ועוזרי לא רציתי לקרוא את מה שכתבת,
אבל בסוף קראתי, אז עוזרי הישמר לך בדברייך

מסכים.ufomatan כתב:אין לאף אחד מה לדאוג בקשר להחזרים, די להיות פראנואידים כל כך.
ההחזרים אצלי בחנות יתבצעו כנראה משבוע הבא, אבל אני אודיע על זה רשמית באשכול של הכרטיסים לכל מי שרנה אצלי בחנות.
התירוץ של הלהקה הוא תירוץ עלוב, לא פחות! הרי הם הופיעו כאן בעבר ולא הייתה שום בעייה עם הבקליין. לדעתי הלחץ ושנאת ישראל בשבדיה(שהיום עוברת כל גבול הגיוני) משפיעה גם על ההרכבים שם.
אם הבנתי נכון, בדיוק בגלל גישה כזאת בוטל האנת'ם...Ozerivarium כתב:
חבל . בפעם הבאה גם אם דרים יבואו ...( טוב בעצם הם כבר באו ) - אני לא אשלם עד שבוע לפני ההופעה .
אני מקווה מאוד שהדרן לא יאכזבו .
כמו שאמרתי, זה תירוץ עלוב, כנראה זאת לא הסיבה.ufomatan כתב:נו באמת, אתה רציני!! שבדיה היא אחת המדינות הכי אנטי ישראל בשנים האחרונות וזה פוגע בספורט שלנו בסופ"ש (טניס בלי קהל) ואני בטוח שזה יפגע גם מבחינה מוזיקאלית, הרי הלחץ שם נגדינו הוא לא נורמאלי!
אתה באמת מאמין שבעיות של בקליין גרמו לביטול? זה פשוט היתממות לשמה. הרי כבר דניאל גילדנלאו, כמה שנים לפני המבצע בעזה, תירץ את אי ההגעה של פיין לארץ בסיבות פוליטיות, אז מה מפתיע בזה?
זה PR לא טוב ללהקה כמו אופת' להגיע לארץ כרגע, והם המציאו איזו הנפצה מיוחדת כדי לתרץ את זה כדי שמכירות הדיסקים שלהם לא יפגעו.
אני אנסה לברר מול יורי שוב את הסיבות שלהם, אבל אני כמעט בטוח שזה תירוץ מסכן ומפגר.
יש נקודה אחת שחייבים לזקוף לזכות גילדנלאו - זה שהוא פרפקציוניסט שחייב שדברים יתאימו להשקפת העולם שלו זה ידוע - אבל העובדה שהוא לא מגיע לכאן מסיבות פוליטיות תקפה גם לגבי מדינות אחרות. אני לא אומרת שאני מסכימה או אוהבת את זה כי מאוד הייתי רוצה לראות את פיין מופיעים בלי שאצטרך לרוץ סביב כדוה"א כדי לראות אותם. אבל הוא לא עושה את זה מתוך אפליה או אנטישמיות, אלא מתוך עקרון השקפת העולם שלו (כמה מוזרה שהיא תהיה).ufomatan כתב:נו באמת, אתה רציני!! שבדיה היא אחת המדינות הכי אנטי ישראל בשנים האחרונות וזה פוגע בספורט שלנו בסופ"ש (טניס בלי קהל) ואני בטוח שזה יפגע גם מבחינה מוזיקאלית, הרי הלחץ שם נגדינו הוא לא נורמאלי!
אתה באמת מאמין שבעיות של בקליין גרמו לביטול? זה פשוט היתממות לשמה. הרי כבר דניאל גילדנלאו, כמה שנים לפני המבצע בעזה, תירץ את אי ההגעה של פיין לארץ בסיבות פוליטיות, אז מה מפתיע בזה?
זה PR לא טוב ללהקה כמו אופת' להגיע לארץ כרגע, והם המציאו איזו הנפצה מיוחדת כדי לתרץ את זה כדי שמכירות הדיסקים שלהם לא יפגעו.
אני אנסה לברר מול יורי שוב את הסיבות שלהם, אבל אני כמעט בטוח שזה תירוץ מסכן ומפגר.
בוא לא נמשיך לגלוש לפוליטיקה, מספיק אופת' הרסו לי את הכיף השבוע עם השטות הזאת!yyzboy1928 כתב:תאמין לי בריל. חסר במדינה הזאת שמאלנים כמוך. השמאל האובייקטיבי.
הבעיה היא ששר החוץ שלנו הולך להיות ליברמן. ככה שנראה לי שאנחנו יחסית במצב טוב עם העולם