בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

עבודה
3
10%
ליכוד
9
30%
קדימה
7
23%
ישראל ביתנו
1
3%
מר"צ
3
10%
מפלגה חרדית (ש"ס, אגודת ישראל, דגל התורה)
0
אין הצבעות
מפלגה ערבית (נו אתם יודעים)
0
אין הצבעות
איחוד לאומי-מפד"ל
4
13%
ירוקים
0
אין הצבעות
גמלאים
0
אין הצבעות
עלה ירוק
1
3%
אחר
2
7%

סך הכול הצבעות: 30

סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

שליחה על ידי טל רודס »

טכנית לא אוכל להצביע, אבל הייתי מצביע קדימה.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אני מתכוון לשבת בסופ"ש ולקרוא מצעים של מפלגות קטנות ולהחליט. אם אני לא אמצא משהו שיותר מביע את הדעה שלי, אני אאלץ ללכת עם קדימה.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל אתה לא יכול להצביע בשגרירות?
אני מניח שאני מצביע קדימה, כי כל קול שלא הולך לקדימה (אלא למפלגה יותר קטנה) הוא קול יותר לביבי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

מצחיק שאיחדת את האיחוד לאומי-מפדל... הלוואי עליהם.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

רגע הם לא? לקחתי את זה מYNET...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

:haha: :haha:
מה? אתה לא מודע לפער האידאולוגי הענקי בין זבולון אורלב לאורי אריאל?!?! ממש שמיים וארץ!!
אני מניח שYNET כתבו אותם ביחד כי הלכה למעשה אין שום הבדל בינהם, אבל בפועל נציגי הציבור היקרים שלי כ"כ שקועים בעצמם עד שהם לא מסוגלים לשבת ביחד אם אף אחד שלא חושב בדיוק, אבל בדיוק כמוהם.
מפלגת הבית היודי היתה התקוה שהנה סופסוף הדתיים מתאחדים ומוציאים תוצאה מכובדת, והיא הפכה תוך שבוע(!!!) לבדיחה הגדולה של העשור (חוץ מהקמפיין של ש"ס כמובן)
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

מרצ (ולא מר"צ או מרץ, אגב).
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

אין לי דעה שלמה עדיין, אני נוטה לקדימה, אבל אני גם צריכה לשבת ולעשות קריאה עניינית בנושא.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

MrReD כתב:טל אתה לא יכול להצביע בשגרירות?
אני מניח שאני מצביע קדימה, כי כל קול שלא הולך לקדימה (אלא למפלגה יותר קטנה) הוא קול יותר לביבי.
לצערי לא, אנחנו מדינה פרימיטיבית שלא מאפשרת לאזרחיה להצביע בחו"ל, להבדיל מכל מדינה מערבית מתוקנת.

אתה מצביע נכון והגיוני :-)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ליכוד.
פשוט, כי אני מאמין שביבי צבר את הניסיון שהיה חסר לו שהוא היה ראש ממשלה לפני 10 שנים. האידיאל שלי הוא אידיאל קרוב לליכוד.
לא(כרגע) למדינה פלסטינית.
תומך נהלב בכלכלה חופשית.

זה בגדול. :roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מרצ בלב שלם.
פעם ראשונה שאני מצביע למפלגה בלי היסוס ובלי סייגים. המפלגות ה"גדולות" איבדו את הלגיטימציה הפוליטית שלהם פשוט כי אין שם שום אידיאולוגיה. יש שם פוליטיקאים מושחתים, חסרי אינטיליגנציה מינימלית להנהיג מדינה ולחשוב לטווח הרחוק. כולם חושבים עם התחת שלהם ועל הכסא שמושיב את התחת על משכורות גדולות.
אין אנשי אמת כמעט בפוליטיקה והמפלגה היחידה שאני מעריך את רשימת האנשים שמרכיבה אותה היא מרצ בהפרש עצום מהשאר. מרצ הרכיבה רשימה של אנשי עשייה, אנשים עם רקורד ארוך של עשייה פוליטית שלא מונעת מכלום מלבד שירות לאוכלוסייה שבחרה אותם ולשאר אזרחי המדינה. אנשים שם מקבלים החלטות על פי מצע המפלגה כפי שהוצג לציבור הבוחרים ולא לפי הלך הרוח הפוליטי באותה תקופה.
גם המצטרפים החדשים כדוגמאת ניצן הורוביץ, ששמעתי את זוית הראייה שלו משיחה שהוא עשה באוניברסיטה עם סטודנטים, ומאוד מתאים לי הרצון והנחישות שלו וההקרבה שהוא עושה כדי לסייע לאופוזיציה השפוייה אל מול ימין קיצוני סהרורי ומתסיס שמשתלט על המדינה והופך אותה לדיקטטורה בעל כורחה.
לטעמי ההתחזקות של ליברמן מראה על המשך הרקבון המוסרי של אזרחי מדינת ישראל, הרקבון המוסרי שהכיבוש שלנו ממשיך להטמיע לתוך ההוויה הישראלית. כנראה אנשים החליטו שהפתרון לסכסוך הפלסטיני- ישראלי הוא הרג חסר אבחנה וללא מטרה של אזרחים חפים מפשע ולכן צריך את ליברמן כדי שלא יתחשב בכלום ופשוט, כמו שאמר איזה גולנצ'יק בעיתון "יכנס בהם בכל הכוח ובלי רחמים" כאילו בפעולה האחרונה ריחמנו על מישהו.
אנחנו הופכים לעם צמא דם וכל קול לשמאל מונע מאיתנו עוד כתמים מוסריים רבים בעתיד.
אוף נסחפתי...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז לשם המחשה- מעורבות פוליטית ועשייה פוליטית ב-2008 של שלושת המועמדים הבכירים במרצ אל מול שלושת הליצנים שחושבים שהם יכולים להנהיג את המדינה שלנו:

