אשכול לימודים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
jesters_tear82
דרימיסטית שרופה

Re: אשכול לימודים

שליחה על ידי jesters_tear82 »

קיבלתי 70 מזורגג בתרגיל בקורס מתוקשב!! וכולם קיבלו בין 80 ל-100 מה שממש לא מובן לי..
בתור ציון ראשון לשנת לימודים זו this sucks!!
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

אוקיי, הפעם באמת אני לא צריך ללמוד יותר אנגלית לכל החיים. פטור במלוא מובן המילה :yes:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

מזל"ט ליאור .. הבעסה הבאמת מסריחה זו המתמטיקה , דווקא אנגלית לא נמאסה עליי אפילו בתקופת התיכון , אני מאוד אוהב שפות באופן כללי . ( יפנית לצפיית פגיעה :) )
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

100 במתמטיקה
95 אנגלית
87 לשון

אילו הם הציונים שאני באמת מרוצה מהם
תמונה
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

liordavidlior כתב:אוקיי, הפעם באמת אני לא צריך ללמוד יותר אנגלית לכל החיים. פטור במלוא מובן המילה :yes:
איך אפשר לא לאהוב אנגלית?
אני פשוט מוקסמת מהשפה הזו כל פעם מחדש :)

איתמר - הלכתי לשיעור אחד ביפנית וחזרתי עם כאב ראש עצום. אלוהים ישמור מה שהולך בשפה הזו.
היא מגניבה לאללה אבל ממש קשה להבין אותה, ולדבר את השפה הזו - זה כבר ממש שיעור שירה (יש מילים שנאמרות בטונים שונים, בכל טון יש לאותה מילה משמעות אחרת).

נראה לי שבינתיים אני אסתפק בלימודי איטלקית :)
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
liordavidlior
דרימיסט-על

Ozerivarium כתב:מזל"ט ליאור .. הבעסה הבאמת מסריחה זו המתמטיקה , דווקא אנגלית לא נמאסה עליי אפילו בתקופת התיכון , אני מאוד אוהב שפות באופן כללי . ( יפנית לצפיית פגיעה :) )
חחח תהיה מרטין פרידמן הישראלי...
אין לי בעיה עם אנגלית. הבעיה היא הצורך לעשות קורס שלם (עם נוכחות חובה), רק בגלל שבפסיכומטרי הוצאתי נקודה אחת מתחת לפטור.

אגב, הוצאתי 97 בציון המשוקלל. וכן, אני משוויץ :D
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הבגרות של F באנגלית הייתה כזאת קלה!
ועוד יותר מצחיק זה שבשאלה הראשונה המון אנשים טעו והם התעקשו שהם צודקים ואני טועה אבל בסוף אני צדקתי :haha:
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

זהו, הבחינה האחרונה מאחורי, עכשיו רק שבוע מילואים ויאללה, סמסטר ב'! יש שיעורים שאני כבר ממש מחכה להם ( :geek: ).
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

יאיי גם אני סיימתי סמסטר! הזמן עובר מהר כשנהנים :cheers:
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

MrReD כתב:הבגרות של F באנגלית הייתה כזאת קלה!
ועוד יותר מצחיק זה שבשאלה הראשונה המון אנשים טעו והם התעקשו שהם צודקים ואני טועה אבל בסוף אני צדקתי :haha:
היא באמת הייתה קלה!
ועוד בגלל שאני גרה באיזור קו העימות אז כולם קיבלו הקלות -
תוספת של 10 נק' לציון של הבחינה.
תוספת זמן.
הערך של המגן הוא 60% ולא 50% כמו תמיד...

אין לכם מושג כמה זה עוזר!

ולגבי בר אילן - גם עתודאים יהיו חייבים 7 קורסים של יהדות?
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
סמל אישי של משתמש
jesters_tear82
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי jesters_tear82 »

בקשר לבר אילן ויהדות, אני לא יכולה לתת תשובה של 100% אבל חבר של אחי הוא עתודאי שלומד
שם והוא מחוייב ל-7 הקורסים כמו כולנו.. אז כנראה שכן.

יש לי מבחן בהתנהגות ארגונית מחר.. :evil: נמאס לי!!
אחריו עוד 2 מבחנים שתאריכם לא נקבע עדיין (פנימיים) + עבודה + להתחיל לשבת על הסמינריון :knockedout:
עוד שבועיים לתחילת סמסטר ב'..
קיצר חופש - זה לא.
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

