כן, אז כמו כל תלמידת יב' של 5 יחידות באנגלית, אני צריכה לעשות פרוייקט על נושא כלשהו.
נחשו במה אני בחרתי?
בכל מקרה, 'שאלת המחקר' כביכול, שהמורה שלי תקעה לי היא: The roll of "Dream Theater" in the general musical trend of America.
השאלה האמיתית היא, שאחרי החפירות שבפתיחה, מה אני אמורה לעשות? [לא, המורה המתקלפת מזקנה שלנו לא תעזור פה, היא הביאה שאלה והלכה להילחם בקמטי הזמן].
הצעות, מישהו?
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
אני ההייתי הולך על חפירה על דרים כמובן, להקות דומות,חפירה על ההיסטוריה,ז'אנר, התפתחויות עתיד,התייחוס בעולם ובמוזיקה....יש המון חומר ואמצעים שאת יכולה להשתמש בו ולכתוב עליו.
בהצלחה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
הרעיון הכי מעניין (שאני אישית הייתי חוקר אותו סתם לכיף אפילו), יכול להיות לכתוב על מספר להקות שהשפיעו על דרים (Pink Floyd, Rush). לעשות חלק בעבודה על דרים עצמה, ואז חלק על הלהקות שמושפעות ממנה היום.
לדעתי הנושא לא צריך להיות באמריקה, היום המוסיקה גלובלית מדי.
אין לי את העבודה שמורה על המחשב כי לא מזמן המחשב הקודם (איפה שהייתה שמורה העבודה) מת והיינו צריכים לקנות חדש, אז דיברתי עם חבר שלי שהעבודה המודפסת אצלו והוא אמר שהוא ינסה לסרוק אותה למחשב ולשלוח לי.
אם עד ה-2.3 זה לא יקרה פשוט תעשי העתק הדבק לדברים החשובים כטיוטה ועד מועד ההגשה (שמתי הוא דרך אגב?) אני מקווה שהעבודה תיהיה על המחשב.