חיים אורון -34 הצעות חוק והצטרפות לחקיקה
זהבה גלאון- 48 הצעות חוק והצטרפות לחקיקה
אבשלום וילן- 44 הצעות חוק והצטרפות לחקיקה

ומולם:
ציפי לבני עם אפס חקיקה שהיא השתתפה בה ב-2008

בנימין נתניהו שלזכותו ניתן לזקוף הצעת חוק אחת ב-2008

ולצערי לאהוד ברק אי אפשר לזקוף כלום מבחינת חקיקה או מעורבות בחקיקה בכנסת

אז אני לא טוען שכולם צריכים להצביע מרצ, כי יש פערים אידיאולוגים, אבל לא כל מה שחשוב במדינה זה הסכסוך הארור הזה, תשימו לב למי אתם כן נותנים את הקול שלכם וכמה עשייה למען האוכלוסייה במדינת ישראל הם באמת עושים!!

http://www.knesset.gov.il/privatelaw/Pl ... sp?lawtp=1
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בסדר כי כשאתה באופוזיציה אז יש לך הרבה זמן לצקצק ולהציע הצעות חוק, וכשאתה בממשלה אז אתה צריך לעשות דברים ולקבל החלטות. אני חס וחלילה לא מזלזל בחבר'ה המכובדים של מרץ (אפילו הצבעתי להם ב-99 , יחד עם ברק לראשות הממשלה), אבל באותה המידה יכולת להביא את ה"עשייה" של הפופוליסט הידוע גלעד ארדן.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אוי מתן אל תכניס את עצמך למלכודת הזאת של הצעות חוק שעברו כי בעשירייה הראשונה של המחוקקים הגדולים ישנם תשעה אנשי ימין כולם מהאיחוד לאומי -מפדל ומהליכוד, ורק אחד נוסף מקדימה. וזה באדיבות מערוץ ומאתר הכנסת.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:אוי מתן אל תכניס את עצמך למלכודת הזאת של הצעות חוק שעברו כי בעשירייה הראשונה של המחוקקים הגדולים ישנם תשעה אנשי ימין כולם מהאיחוד לאומי -מפדל ומהליכוד, ורק אחד נוסף מקדימה. וזה באדיבות מערוץ ומאתר הכנסת.
הי, לא באתי להוכיח לכולם שמרצ זו הבחירה הנכונה, אלא שהבחירה שלנו חייבת להתבסס גם עם עשייה פוליטית והרבה אנשים במדינה שכחו את זה.
אם במפלגה הימנית שאתה רוצה להצביע לה יושבים אנשים שעשו הרבה -טוב מאוד, אבל בשלושת המפלגות הגדולות יש מעט מאוד עשייה פוליטית שלא לשם קידום אינטרסים אישיים, הרבה מהם נובעים מהקשרים בין הון לשלטון ומי שראה את "שיטת השקשוקה" של מיקי רוזנטל ראה את הגועל הזה בפעולה.
טל- גלעד ארדן הוא אולי מרבה עשייה אבל מעט מאוד שכל בחקיקה קטנונית ולא מועילה באמת לחברה. אם היית מציג לי את השר אטיאס מש"ס הייתי מסכים ב-100% , אחד העושים הגדולים של הכנסת היוצאת ואחד מהמחוקקים הטובים לחברה בזמן שכיהן כשר בממשלה. זה לא קשור בכלל לאופוזיציה או קואליציה, הרי אתה בוחר פוליטיקאי כנציג שלך, החקיקה היא הלחם והחמאה של הפוליטיקאים בכנסת גם בתפקידי מפתח בממשלה והמחשבה שאם אתה שר בממשלה אז אתה פטור מעשייה פוליטית זו חשיבה מאוד בעייתית.
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

אם הממשלה לא היתה כל כך מפגרת ולא היינו צריכים להחליף אותה כל יומיים, הייתי אמורה כבר להיות בת 18 בבחירות הבאות, אבל....אני לא.
אז לא אוכל להצביע, אבל אם יכלתי, אז לליכוד. גם ככה כולם מושחטים ומפגרים אבל לפחות ביבי ימני. לא קיצוני כמו ליברמן, ולא לא מספיק ימני כמו ליבני.
והשנה זה באמת קצת יותר מורכב...
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
Lady Day
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Lady Day »

כתבתי קדימה
אבל יכול להיות שזה יהיה מרצ.
צריכה לחשוב.
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

מרצ. מהסיבות שהזכיר מתן. נואשתי מהסכסוך ומהמצב הבטחוני, בתחום הזה אני לא רואה עתיד.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

באמת אבל באמת שהייתי רוצה להצביע מרצ, אבל אני ירגיש שזה קול שהולך לאיבוד ורק תורם למפלגות הימניות.
תמונה
שלח תגובה