טוב אף פעם לא כתבתי פה משהו, נחמד להתחיל:
היום הייתי ביום הפתוח באונ' ת"א, הלכתי לבדוק את תחום הריפוי בעיסוק.
מכל מגוון המקצועות שקיימים בתקופה שלנו, אני מחפשת מקצוע שיאתגר אותי ויספק אותי כאחד.
אני חושבת שתחום הריפוי בעיסוק עונה לי על הדרישות האלו, הוא מערב בתוכו מעט מן האומנות, הפסיכולוגיה, הסוציולוגיה והתחום הרפואי.
בנוסף זה מקצוע שבו לא עושים הכל בצורה טכנית, אלא הוא בנוי מחשיבה יצירתית. מקצוע שכדי להצליח בו צריך באמת לעשות אותו מתוך אהבה, ובאמת לבוא לקראת האנשים שזקוקים לעזרה בריפוי ועיסוק.
בנוסף מישהי שאלה אותה שם לגבי מציאת עבודה אח"כ ולגבי הפרנסה בתחום. התשובה הייתה שיש המון עבודה בתחום ויש אפשרות להשתלב בעבודה ישר אחרי הלימודים. בנוסף, יש אפשרות לעבוד בכמה מקומות אפילו, מה שיכול למנוע שחיקה משעמום במקום עבודה אחד.
ופרט נוסף אך חשוב: זה מקצוע שבו אפשר גם להיות אמא בנוסף לכל (אם רוצים לרדת לחצי משרה ועדיין לשמור על היכולת תמרון בין העבודה לבין הבית והילדים).

נראה לי שאני אמשיך לגשש בעניין ואלך לראות מקומות שבהם מרפאים בעיסוק. בינתיים אהבתי את מה ששמעתי.

טוב נו רק נותר להוציא עכשיו 680 בפסיכו :whistle:
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
liordavidlior
דרימיסט-על

RemedyLane כתב:טוב נו רק נותר להוציא עכשיו 680 בפסיכו :whistle:
בהחלט אפשרי.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

בהצלחה מיכל!
לא יותר כדאי תרפיה במוזיקה? נשמע לי מרתק... עוד משהו שהייתי רוצה ללמוד In other life....
קטע הזוי: אחרי המבחן הראשון שלי באלגברה לינארית יצאתי בהרגשה ממש מעולה וגם עניתי על שאלת בונוס של 13 נק'.
אבא של אריאלה הוא חבר של המרצה ככה שידעתי קצת לפני הזמן שקיבלתי 82. זה כבר נשמע לי חשוד כי זה ממש לא תאם את ההרגשה הכללית שלי מהמבחן. היום נכנסתי למערכת הממוחשבת וראיתי שיש תוצאות רשמיות. נכנסתי לעמוד שלי ולהפתעתי הציון שלי עמד על 80!! נכנסתי לראות יותר פרטים ולבדוק מה קורה שם. כחלק מפרוייקט חדש במכון התחילו עכשיו לסרוק את כל מחברות הבחינה של התלמידים ככה שניתן לצפות בהם מכל מקום ולא צריך להטריח את המזכירות. הורדתי בשמחה את מחברת הבחינה שלי ולהפתעתי בעמוד של סיכום הנקודות הציון שלי הוא אכן 82! המשכתי לעיין וראיתי כמה דברים ממש מוזרים. שאלה של נכון או לא נכון שאני משוכנע בתשובה שלה במאה אחוז התבררה כלא נכונה, ויותר גרוע, באחת מהשאלות הבודק פשוט לא שם לב לתשובה הסופית שכתבתי (והיא מוקפת במסגרת בולטת) והוא שאל מה עם התשובה הסופית והוריד 9 נק'!! אני ממש לא מבין מה קורה שם ואני מתכוון לברר את זה דבר ראשון עם תחילת הסמסטר.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

בהצלחה שוקרון!!
מבחן באזרחות מחר... מקווה לטוב!
תמונה
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

RemedyLane כתב: טוב נו רק נותר להוציא עכשיו 680 בפסיכו :whistle:
אני יכולה להבין אותך... אני צריכה להוציא 675 בשביל לימודי משפטים דרך העתודה...
ובגלל זה בחודש הקרוב אני חסרת חיים, ותודה לפסיכומטרי העומו שהביאני עד הלום. :faint:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
סמל אישי של משתמש
Matan Edri
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Matan Edri »

איך אני מקנא בכל הסטודנטים שלומדים בימים אלו..

למה חתמתי כל כך הרבה קבע!?!?! למה?!?!?!
BOX 5
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי BOX 5 »

אוף יש לי היום מתכונת באמנות מעשית. ואני בלחץ.
צריך לסיים עם זה כבר. :roll:
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

RemedyLane כתב:טוב אף פעם לא כתבתי פה משהו, נחמד להתחיל:
מכל מגוון המקצועות שקיימים בתקופה שלנו, אני מחפשת מקצוע שיאתגר אותי ויספק אותי כאחד.
אני חושבת שתחום הריפוי בעיסוק עונה לי על הדרישות האלו, הוא מערב בתוכו מעט מן האומנות, הפסיכולוגיה, הסוציולוגיה והתחום הרפואי.
בנוסף זה מקצוע שבו לא עושים הכל בצורה טכנית, אלא הוא בנוי מחשיבה יצירתית. מקצוע שכדי להצליח בו צריך באמת לעשות אותו מתוך אהבה, ובאמת לבוא לקראת האנשים שזקוקים לעזרה בריפוי ועיסוק.
בנוסף מישהי שאלה אותה שם לגבי מציאת עבודה אח"כ ולגבי הפרנסה בתחום. התשובה הייתה שיש המון עבודה בתחום ויש אפשרות להשתלב בעבודה ישר אחרי הלימודים. בנוסף, יש אפשרות לעבוד בכמה מקומות אפילו, מה שיכול למנוע שחיקה משעמום במקום עבודה אחד.
ופרט נוסף אך חשוב: זה מקצוע שבו אפשר גם להיות אמא בנוסף לכל (אם רוצים לרדת לחצי משרה ועדיין לשמור על היכולת תמרון בין העבודה לבין הבית והילדים).

