בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.

בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

עבודה
3
10%
ליכוד
9
30%
קדימה
7
23%
ישראל ביתנו
1
3%
מר"צ
3
10%
מפלגה חרדית (ש"ס, אגודת ישראל, דגל התורה)
0
אין הצבעות
מפלגה ערבית (נו אתם יודעים)
0
אין הצבעות
איחוד לאומי-מפד"ל
4
13%
ירוקים
0
אין הצבעות
גמלאים
0
אין הצבעות
עלה ירוק
1
3%
אחר
2
7%

סך הכול הצבעות: 30

סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Re: בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

שליחה על ידי Greenburger »

יש כל כך הרבה מפלגות שהמצע שלהם מדבר על מלא דברים בעייתים במדינה, שאת רובם העליתם פה בלי סוף באשכולות השונים (בעיקר פוליטיקה :) ), ואני הכי רוצה להצביע לאחת מהן, אבל אני מרגיש שזה באמת יהיה "בזבוז" כי המלחמה האחרונה הוכיחה שהבעיה הכי גדולה שלנו היא הביטחונית אז כדאי להצביע לאחת מהמפלגות שמדברות על זה....
ולכן אני ממש ממש לא יודע.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הרי אתה בוחר פוליטיקאי כנציג שלך, החקיקה היא הלחם והחמאה של הפוליטיקאים בכנסת גם בתפקידי מפתח בממשלה והמחשבה שאם אתה שר בממשלה אז אתה פטור מעשייה פוליטית זו חשיבה מאוד בעייתית.
ברגע שישנו את שיטת הבחירות הרקובה במדינה ויעברו לבחירות אזוריות , בהן לנבחרים יהיה באמת הצורך לתת דין וחשבון לבוחריהם (כמו בארה"ב), אז הפוליטיקאי שתבחר באמת יהיה הנציג שלך. בכל מקרה הצבעה למפלגות קטנות זה בזבוז קול, כי זה מגדיל את הפיצול הפוליטי ומסרס את יכולת המשילות, ובסופו של דבר יוביל לבחירות נוספות בעוד שנה-שנה וחצי .
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

Greenburger כתב:יש כל כך הרבה מפלגות שהמצע שלהם מדבר על מלא דברים בעייתים במדינה, שאת רובם העליתם פה בלי סוף באשכולות השונים (בעיקר פוליטיקה :) ), ואני הכי רוצה להצביע לאחת מהן, אבל אני מרגיש שזה באמת יהיה "בזבוז" כי המלחמה האחרונה הוכיחה שהבעיה הכי גדולה שלנו היא הביטחונית אז כדאי להצביע לאחת מהמפלגות שמדברות על זה....
זה שלאף אחד מהמנהיגים הנוכחיים שלנו אין פתרון ל"בעיה הביטחונית" שלנו, או יותר נכון, אין להם שמץ של מושג איך להתמודד עם העזתים, לא אומר שזו הבעיה הכי גדולה, זה פשוט אומר שאין להם את הכישורים והיכולת לבצע חשיבה ולהגיע למסקנות והחלטות מבוססות.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Plaschkes כתב:
Greenburger כתב:יש כל כך הרבה מפלגות שהמצע שלהם מדבר על מלא דברים בעייתים במדינה, שאת רובם העליתם פה בלי סוף באשכולות השונים (בעיקר פוליטיקה :) ), ואני הכי רוצה להצביע לאחת מהן, אבל אני מרגיש שזה באמת יהיה "בזבוז" כי המלחמה האחרונה הוכיחה שהבעיה הכי גדולה שלנו היא הביטחונית אז כדאי להצביע לאחת מהמפלגות שמדברות על זה....
זה שלאף אחד מהמנהיגים הנוכחיים שלנו אין פתרון ל"בעיה הביטחונית" שלנו, או יותר נכון, אין להם שמץ של מושג איך להתמודד עם העזתים, לא אומר שזו הבעיה הכי גדולה, זה פשוט אומר שאין להם את הכישורים והיכולת לבצע חשיבה ולהגיע למסקנות והחלטות מבוססות.
זה לאו דווקא כישורים ויכולת זה הרבה ביצים לעמוד מול עם ולומר להם- חטאנו שנים עכשיו עושים תיקון. אין כבר ארץ ישראל השלמה, אין כבר שליטה חסרת תכלית באוכלוסייה ענקית. די כבר לכתם המוסרי הזה על עם ישראל, הבריטים הכניסו אותנו לסכסוך אבל אנחנו לא נותנים לעצמנו סיכוי לצאת מזה! חבורה של פחדנים יושבים בממשלה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Plaschkes כתב:
אולי, אבל המפלגות שמדברות על איכות הסביבה ותיקונים חברתיים לא מזכירות בכלל את הנושאים הבטחוניים, אז...
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

המפלגות הללו לא נועדו להשתוות בגודלן ומשמעותן לאלו הגדולות, בסגנון קדימה וכו'. יש להן בסך הכל אג'נדה מסוימת שהן פועלות למענה, וכבודן במקומן מונח.
הבעיה האמיתית, כפי שטל ציין, מתחילה כשרוב הקולות מגיעים לאותן מפלגות קטנות.

אני אגב אצביע לקדימה ככל הנראה, לצערי מהסיבה הפשוטה שאני לא מאמינה בשאר המפלגות המתמודדות / לא מזדהה עם האג'נדה הפוליטית שלהן.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אין לי בכלל מושג למי אני הולך להצביע :?: ...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Ozerivarium כתב:אין לי בכלל מושג למי אני הולך להצביע :?: ...
העיקר לא להצביע ביבי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
arik100
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי arik100 »

טל רודס כתב:
Ozerivarium כתב:אין לי בכלל מושג למי אני הולך להצביע :?: ...
העיקר לא להצביע ביבי.

תמונה
העיקר לא להצביע לקדימה
הכי חשוב להצביע לליכוד
צריך ממשלה עם מפלגה ימנית חזקה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אליעד, איפה אתה? 8-)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

קצת עצוב שהליכוד קיבל מעט מנדטים ממה שהיה צפוי. אבל זה די ברור שביבי יהיה ראש ממשלה.
מה שרצה ליבני, הצביע קדימה.
מי שרצה ביבי, הצביע לא רק ליכוד אלא גם בית היהודי, האיחוד הלאומי, ש"ס וכו'.
דיברתי היום עם המון מצביעים שהצביעו ל"מחנה הלאומי", שאמרו שהם מאוד רוצים לראות את ביבי כראש ממשלה, אבל אם רוצים לחזק את המפלגות שלהם כדי שיהיו חזקים בקואליציה. אמרתי להם ששום דבר לא סגור ויש סיכוי שלבני תקח.
זה די ברור שליברמן ילך עם ביבי. ליברמן בא מהליכוד, עוזי לנדאו מקום 2 אצלו שאמר בפומבי שהם ילכו עם הליכוד. ליברמן אמר שהוא רוצה ממשלת ימין לאומית. ממשלה שלדעתי איומה, אבל בשביל לכבד את הכרעת הבוחרים, עושים ממשלה כזאת. לא נראה טוב לאובמה, אבל זה מה שהעם בחר. בערך כ25% מהם בחרו לבני, אבל יותר מ50% בחרו מפלגות ימין בעלות אינטרס מדיני משותף.
קדימה לא יצליחו להקים קואליציה. מרצ בחיים לא ישב עם ליברמן וגם העבודה לא ישבו עם ליברמן. הערבים אמרו שהם בחיים לא ישבו עם לבני. לבני-ברק-ג'ומס זה עדיין לא 61.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מי שלא רצה ביבי, לא הצביע ליכוד. הנסיון של נתניהו לייחס לעצמו מנהיגות על גוש ימין או על מחנה "לאומי" שלא ממש קיים, היא התנהגות של לוזר, כי הרי נתניהו יודע בעצמו שממשלת ימין קיצוני לא תחזיק מעמד. כרגע אחרי 83% מהקלפיות, קדימה ביתרון שני מנדטים שאני מקווה שיישאר עד הבוקר. במצב הנוכחי, הממשלה הכי פחות גרועה תהיה קדימה-ליכוד-עבודה, והעיקר להשאיר מחוץ לממשלה את ליברמן וש"ס ושאר התמהוניים מהימין הקיצוני.

