[דיון] Hell's Kitchen
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Re: [דיון] Hell's Kitchen
Listening to this one while en route to uni. Makes the trip a whole lot better. 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
השיר הזה בגרסת ה-string quartet קפץ בפלייליסט. חמוד... חמוד. 

-
- דרימיסט מתקדם
שיר הטיסה שלי - בפעם הראשונה שטסתי בדיוק בקטע החזק של הסיום המטוס המריא ומאז כל פעם שאני טס אני מתכנן את זה ככה שזה יגיע לקטע הזה בדיוק בהמראה.
ולעניין - האינסטרומנטלי הכי טוב של דרים לטעמי. אני יכול לשמוע אותו שוב ושוב אלף פעמים, זה הרבה מעבר למוזיקה מורכבת או משהו, פשוט נדמה כאילו הם באמת חקרו וגילו משהו בקטע הזה...המציל של האלבום.
ולעניין - האינסטרומנטלי הכי טוב של דרים לטעמי. אני יכול לשמוע אותו שוב ושוב אלף פעמים, זה הרבה מעבר למוזיקה מורכבת או משהו, פשוט נדמה כאילו הם באמת חקרו וגילו משהו בקטע הזה...המציל של האלבום.
-
- דרימיסט מתחיל
לדעתי זה תמצות היכולת ההרמונית של נגני DT.פשוט חיבור מעולה שלא רואים בעוד מקומות.
בשיר הזה יש הכל מהנגינה שלהם-איטי,מהיר,כבר,מלודי.
אמנם פטרוצ'י ופורטנוי הם הבולטים אבל הקלידים והבס לא נופלים מהם אם מתאמצים מספיק כדי להבדיל אותם.
בקיצור לשמוע בריפיט 100 פעם ועדיין לא ימאס.
בשיר הזה יש הכל מהנגינה שלהם-איטי,מהיר,כבר,מלודי.
אמנם פטרוצ'י ופורטנוי הם הבולטים אבל הקלידים והבס לא נופלים מהם אם מתאמצים מספיק כדי להבדיל אותם.
בקיצור לשמוע בריפיט 100 פעם ועדיין לא ימאס.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
לא יודע אם יש בזה טעם אבל אני מקפיץ את הדיון. רק בזמן האחרון התחלתי להבין את היצירה הזאת. עד לפני משהו כמו חודש לא הבנתי מה רוצים ממני ומה מתלהבים, הרגשתי שזה שיר קצר מדי שלא הולך לשום מקום ולא קורה בו כלום. אני חושב שרק כשקניתי את בודוקאן והתחלתי לחרוש על האינסטרומדלי התחלתי להבין את היצירה המדהימה הזאת.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום