SandmaN כתב:טוב, אז כבר כמה שנים טובות שאני מנסה לשמוע את אופת' (יש לי את הדיסקוגרפיה שלהם על המחשב כבר שלוש שנים נראה לי), כי כל פעם קופץ מישהו אחר ודוחף לי איזה שיר שלהם ומכריח אותי להקשיב "אתה חייב לשמוע, זה גאוני!" , וכל שיר ששמעתי התחלתי לפתח ציפיות עד שהגיעו הגראולים והורידו אותן לרצפה.
אז מסתבר שהם דחפו לי את השירים הלא נכונים...
לפני שבועיים מישהו שוב הושיב אותי ושם לי אזניות והכריח אותי להקשיב לWINDOWPANE
וואלה, נפקחו עיניי, FOR I HAVE SEEN THE LIGHT...
כמובן איך שהגעתי הבייתה התחלתי לשמוע את דמניישן, אז בהתחלה זה נשמע כמו גרסא מורחבת ומרוחה על שעה של ריפנטנס של דרים אבל בסוף המוזיקה חילחלה ואני ממש אוהב את האלבום הזה... ממש אוהב
(אני עדין לא מצליח לשמוע שירים שלהם עם גראולים, זה פשוט לא זה מבחינתי...)
אני חייב גם להמליץ לך על שיר גאוני שלהם - גם אני כמוך לקח לי זמן לעכל אותם
אבל בסוף זה נתפס ואני קרוע על ghost reveries
תתחיל משיר 3 beneath the mire
אי אפשר שלא להתאהב בקטעים המיוחדים בשיר הזה ובסוף גם בכל האלבום.
ו-beneath the mire זה שיר חובה לכל אדם עם אוזניים, הקטע האקוסטי פשוט גאוני (כל האלבום הזה אגב).
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
למרות שזאת הגרסת סינגל הערוכה בלייב, פשוט חובה לשמוע את זה, גם בגלל מיקאל וגם בגלל האיכות המעולה של הסאונד. אם זו תהיה האיכות בגני התערוכה יהיה פשוט מדהים.
B-Boy כתב:
למרות שזאת הגרסת סינגל הערוכה בלייב, פשוט חובה לשמוע את זה, גם בגלל מיקאל וגם בגלל האיכות המעולה של הסאונד. אם זו תהיה האיכות בגני התערוכה יהיה פשוט מדהים.
ראיתי שהם הופיעו שם גם עם Coil , השיר הפותח של האלבום, בליווי של נטלי , אותה אחת ששרה גם בגרסת הסטודיו .
גם נשמע מעולה , למרות שיש לי תחושה שהם קצת מיהרו.
אני מאמינה שחלקם כבר יודעים הם באים לארץ.
לא דאגתי לקרא תדפים הקודמים אני בטוחה שחפרתם על זה הרבה.. http://www.mako.co.il/music-news/world/ ... tm#Scene_1
בטח אתם צוחקים לכם...
תתחשבו,
העובדה היא שאני מנותקת קצת מהעולם בגלל הצבא..