בכלל ה"live in israel" משדרג אותה פי כמה רמות טובות

אגב, יש הבדל בין החולצה לחברי הפורום לבין חברות הפורום?
אין הבדל, זה מאוד מסובך בארץ להשיג חולצות בגזרה של בנות, בטח לא במחיר נורמאלי!RemedyLane כתב:בהחלט החולצה השנה הרבה יותר יפה מקודמותיה.
בכלל ה"live in israel" משדרג אותה פי כמה רמות טובות![]()
![]()
אגב, יש הבדל בין החולצה לחברי הפורום לבין חברות הפורום?
אני חושב שהיא עדיין מחכה לך. ביקשת לאסוף אותה ועוד לא הגעת. אם תחדש את החברות במועדון תקבל את זו.Lord Of The Strings כתב:אני עדיין מחכה לחולצה הקודמת...........................
החולצות לא יהיו אצלי.pugi כתב:אני אשמח לחולצה.
עידן יש מצב שלכשיהיו החלוצות תביא לי אחת M לאוניברסיטה?
אתה חבר מועדון, אז כן, אתה זכאי... כפי שנכתב.avrahamshuk כתב:שאני אבין עידן, אני זכאי לחולצה או שאני צריך לקנות אחת?
ה"הזמנה" היא עתה - במידה ואתה רוצה חולצה, תאמר לנו בבקשה עכשיו את המידה הרצויה כדי שנוסיף זאת להזמנה.Bootvi כתב:אמנם לא חבר במועדון (עדיין) אבל מתכוון להזמין חולצה ברגע שייתאפשר
לא כתבתנו לך את זה במייל ?YtseJam כתב:כל מי שמעוניין - מידה בבקשה. מידה.
YtseJam כתב:שלום, חדש.
loki כתב:שלום. חדש. רוצה חולצה.
ההופעה של דרים= התגשמות חלומותי.
הם בדיוק בדרכם לMooby Headquarters.liordavidlior כתב:אחי החדש, הבאת איתך גם את בארטלבי?![]()
(בדיחה קולנועית)
כתוב שחברי מועדון (=כל ה"סגולים") זכאים לחולצה ושהיא תשלח אליהם ברגע שהחולצות יגיעו אלינוilai fields #7 כתב:לא הבנתי...
אני רשום בפורום, אני מקבל חולצה חינם בדואר?
אם אתה כבר בכוונה רוצה להכניס אותי לעניין, אז - היא לא. היא לא מספקת לי את הפרטים שאני צריך.avrahamshuk כתב:loki כתב:שלום. חדש. רוצה חולצה.
ההופעה של דרים= התגשמות חלומותי.![]()
![]()
בחיים לא ראיתי הודעה כל כך תמציתית ולעניין! חלומו של כל וובמאסטר לוחם ספאם! ברוך הבא!