אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

אז מה היה לנו הערב? באיירן התעללה בספורטינג ליסבון בחוץ 5:0, ויאריאל אכזבה עם 1:1 בבית מול פנאתינייקוס האפרורית, צ'לסי ניצחה כצפוי 1:0, וליברפול התבנקרה והשיגה שער נצחון של יוסי בניון בנגיחה יפה. כמו שזה נראה לי כרגע, 4 האנגליות יהיו ברבע הגמר ומן הספרדיות ברצלונה תעלה.
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

בניון עשה לי את השבוע :love:
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yakim כתב:בניון עשה לי את השבוע :love:
ענק!! עשה לי את החודש!! כנראה שריאל לא באמת בכושר המטורף שכולם חושבים שהיא. רק צריך שבארסה תחזור לכושר הבקעה.
יוסי יוסי, ילד שלי מוצלח
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בטח עכשיו בארץ יהיה שבוע של קרנבל בניון בכל העיתונים וערוצי הטלויזיה. ויקו חדד יספר איך לימד בגיל צעיר את הנער הצנום מדימונה להתמקם ברחבה ולנגוח, מירית תספר איך הקוסקוס שלה גורם ליוסי להיות שחקן יותר טוב.

בריל, מעניין שאין לך מה לומר כרגע על התצוגות של הספרדיות לעומת האנגליות, מעניין איזה ליגה באמת יותר חזקה וטובה... :whistle:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בטח עכשיו בארץ יהיה שבוע של קרנבל בניון בכל העיתונים וערוצי הטלויזיה. ויקו חדד יספר איך לימד בגיל צעיר את הנער הצנום מדימונה להתמקם ברחבה ולנגוח, מירית תספר איך הקוסקוס שלה גורם ליוסי להיות שחקן יותר טוב.

בריל, מעניין שאין לך מה לומר כרגע על התצוגות של הספרדיות לעומת האנגליות, מעניין איזה ליגה באמת יותר חזקה וטובה... :whistle:
אין קשר, מה את המשווה בין כדורגל יפה לכדורגל הגנתי, פיזי, של בעיטות לרגליים של שחקנים יצירתיים, שמביא תוצאות.
אני תמיד יעדיף לראות כדורגל יפה לעין מאשר התגוששות פיזית בין שחקני כדורגל שאין להם כישרון!!
אני לא ראיתי משהו מיוחד במשחק של ארסנל, או של צ'לסי, בטח לא של יונייטד. כדורגל חרא עם תוצאה טובה.
אל תתחיל איתי :evil:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
+100000

אני מקווה שאנחנו לא נראה את חזרתו של הכדורגל ההגנתי המגעיל שקיוויתי שכבר נפטר בשנה שעברה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:בטח עכשיו בארץ יהיה שבוע של קרנבל בניון בכל העיתונים וערוצי הטלויזיה. ויקו חדד יספר איך לימד בגיל צעיר את הנער הצנום מדימונה להתמקם ברחבה ולנגוח, מירית תספר איך הקוסקוס שלה גורם ליוסי להיות שחקן יותר טוב.

אין קשר, מה את המשווה בין כדורגל יפה לכדורגל הגנתי, פיזי, של בעיטות לרגליים של שחקנים יצירתיים, שמביא תוצאות.
אני תמיד יעדיף לראות כדורגל יפה לעין מאשר התגוששות פיזית בין שחקני כדורגל שאין להם כישרון!!
אני לא ראיתי משהו מיוחד במשחק של ארסנל, או של צ'לסי, בטח לא של יונייטד. כדורגל חרא עם תוצאה טובה.

ככה זה ,כשאין לך מה להגיד אז אתה זורק רפש על הליגה הטובה בעולם (האנגלית, להזכירך). ארסנל עשו בית ספר לרומא, הגיעו לאינספור מצבים, יונייטד שיחקו טוב יותר מאינטר בחוץ (את המשחק של צ'לסי לא ראיתי), וגם ליברפול שיחקו טוב במדריד. הנקודה היא שלאורך השנים רואים שהליגה האנגלית טובה וחזקה יותר מהליגה הספרדית. שים את מסי לשחק מול קבוצות כמו סטוק בבריטניה סטדיום או מול בולטון בריבוק סטדיום ונראה אותו גיבור גדול. התגוששות פיזית בין שחקני כדורגל שאין להם כשרון? נשמע לי כמו הליגה הישראלית :D
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אין לי כוח לחפירה, בוא נסכם את זה ככה:
כדורגל זה עניין של טעם, אני ומתן אוהבים את הכדורגל שלנו יפה מעל הכל, אפילו שברמות הנוק אווט של אירופה הוא לא אפקטיבי. ואתה אוהב את הכדורגל ההגנתי ( :yuck: ) והטקטי שהוכיח את עצמו כיעיל במיוחד במשחקי ליגת האלופות.

