץ מזה,להתמיד שוב בקריאת ספרים.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- MrReD
- שגריר האופת'
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מה זה שיטת המנות? 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מה אתה דפוק? יכול להיות לא מגישים אותי לחשבונאות (מקצוע במנהל עסקי) בגלל שיש לי הרבה חיסורים!MrReD כתב:כולם בשיטת המנות.. אבל בתכלס זה לא משפיע על אף אחד.

- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
אבל עילי, רק אצלנו יש את העניין של ההעלאת ציון אם יש לך מתחת ל5%. איזה באסה, יכולתי לקבל 100 באנגלית וקיבלתי 98 כי יש לי 6%.

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
^אה... לנו אין את זה. ^_^
90% שממחר תהיה לי עבודה עד לגיוס!!!
90% שממחר תהיה לי עבודה עד לגיוס!!!

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
סחתיין , את לקראת סוף י"ב ? , ומה הציעו לך ?