בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

עבודה
3
10%
ליכוד
9
30%
קדימה
7
23%
ישראל ביתנו
1
3%
מר"צ
3
10%
מפלגה חרדית (ש"ס, אגודת ישראל, דגל התורה)
0
אין הצבעות
מפלגה ערבית (נו אתם יודעים)
0
אין הצבעות
איחוד לאומי-מפד"ל
4
13%
ירוקים
0
אין הצבעות
גמלאים
0
אין הצבעות
עלה ירוק
1
3%
אחר
2
7%

סך הכול הצבעות: 30

ufomatan
בריל!

Re: בחירות 2009 - מה אתם מצביעים?

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:שוקרון, מה שבטוח הוא שביבי לא יהיה ראש ממשלה. לבני תהיה.
אני חושב שאתה מאוד אופטימי. אם כל הכבוד ללבני שזכתה, ובאמת כל הכבוד לה על ההישג הזה, היא לא תהיה ראש הממשלה פשוט כי אין לה קואליציה בכלל!
אם ליברמן ילך איתה זו תהיה הפתעה גדולה כי הוא לא מסכים אם רוב המדיניות חוץ שלה, וביבי הוא שותף טבעי שלו.
אין מה לעשות לבני זכתה פיקטיבית כי אין לה סיכוי להרכיב קואליציה שפוייה. העם בחר בביבי ובליברמן שינהיגו את המדינה לשנים הבאות, ההתקצנות היא תהליך שאנחנו עדים לה כבר הרבה מאוד זמן והיא רק החריפה במלחמה האחרונה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אוקי אז דעתי על הבחירות:
בניגוד לכל הפרשנויות צרות העין אני חושב ש"איש הבחירות" הוא בנימין נתניהו.
.
.
.
.
.
.
.
.
הסבר: פשוט מדהים איך הוא הצליח לקבל מפלגה מטאורית, שהייתה יכולה לעבור את רף ה35 מנדטים, ובסדרת טעויות מדהימה והתנהלות אידיוטית מאין כמותה הוא הצליח להרוס את המומנטום של הליכוד בכל דרך אפשרית.
כמו שאמרתי מזמן באשכול פוליטיקה, ובמיוחד לאור העובדה שהעם משך ימינה, אם ביבי לא היה זורק החוצה את פייגלין במהלך הכי פחדני של השנה, הליכוד היה מקבל עוד כמה מנדטים שהיו סוגרים סופית את מערכת הבחירות.

מי שבאמת עשה (שוב) את הבלתי יאומן בבחירות האלו הוא............. ראובן אדלר.
הבן אדם הזה יכול למכור קסאמים לתושבי שדרות אם הוא רוצה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני חושב שאתה מאוד אופטימי. אם כל הכבוד ללבני שזכתה, ובאמת כל הכבוד לה על ההישג הזה, היא לא תהיה ראש הממשלה פשוט כי אין לה קואליציה בכלל!
אם ליברמן ילך איתה זו תהיה הפתעה גדולה כי הוא לא מסכים אם רוב המדיניות חוץ שלה, וביבי הוא שותף טבעי שלו.
אין מה לעשות לבני זכתה פיקטיבית כי אין לה סיכוי להרכיב קואליציה שפוייה. העם בחר בביבי ובליברמן שינהיגו את המדינה לשנים הבאות, ההתקצנות היא תהליך שאנחנו עדים לה כבר הרבה מאוד זמן והיא רק החריפה במלחמה האחרונה.
גם אתה נכנע לדמגוגיה הזולה של נתניהו? העם בחר בלבני, אין דבר כזה גוש ימין וגם לא "מחנה לאומי". זה שיש התקצנות ובחרו 15 מנדטים בליברמן זה כבר עניין מדאיג אחר. לבני לא בטוח צריכה את ליברמן, ובשביל קואליציה היא צריכה את הליכוד ואת העבודה. נתניהו מצד שני, לא טיפש ויודע שהוא לא יכול להחזיק מעמד עם ממשלת ימין קיצוני כאשר גם בתוך הליכוד יש לו את כל המורדים (ע"ע גילה גמליאלים למיניהם) שלא ייתנו לו לעשות ויתורים פוליטיים, כך שבתסריט הפסימי יהיו עוד כמה חודשים שוב בחירות.

בכל מקרה, ידעתי למה לא כדאי להמשיך ולגור במדינה, כי פשוט אין עתיד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הרכיבו בעצמכם את הקואליציה:
http://my.ynet.co.il/pic/news/game2009/2009.htm
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

טל רודס כתב:שוקרון, מה שבטוח הוא שביבי לא יהיה ראש ממשלה. לבני תהיה.
סתם בשביל לצטט אותך טל...
כדי שיהיה מה להקריא עוד שבועיים :haha:
מה שבטוח, מישהו מאיתנו יאכל את הכובע\כיפה...
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