:haha:
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
ufomatan כתב:

ככה זה ,כשאין לך מה להגיד אז אתה זורק רפש על הליגה הטובה בעולם (האנגלית, להזכירך). ארסנל עשו בית ספר לרומא, הגיעו לאינספור מצבים, יונייטד שיחקו טוב יותר מאינטר בחוץ (את המשחק של צ'לסי לא ראיתי), וגם ליברפול שיחקו טוב במדריד. הנקודה היא שלאורך השנים רואים שהליגה האנגלית טובה וחזקה יותר מהליגה הספרדית. שים את מסי לשחק מול קבוצות כמו סטוק בבריטניה סטדיום או מול בולטון בריבוק סטדיום ונראה אותו גיבור גדול. התגוששות פיזית בין שחקני כדורגל שאין להם כשרון? נשמע לי כמו הליגה הישראלית :
D
:haha: :haha: גם שם אתה מושקע באיזו קבוצה משעממת שמנסה להראות סימנים של כדורגל לא? אם איזה מאמן גרמני משוגע?
בכל מקרה ליגה "אנגלית" זה לא ממש. אולי נקרא לה- "הליגה שמשוחקת באנגליה כדי לספק עבודה להרבה מהגרים זרים שנקנו במליונים של פאונדים על ידי כל מיני אוליגרכים ונסיכי מדינות המפרץ שאין להם מה לעשות בחיים שלהם".
הרבה שחקנים אנגלים לא רואים שם וזה משפיע מאוד על הנבחרת האנגלית (שאני דווקא די מסמפט מאז שבקהם עזב, אהה הוא חזר אז אני שוב לא מסמפט אותם :haha: ).
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

MrReD כתב:אין לי כוח לחפירה, בוא נסכם את זה ככה:
כדורגל זה עניין של טעם, אני ומתן אוהבים את הכדורגל שלנו יפה מעל הכל, אפילו שברמות הנוק אווט של אירופה הוא לא אפקטיבי. ואתה אוהב את הכדורגל ההגנתי ( :yuck: ) והטקטי שהוכיח את עצמו כיעיל במיוחד במשחקי ליגת האלופות.

:haha:
בטח שאין לך כוח, כי אין לך שום דבר חכם להגיד, אלא רק שטויות. אני אוהב כדורגל הגנתי? אני אוהד של ארסנל להזכירך :whistle:

בריל, תרצה או לא תרצה, הליגה האנגלית היא הליגה הפופולארית והנצפית ביותר בעולם. הכדורגל האנגלי השתנה ב-20 ומשהו השנים האחרונות, עקב כניסת הזרים והשחקנים השונים מיבשת אירופה, ועבר מכדורגל של כדורים ארוכים לכדורגל טכני ומרתק, אינטנסביות,פיזיות ומהירות תמיד הייתה ותמיד תהיה, ולכן זה גם הליגה הכי מעניינת ובעלת קצב המשחק הגבוה ביותר.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