לא יאומן איך מפלגת העבודה, זאת שבנתה את המדינה, מתרסקת לה בכל בחירות. לא יאומן גם שליברמן מקבל 15 מנדטים כנראה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

פשוט כל הכבוד!!! אין מילים... לא יודע מי יהיה ר"מ, אבל מה שקדימה עשו זה מדהים, לא פחות!!! כל הכבוד לליבני, לא האמנתי שזה יכול לקרות. התרגשתי בשבילה אתמול.

עכשיו לגבי "גוש הימין", תעשו לי טובה!! מה זה גוש הימין? ליכוד, ליברמן, איחוד לאומי והבית היהודי. לא מגיעים ל61. נגיד נכניס את יהדות התורה, גם לא 61. ממתי ש"ס שייכים לגוש הימין?? הרי ש"ס היא הזונה ברחוב שהולכת עם מי שמשלם יותר! העם בחר גוש ימים... הצחקתם אותי.

בעיניי הכי הגיוני כרגע ומה שמשקף הכי טוב את רצון העם זה קדימה- ליכוד ועוד איזה מפגלה אחת או שניים קטנים יותר וזהו. בלי ערבים ובלי תמהונים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

אני הצבעתי עבודה
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

נכון לעכשיו כולם יודעים כאן שממשלת ימין דתית (קרי: כולל ש"ס) תיפול תוך שנה-שנתיים, ושלבני לא מסוגלת כלל הנראה להקים ממשלה. אני מתפלל שנראה פה קצת בגרות ואולי ממשלת אחדות ברוטציה. אבל כנראה שגם זה לא יקרה אז נפגש בקרוב... בקלפי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תקווה שביביטו יגלה אחריות לאומית ולא לוזריות אופיינית. כמו שאמרתי הרבה לפני הבחירות, האופציה הכי שפויה כיום היא קדימה-עבודה-ליכוד, ושכל התמהוניים והקיצוניים יישארו באופוזיציה לצקצק.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מדינה של פאשיסטים! תאכלו מה שבישלתם! הייל ליברמן לא? :puke:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

טל רודס כתב:תקווה שביביטו יגלה אחריות לאומית ולא לוזריות אופיינית. כמו שאמרתי הרבה לפני הבחירות, האופציה הכי שפויה כיום היא קדימה-עבודה-ליכוד, ושכל התמהוניים והקיצוניים יישארו באופוזיציה לצקצק.
כמה מתאים לך לומר את זה טל...
לבני רוצה רוטציה לא בגלל שהיא בוגרת אלא בגלל שהיא יודעת שלבד היא לא תהיה ראש ממשלה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:
טל רודס כתב:תקווה שביביטו יגלה אחריות לאומית ולא לוזריות אופיינית. כמו שאמרתי הרבה לפני הבחירות, האופציה הכי שפויה כיום היא קדימה-עבודה-ליכוד, ושכל התמהוניים והקיצוניים יישארו באופוזיציה לצקצק.
כמה מתאים לך לומר את זה טל...
לבני רוצה רוטציה לא בגלל שהיא בוגרת אלא בגלל שהיא יודעת שלבד היא לא תהיה ראש ממשלה.
אתה מרוצה מאוד היום אדון שוקרון לא? החזרתם עטרה ליושנה....
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שוקרון, מה שבטוח הוא שביבי לא יהיה ראש ממשלה. לבני תהיה.
שלח תגובה