טל רודס כתב:הרכיבו בעצמכם את הקואליציה:
http://my.ynet.co.il/pic/news/game2009/2009.htm
המערכת מונעת ממני לשים את בל"ד ואת קדימה באותה ממשלה. מה קרה לחופש הביטוי?! :jester:
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אתה ניסית?! מה קרה לשכל הישר?!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:אוקי אז דעתי על הבחירות:
בניגוד לכל הפרשנויות צרות העין אני חושב ש"איש הבחירות" הוא בנימין נתניהו.
.
.
.
.
.
.
.
.
הסבר: פשוט מדהים איך הוא הצליח לקבל מפלגה מטאורית, שהייתה יכולה לעבור את רף ה35 מנדטים, ובסדרת טעויות מדהימה והתנהלות אידיוטית מאין כמותה הוא הצליח להרוס את המומנטום של הליכוד בכל דרך אפשרית.
כמו שאמרתי מזמן באשכול פוליטיקה, ובמיוחד לאור העובדה שהעם משך ימינה, אם ביבי לא היה זורק החוצה את פייגלין במהלך הכי פחדני של השנה, הליכוד היה מקבל עוד כמה מנדטים שהיו סוגרים סופית את מערכת הבחירות.

מי שבאמת עשה (שוב) את הבלתי יאומן בבחירות האלו הוא............. ראובן אדלר.
הבן אדם הזה יכול למכור קסאמים לתושבי שדרות אם הוא רוצה.
אני חייב שלא להסכים איתך. בתור ראש הממשלה הכי גרוע by far שהיה למדינת ישראל אי פעם, כמות המנדטים שביבי הצליח לאסוף בבחירות האלה הם הצלחה ענקית!
אני מצטער אבל יושב בארץ ישראל עם של מזוכיסטים שמעשן משהו שפוגע בצורה לא הפיכה בתאי החשיבה במוח, וזה לא מה שקופטש מעשן. אפשר לחלק את המצביעים בבחירות האלה לפי המפלגות שלהם הצביעו:
קודם כל מצביעי ביבי: אנשים שהתרגלו לא לחשוב בצורה עמוקה אלא בסיסמאות, לא מנסים להבין מטעויות וללמוד מהם, חוזרים שוב ושוב ושוב על אותם טעויות שבסופו של דבר חוזרות אליהם כבומרנג ישר לתחת.
מדהים כמה מהר אותם אנשים קשי יום, עניים, סטודנטים, פנסיונרים ועוד אוכלוסיות חלשות, שכחו את המכה הניצחת שביבי נתניהו הצניח עליהם ועל כל עם ישראל בכהונתו האחרונה כראש ממשלה.

מצביעי לבני: פחות או יותר אותו דבר, למרות שציפי לבני עושה רושם כפוליטיקאית טובה שבאמת רוצה ומנסה לשנות, כל הרשימה מאחוריה בנוייה מאותם חלאות ששחטו את מדינת ישראל ושתו ממנה את כל המיץ המוסרי שלה בשנים האחרונות. רובם יוצאי ליכוד או עבודה כמובן שברחו כשהספינה שלהם טבעה ונתנו לאחרים להציל את המפלגה הקורסת בזמן שהם מתענגים על שלטון באצטלה של מפלגה חדשה. מפלגה שנגועה בשחיתות מכף רגל וכמעט עד הראש.

ומלבדם יש את אותם פאשיסטים שכנראה חושבים שליברמן זה המשיח של ארץ ישראל, והרעיונות הפאשיסטים דיקטטורים של האיש הזה הצליחו להקסים אחוזים גדולים מהעם היושב בציון.
יש בתוכינו הרבה מאוד אנשים צמאי דם ונקמה שכבר לא רואים במיעוט הערבי במדינה בני אדם, אלא כמעין שטיח מרוט שניתן לדרוס אותו כדי לממש את האדונות הישראלית הציונית על הארץ הזאת.
הרי 40 שנות כיבוש והשחתה מוסרית בצה"ל לא הספיקו כדי להבהיר שצריך לשים לזה סוף. שנאה גוררת שנאה, מכה גוררת מכה, אלימות תמיד תגרור אלימות! ומהעגל הזה לא יסתיים, בטח לא אם נסמוך על ליברמן שיביא כאן ביטחון :haha:

אפילו העם האמריקאי שאנחנו כל כך אוהבים לצחוק עליו ועל העובדה שהוא מטומטם, וכמה אנחנו מרגישים עליונות מוסרית עליו ושליטה מוחלטת עליו. אפילו הוא החליט שצריך לשנות את הדרך האגרסיבית והאדונית שלו על שאר העולם, אז מי אנחנו בכלל? העולם יכול לבטל אותנו במחי אצבע בדיוק כמו שנתן לנו את העצמאות והשליטה כאן.
עם סגולה עאאאאאלק!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ATir
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי ATir »

ליכודניק...
ואני גם רואה שהפורום הזה די ליכודניקים..
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

תתפלא, אבל הסקר לא משקף. הפורום ידוע בתור הנטייה הקלה שלו שמאלה.
טל רודס היה בעברו פעיל מרץ וכיום הוא קדימה.
והיד עוד נטוייה והכתף רחבה.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פעיל מרץ לא הייתי מעולם. הצבעתי להם פעם אחת ב-99 יחד עם ברק לראשות הממשלה. הייתי בעבר פעיל ודובר ב"נוער העבודה".
שלח תגובה