כמעט חצי מההרכב של ליברפול הם ספרדים. זה אומר משהו :roll: . הליגה האנגלית התחילה להיות מעניינת בשנים האחרונות יותר מהספרדית.
אני מאמין שהגלגל יתהפך בחזרה לספרד בשנים הבאות.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:כמעט חצי מההרכב של ליברפול הם ספרדים. זה אומר משהו :roll: . הליגה האנגלית התחילה להיות מעניינת בשנים האחרונות יותר מהספרדית.
אני מאמין שהגלגל יתהפך בחזרה לספרד בשנים הבאות.
אין ליגה יותר מעניינת ויפה לעין מהכדורגל הספרדי. כדורגל זה הצגה, לא בית חרושת לתוצאות! התוצאה לא מקדשת את הדרך המכוערת ולכן הליגה האנגלית מבחינתי לא מעניינת את ה%$^* השמאלית. :haha:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ברמות כאלה, כדורגל משחקים לא בשביל ההנאה/הצגה, משחקים בשביל לנצח!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל, אם כדורגל הוא הצגה, מדוע כל המגרשים בספרד ריקים? אתה זוכר את הסטטיסטיקה שהבאתי פה? באנגליה כדורגל הוא הצגה, אתה הולך לפני משחק 3 שעות, יושב בפאב, שותה בירות, שר עם אוהדים, קונה מרשנדייז בדוכנים או בחנות, נכנס לאצטדיון, צופה במסכי הפלזמה בשערים ובתקצירים, ואחרי זה כמובן במשחק.

בליגה הספרדית? האוהדים מגיעים בטח ישר למשחק, וכשלא מוצא חן בעיני האוהדים משהו ישר מתחילים לנופף במטפחות הלבנות.... ליגת המטפחת.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בריל, אם כדורגל הוא הצגה, מדוע כל המגרשים בספרד ריקים? אתה זוכר את הסטטיסטיקה שהבאתי פה? באנגליה כדורגל הוא הצגה, אתה הולך לפני משחק 3 שעות, יושב בפאב, שותה בירות, שר עם אוהדים, קונה מרשנדייז בדוכנים או בחנות, נכנס לאצטדיון, צופה במסכי הפלזמה בשערים ובתקצירים, ואחרי זה כמובן במשחק.

בליגה הספרדית? האוהדים מגיעים בטח ישר למשחק, וכשלא מוצא חן בעיני האוהדים משהו ישר מתחילים לנופף במטפחות הלבנות.... ליגת המטפחת.
:haha: :haha:
אתה יודע מה? אתה צודק! בכל מקרה כדורגל זה משחק הרבה יותר משעמם מכדורסל, אני נשאר עם הכדורסל ועוזב את הכדורגל לטובת חוליגנים אנגלים שיכורים שבאים 3 שעות לפני משחק כדי לדפוק את הראש. :cheers:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני נהנה גם מכדורסל וגם מכדורגל :-)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין ספק שזאת העונה הכי גרועה ומדכאת שאני זוכר בתור אוהד ארסנל בכל השנים הרבות שאני אוהד את הקבוצה מצפון לונדון. תיקו רביעי רצוף בליגה של 0:0, וכנראה אמרנו סופית ביי-ביי לליגת האלופות בעונה הבאה (מחר וילה צפויה לנצח את סטוק ולסיים עבורנו את הסיפור מבחינת הפער בטבלה). הליגה האירופית, הנה אנחנו באים (לא יודע מי יבוא, כי בטח יעזבו שחקנים משמעותיים בקיץ הקרוב). ארסנל הולכת לתקופה קשה מאד ותספוג מכה כלכלית עקב אי העפלה לליגת האלופות. לצערי, הכתובת הייתה על הקיר כבר בקיץ!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

איזה כיף זה שליברפול מפסידים 2-0 במגרש שהם לא מצליחים לנצח כבר 5 שנים?! :D
איזה כיף זה שהפער עומד על 7 נקודות ומנצ'סטר עם משחק חסר?! :D
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה מגעיל זה שמנצ'סטר יונייטד זוכה באליפות ,בלי להתאמץ, בלי לשכנע עם נצחונות מגעילים של 1:0. אפשר כבר להכריז רשמית על האליפות של יונייטד היום.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
פשוט גועל נפש המשחק של מנצ'.. העיקר שזאת הליגה הטובה בעולם לא?
גם אני כמוך עצוב בגלל ארסנל, לדעתי העונה שלהם כבר נחרצה מההתחלה ושנה הבא צריכה להיות שנה של בנייה מחדש. להפטר מונגר, וכלל הנראה למכור כמה שחקני בית כמו פרסי (אם בארסה תפטר מאטו או הנרי אז לדעתי זאת אפשרות מאוד ריאלית, אפילו שיחזירו את חלב + כמה מיליונים תמורתו) ובמקרה הבאמת גרוע, ימכרו את ססק.
תמונה
שלח תגובה