נראה לי שאני אמשיך לגשש בעניין ואלך לראות מקומות שבהם מרפאים בעיסוק. בינתיים אהבתי את מה ששמעתי.

איזה יופי מיכל . אני זוכר שדיברנו על זה אבל אני אוסיף עוד - אני יכול להיגד לך בביטחון מלא שזה בהחלט מקצוע מעניין , ומרתק . השילוב של אומנות עם פסיכולוגיה הוא באמת אדיר , ואני חושב שזו שיטה מצויינת לעזור לכל מיני שכבות בחברה ממבוגרים ועד ילדים .
אני את המאת חשבתי כבר על משהו דומה - הדברים שאני באמת רוצה ללמוד , ז"א התחומים שבאמת מעניינים אותי זה איזורי המוזיקה - סאונד - פסיכולוגיה ופילוסופיה .
אני מאוד מתעניין בתחום שאברהם כבר הזכיר - תרפיה במוזיקה . זו הזדמנות מצויינת לשלב שני מקצועות שכבר מלידה מעניינים אותי מאוד - מוזיקה ופסיכולוגיה . ההשפעות שמוזיקה עושה על המוח של הבנדם זה תחום מדהים שאפשר להרחיב עליו הרבה ( אני לא סתם אוהב נויז ודארק אמביינט) . כל צליל , כל תו , כל פיסת תדר שאנו שומעים מבחוץ מגיעה לחלק אחר במוח שלנו ומשחררת חומר מסויים הגורם לתגובה מסויימת . זה תחום מאוד היקפי .
אני חשוב שכשאתה בודק מקצוע מסויים לחיים אתה צריך למצוא את מה שמעניין אותך אבל גם לא לוותר על כמות ההכנסה שתגיע אליך מאותו מקצוע . כמו שמיכל אמרה - כדי להצליח במקצוע מסויים צריך לאהוב אותו ולעשות אותו מכל הלב - ואני חושב שלא משנה מה יקרה - כשאתה תתן מעצמך עד הסוף אתה גם תצליח .הכל תלוי בגישה .

מיכל - אנחנו עוד נדבר היום :D
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

Ozerivarium כתב:
RemedyLane כתב:טוב אף פעם לא כתבתי פה משהו, נחמד להתחיל:

איזה יופי מיכל . אני זוכר שדיברנו על זה אבל אני אוסיף עוד - אני יכול להיגד לך בביטחון מלא שזה בהחלט מקצוע מעניין , ומרתק . השילוב של אומנות עם פסיכולוגיה הוא באמת אדיר , ואני חושב שזו שיטה מצויינת לעזור לכל מיני שכבות בחברה ממבוגרים ועד ילדים .
אני את המאת חשבתי כבר על משהו דומה - הדברים שאני באמת רוצה ללמוד , ז"א התחומים שבאמת מעניינים אותי זה איזורי המוזיקה - סאונד - פסיכולוגיה ופילוסופיה .
אני מאוד מתעניין בתחום שאברהם כבר הזכיר - תרפיה במוזיקה . זו הזדמנות מצויינת לשלב שני מקצועות שכבר מלידה מעניינים אותי מאוד - מוזיקה ופסיכולוגיה . ההשפעות שמוזיקה עושה על המוח של הבנדם זה תחום מדהים שאפשר להרחיב עליו הרבה ( אני לא סתם אוהב נויז ודארק אמביינט) . כל צליל , כל תו , כל פיסת תדר שאנו שומעים מבחוץ מגיעה לחלק אחר במוח שלנו ומשחררת חומר מסויים הגורם לתגובה מסויימת . זה תחום מאוד היקפי .
אני חשוב שכשאתה בודק מקצוע מסויים לחיים אתה צריך למצוא את מה שמעניין אותך אבל גם לא לוותר על כמות ההכנסה שתגיע אליך מאותו מקצוע . כמו שמיכל אמרה - כדי להצליח במקצוע מסויים צריך לאהוב אותו ולעשות אותו מכל הלב - ואני חושב שלא משנה מה יקרה - כשאתה תתן מעצמך עד הסוף אתה גם תצליח .הכל תלוי בגישה .

מיכל - אנחנו עוד נדבר היום :D
מיכל אני יודעת שאת גם נמשכת לתחום החזותי, אז אולי תבררי בקשר למה שאני רציתי בהתחלה לעסוק בו- תרפיה באומנות. או אולי בעצם ריפוי בעיסוק הוא התחום היותר כללי שיכול לכלול את הכל, אין לי מושג.. בכל מקרה באמת נשמע כמו נושא מעניין שגם אני הייתי הולכת אליו אם לא עיצוב :)
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
שלח תגובה